2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835938 بازدید | 290067 پست
وزنت ک خیلی خوبه الان!

گلم خوب شده وگرنه نسبت به قدم ۱۵۷ هنوز کار داره

کاش زندگی از اخر به اول بود!!!! پیر بدنیا می امدیم. انگاه در رخداد یه عشق جوان میشدیم.... سپس کودکی معصومی میشدیم و نیم شبی با نوازشهای مادر ارام میمردیم!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلااام با اجازه ی همگی منم می خوام تواین تاپیک باشم چقدددد اینجا خوبههههه😄از فردا منم رژیمو دوباره ...

ان شالله تا آخر بهمن میشی ۶۵.ب عیدهم نمیکشه

یه صلوات برام بفرستین لطفا😘ب نیت اینکه خداحاجتموبده😘😍امیدوارم هرچی ازخدا میخواین بگیرین❤

من دختر بودم ٥٨ ،نامزدي ٦٥ بعد عروسي ٧٠تو بارداري٩١😱😱بعد زايمان ٨٠ تا دوماه پيش كه شدم ٨٢،وتر اين ...

آفرین 😍😍ایشالا زود به هدفت میرسی

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
اگه اون شل کردنات نبود الان تثبیت بودی تو دوجتم ولی عیب نداره همینجوری اروم ارومم میرسی😚😚

فدات اگه این شل کردنام نبود الان دوسال بود توی تثبیت بودم!

یه صلوات برام بفرستین لطفا😘ب نیت اینکه خداحاجتموبده😘😍امیدوارم هرچی ازخدا میخواین بگیرین❤

تو باردادی خیلی چاق شدم  روز قبل زایمان۸۲ و۸۳ بودم

وااای خواهری با پوستهای اضافی چه کردی معضلی دارم

کاش زندگی از اخر به اول بود!!!! پیر بدنیا می امدیم. انگاه در رخداد یه عشق جوان میشدیم.... سپس کودکی معصومی میشدیم و نیم شبی با نوازشهای مادر ارام میمردیم!!!

سلام به روی ماه همتون خوب من اومدم از انگیزه ام براتون بگم فقط نخندین 

انگیزه# میخوام لاغرشم لباس لختی بپوشم برم بیرون برم کنارساحل😂😂😂😂

دیروز مهد ملینه جلسه بود منم ی بلوز یقه خیلییی قایقی پوشیدم با ی شلوار چسبون و کلی تیپ زدم بعد گودزیلا میگه فکرکنم به وزن هدفت برسی باید با شورت و سوتین تو رو جمع کنم😂😂😂😂😂

گلم خوب شده وگرنه نسبت به قدم ۱۵۷ هنوز کار داره

من نمیدونستم قدت چنده.قدم ۱۶۳تقریبا نسبت ب قدخودم گفتم

آخه مشکل اینجائه من بدتر حرص میخوردم وغذامیخورم.ولی بهم بگن خوبی روحسه میگیرم وبدتر جو میگیرتم.تو گر ...

محلشون نده تازه باید جدی تر ادامه بدی وقتی بهت میگن

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
من نمیدونستم قدت چنده.قدم ۱۶۳تقریبا نسبت ب قدخودم گفتم

نه گلم همون هدفای که زدم باید برسم میگی تا عید میشم ۵۵

ان شالله تا آخر بهمن میشی ۶۵.ب عیدهم نمیکشه

فدااات عزیزدلم مرسی😍من دو سال پیش ۷۴ شده بودم که با یه رژیم کوچولو و با کمک چای سبز تیما شدم ۶۲ ولی متاسفانه انقد اطرافیان گیر دادن که خیلی لاغرشدم که خواستم بشم ۶۵ مثلاااا که یهو چشم باز کردم دیدم رسیدم به ۷۰ واقعا حیف اونهمه زحمت 😥

من میخوام تو چهارماه۱۴کیلو کم کنم چجوری ؟باید رژیم خاصی رو دنبال کنم؟

نه طبق این تایپیک پیش بری ورزشم کنی کمش میکنی.حتی ممکنه بیشترم کم کنی مگه اینکه رعایت نکنی

محلشون نده تازه باید جدی تر ادامه بدی وقتی بهت میگن

از حرص نمیگن همش میگن کمتر بخور تا کم کنی و...ولی من بهم برمیخوره بهم بگن نخور.کلا بدم میاد کسی ب غذاخوردنم نگاه کنه وحساب کتاب بشقاب منو داشته باشه