2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826973 بازدید | 290067 پست
پس چرا جواب منو نمیدی؟😠

عزیزم من دارم دونه دونه پست هارو جواب میدم صبور باش گل من ♥️ 

بیا_منو_بخور# 😂😂

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش درحال خودنه .ناجورهم‌میخوره انگار که تاحالا غذا ندیده😂🤣🤣

اوه اوه😯😯 حالم بهم میخوره کسی که همش بخوره🤢😷

کوفت بخوله بعد هدفش خفه شدنه یا گریزلی شدن؟🤔🤔

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
سلام عزیزم قربونت بد نیستم 😘 سبزی کالریش خیلییی پایینه نیاز نیست حساب کنی 

فدات گلم الهی شکر 😙😙

ممنون عزیزم. من زدم نصف لیوان سبزی خوردن 😁😁 البته قطعا وقتی پخته میشه کالریش بیشتر میشه اما مانکن بیشعول نداره 😁😁

اوکی پس اگه کمه، بیخیالش میشم. مرسی عزیزم 😚

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن
چرا تبليغ عزيزم من خودم الان پکيج دوممو سفارش دادم اومدم تو تاپيکت با رژيم و کنار اين دارو تو تاپيکت ...

ممنون اینجا دارو مارو ممنوعه چون اعتقادی ندارم و تجربه خوبی هم ندارم گلم 

قراره سبک زندگیمون رو سالم تر کنیم نه اینکه به هر قیمتی لاغر بشیم 😊 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
خخخ ن یکشنبه وزن کردم بامداد جون مهمون داشتم نرسیدم بیام اینجا 😘

پس بیشتر مبارکه 😍😍

اوه اوه😯😯 حالم بهم میخوره کسی که همش بخوره🤢😷 کوفت بخوله بعد هدفش خفه شدنه یا گریزلی شدن؟🤔🤔

نمیدونم فعلا 😂😂

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
ممنون اینجا دارو مارو ممنوعه چون اعتقادی ندارم و تجربه خوبی هم ندارم گلم  قراره سبک زندگی ...

من برام عوارضي نداشت من تجربه خودمو گفتم ان شالله بتونم کنار شما به وزن هدف برسم

اوه اوه😯😯 حالم بهم میخوره کسی که همش بخوره🤢😷 کوفت بخوله بعد هدفش خفه شدنه یا گریزلی شدن؟🤔🤔

هدفش تبلیغ و پوله 

منم اونو دوج ندالم

ولی یدونه کره ای هست خیلی خوشگل غذا میخوره نعلتی 

من برام عوارضي نداشت من تجربه خودمو گفتم ان شالله بتونم کنار شما به وزن هدف برسم

ایشالا عزیزم ♥️

شوشک میخوله☺😃ملخن میخولهههه😂😂

نه بیشتر سوشی و نودل میخوره

ولی اختاپوس رو یجوری با اشتها میخوره آدم دلش میخواد 😅😅