2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829336 بازدید | 290067 پست

دوستان لطفا جواب بديد

دفعه چندم هست ك ميپرسم

كسي ورزش يا رژيم خاصي داره واسه اينكه 

ب ا س ن كوچيك بشه 

خواهش ميكنم 

بامداد جون شما راه حلي سراغ دارين

من بالاتنه لاغري دارم

ولي پايين تنه اصلا

رونهام كوچيكه 

بامداد.خمار#  

خدايا واسم نيني جونم سالم نگه دار ...به همه منتظرا ني ني سالم بده 😍😍😍

@بامداد_خمار  

سلام بامداد جان.یه سوال چرا میخای دوباره لاغر کنی؟ تو ک ب وزن مورد علاقت رسیده بودی.نکنه واسه اقدام، دکترت گفته بازم باید کاهش داشته باشی؟

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقا جواب بدید دیگه 😭😭😭😣

عزیزم منم نمی‌دونم زمانشو 

ولی شنیدم تخم کتانو پودر میکنن با ماست یا روی سالاد استفاده میکن عرق زیره هم من خودم فقط معجون تخم شربتی سهارو باهاش درست میکردم غیر ازون استفاده نکردم 

دوستان لطفا جواب بديد

دفعه چندم هست ك ميپرسم

كسي ورزش يا رژيم خاصي داره واسه اينكه 

ب ا س ن كوچيك بشه 

خواهش ميكنم 

بامداد جون شما راه حلي سراغ دارين

من بالاتنه لاغري دارم

ولي پايين تنه اصلا

رونهام كوچيكه 

بامداد_خمار@

خدايا واسم نيني جونم سالم نگه دار ...به همه منتظرا ني ني سالم بده 😍😍😍
سلام بچه ها من آزمایش خون دادم واسه چکاپ، آهن خونم رو ۳ عدد از آخرین حد مجازش بالا زده!!! یعنی آخرین ...

خب عزیزم مگه به دکتر نشون ندادی که راهنماییت کنه 

من خودم مولتی ویتامین و یک‌شب درمیون میخورم چون آزمایش ندادم ...شنیدم زیاد خوردنش رسوب می‌کنه 

خب عزیزم مگه به دکتر نشون ندادی که راهنماییت کنه  من خودم مولتی ویتامین و یک‌شب درمیون میخورم ...

نه هنوز به دکتر نشون ندادم.تازه امروز جوابشو گرفتم.

زیاد خوردن مولتی ویتامین، رسوب میکنه؟

نه هنوز به دکتر نشون ندادم.تازه امروز جوابشو گرفتم. زیاد خوردن مولتی ویتامین، رسوب میکنه؟

آره یه جا خوندم دقیق یادم نیست احتمالا تو نت خوندم 

حتما به دکتر نشون بده بهتر راهنمایی می‌کنه ۳ تا بیشتر که چیزی نیست 

از كجا پيدا كنم

دوستم تو گوگل سرچ کن میاره.ولی پیاده روی و دویدن خیلییییی تاثیر داره.

وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره  شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤
خب عزیزم مگه به دکتر نشون ندادی که راهنماییت کنه  من خودم مولتی ویتامین و یک‌شب درمیون میخورم ...

شما چه مولتی ویتامینی میخوری.اسمش چیه؟

من هیرویت میخورم واسه موهام.عاخه قبلا ریزش داشتم الان بهتر شده.نوشته هر روز روزی یک عدد عاخه.

موندم چکار کنم میترسم یه روز درمیون کنم دوباره ریزش پیدا کنم!!!

آره یه جا خوندم دقیق یادم نیست احتمالا تو نت خوندم  حتما به دکتر نشون بده بهتر راهنمایی می‌کنه ...

خانوادم میگند اوووه تو از آخرین حد مجازشم زدی بالا.درصورتی ک فقط ۳تا بیشتره😢😢😢 

منم میگم چیزی نیست ۳تا ولی ترسوندتم😨

دوستان لطفا جواب بديد دفعه چندم هست ك ميپرسم كسي ورزش يا رژيم خاصي داره واسه اينكه  ب ا س ن ...

عزیزم بعضیا ژنتیکی پایین تنه شون چاق تره

کلا اگه اضافه وزن داشته باشی و رژیم بگیری، درسته ک بالاتنه اتم آب میشه ولی به مرور چربی های اضافه باسنتم کم میشه.رو سفت شدنشم ک کار کنی جمع تر میشه.

ورزشای مخصوص با سن رو انجام بده خیلی خوبه

خانوادم میگند اوووه تو از آخرین حد مجازشم زدی بالا.درصورتی ک فقط ۳تا بیشتره😢😢😢  منم میگم چی ...

ببین گلم نباید مکمل اهن استفاده کنی و همچنین ویتامینcچون جذب اهن رو افزایش میده و همچنین گوشت قرمز رو خیلی محدود کن.خیلی بالا نیستش ک بقیه مارکر های خونت نرماله؟انشاالله بری دکتر خودش بیشتر براتون توضیح میده

وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره  شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤