2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829478 بازدید | 290067 پست
🤔🤔🤔عیادت من .  نه بابا  نیکی تنها . نیکی خسته . نیکی آقلادو‌گِدیَتییییی

واسه چی میان ؟؟ خب میگفتی مریضم 

حسیییییین_توروح_بابات# وننت# وشوهرعمت#  

من سری قبل مریض بودم مادر شوهرم گفت من برات سوپ میپزم با یه قابلمه سوپ نزدیک شام اومدن سه نفری خونمون منم پاشدم شام گذاشتم سوپشم مزه خر مرده میداد نخوردم اصلا 

اینسری گفت سوپ بیارم گفتم من سوپ دوست ندارم 😇

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
من یواشکی میخرم😂بفهمه جر میده منو

مال من هر روز خونه هست یعنی هی میاد خونه میره میفهمه اخه نت خیلی وقت م رو می گیره دوقلو ودختر م وتمیزی  خونه واقای شوهر وقت کم میارم کمی بدون نت زندگی کنیم ببینیم چه طوریه انشاءالله زود زود لاغر شی گلم خیلی خوبی من تو رو دوست داشت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا همش احساس میکنم تو نفرینم کردی ک ترکیدم😂

آره دقیقا 😂😂😂😂😂😂

کمتر پست جن سی بزار ملتو گمراه کن😝

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
واسه چی میان ؟؟ خب میگفتی مریضم  حسیییییین_توروح_بابات# وننت# وشوهرعمت#   من سری ...

نه بابا حسین بیچاره کاری نکرده😆😆😆😆😆😆😆😆

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
تنبلی تخمدان داشتم آمپول.chmg زدم همون ماه اول حامله شدم عزیزم. کار خاصم این بود فقط 

ممنون عشقم ❤️تو زمان تخمک گزاری اقدام کردی ؟؟ 

مال من هر روز خونه هست یعنی هی میاد خونه میره میفهمه اخه نت خیلی وقت م رو می گیره دوقلو ودختر م وتمی ...

باشه عزیزم ولی خیلی سخته بدون نت😂ادم عذاب میکشه

وزن شروع:تقریبا ۹۶ .  وزن فعلی:۸۹/۷۰۰ آهای بامداد خمار 😒😒😒👇👇👇  منم آن چاقالوی بداخلاق 😡😡😡👇👇👇میخوام وزنم بشه۷۰ 😞😞😞👇👇👇 کم کم دارم میترکم حالا خودم ب جهنم الان مثل یک بمب اتمم بترکم کره زمین نابود میشه😀😀😀👇👇👇تا ۱۰میشمارم اگر مانکن نشم تاپیکتو رو سرت خراب میکنم😝😝😝  ....   به امید روزی که منم بغلی بشم 😭😭😭آخه الان تو بغل جا نمیشم😂😂😂
واسه چی میان ؟؟ خب میگفتی مریضم  حسیییییین_توروح_بابات# وننت# وشوهرعمت#   من سری ق ...

خوب کردی یعنی چی میاد خودش شام بایدبراشون شام بپزی خودتت سوپ درست کنی بهتره بدون منت حاضری میخرم خودم مریض شم 

😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆سرخ پوست ها رو به کی تشبیه کردی 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 وااای دمت گرم  پرییییی ...

😂😂کوفت منم فکر کردم قوم الضالمین حمله کردن 😅😅

بینوا.حسییییین# حسین_حلالم_کن#  

آره دقیقا 😂😂😂😂😂😂 کمتر پست جن سی بزار ملتو گمراه کن😝

ازین ب بعد فقط ختم قران و ختم صلوات میزارم😂😂

حالا نینی یار گفته کاربری قبلیمو برمیگردونه

وزن شروع:تقریبا ۹۶ .  وزن فعلی:۸۹/۷۰۰ آهای بامداد خمار 😒😒😒👇👇👇  منم آن چاقالوی بداخلاق 😡😡😡👇👇👇میخوام وزنم بشه۷۰ 😞😞😞👇👇👇 کم کم دارم میترکم حالا خودم ب جهنم الان مثل یک بمب اتمم بترکم کره زمین نابود میشه😀😀😀👇👇👇تا ۱۰میشمارم اگر مانکن نشم تاپیکتو رو سرت خراب میکنم😝😝😝  ....   به امید روزی که منم بغلی بشم 😭😭😭آخه الان تو بغل جا نمیشم😂😂😂

خپلای من ناهار چی دارین؟؟؟

ممنون عشقم ❤️تو زمان تخمک گزاری اقدام کردی ؟؟ 

اره دکتر گفت از 12پریود یک در میان نزدیکی کن، اگه میخای حامله شی به خودتت برس آبمیوه بخور من آب هویج زیاد میخوردم هم شوهرم هم خودم

لیلا جون همه وقتی لاغر  میشن صورتشونم لاغر  میشه اما کم  کم بعد رژیم  جا میافته ...

مرد بود خيلي هم چاق شده بود . منم بهش گفتم هيچ وقت نديدم کسي با يه خانوم اينطوري صحبت کنه که بهش بگه شکسته شدي . اما خداروشکر من اصلا ناراحت نميشم سعي کنيد به خانوماي ديگه نگيد چون دلش ميشکنه.

در جواب گفت خانوما اعتماد به نفس شون بالاست .

شروع رژيم 97/07/22---وزن شروع69--67--66/5--66_۶۵--64--63وزن هدف >>> 57