2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829477 بازدید | 290067 پست
پري جون خودت بلند شو برو بيمارستان به مادرشوهرت سر بزن يعني چي بايد با همسرت بري حتما يعني هر جا م ...

وقتی اجازه ندارم تنها جایی برم چیکار کنم عزیزم 

من تنهایی نمیرم جایی از اول اینو به قول خودش تو گوشم کرده

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
سلام بامداد جان من تازه اومدم تو تاپیک تو برنامه ی کرفس برای من۲۱۵۶کالری در نظر گرفته که ب نظر من ای ...

عزیزم صفحه اول و پست اول رو با دقت مطالعه کنید، از کرفس فقط فقط بعنوان کالری شمار استفاده میکنیم، کالری مورد نیاز روزانه از طریق فرمول محاسبه میشه، پست اول

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرف اضافه زده، وقتی اومده خواستگاری شرایط و وضع تو همینجوری بوده، نمیخواسته نمیومده، حالا نمیتونه تا ...

مهم اینه که خودش میگه خودش میشنوه‌ 😂😂

محل نمیدم بهش

هی میگه از مامانت اینا چیزی نگیریا ‌ منم میگم به توووووووچه😊😂😂

تیکر هدفمیییی   
کیلویی یه قرون😂😂😂

حسین یه قرونی

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
فدااااات عزیزم 😘😘😘😘 ممنون .  آره به اون کاری ندارم باورت میشه‌ بامداد جون انقدرخانواده خو ...

نیکی جون خدا پدر مادرت رو حفظ کنه❤️❤️❤️❤️ 

بابای منم همینجوریه اخلاقش مثلا ما اول ازدواجمون خواستیم خونه بخریم نصف پولش رو کمکمون کرد یامثلا هر عید یا مناسبتی باشه یا پول میریزه به حسابم یا میبره مارو خرید کلی یا خیلی ازین جور کارها میکنه البته خدایی همسرم خیلی قدر شناسه و ما اصلا بینمون پول من و تو نداریم کارت امیر علی هم دستمه و اون ازم پول میگیره یا مثلا خونه ی بعدیمون رو به خاطر حرف خواهرش سر مهریه زد به نامم 😝 

ولی یبار همون اوایل که خونه اولمون رو خریده بودیم و بابام کمکمون کرد مادر شوهرم میگفت خب به بابات میگفتی بیشتر بده خونه ی بزرگتر بخرید 😑 منم دیگه به قوم الضالمین نمیگم چون یابو برشون میداره  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
منم باشم این کارو میکنم واقعا

اولا من بخوام با یه بچه شیطون برم خیلی اذیت میشم بعدم اصلاااا اجازه ندارم تنها جایی برم

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
نه بابا من از دیروز ناهار به بعد فقط یه لیوان آب خوردم آخه یه کم مشکل پیش اومد با شوهرم . دیگه هیچی ...

خب عزیزم اگه وزنت کم نشد یا استپ کردی بخاطر این روش اشتباهته بهتره طبق برنامه باشی 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام بامداد جان من تازه اومدم تو تاپیک تو برنامه ی کرفس برای من۲۱۵۶کالری در نظر گرفته که ب نظر من ای ...

سلام عزیزم توضیحات پست اول رو بخون 

کالری کرفس برای تثبیته نه رژیم 

بامداد جان من همین تاپیکو ذخیره کنم؟ عاخه اون یکی ها قفلن

آره عزیزم 

پري برا چي به زور ميبريش اونجا كه اينجوري واست زبوندرازي كنه؟؟؟ هر وقت گفت چرا نميري پيش مامانم بگو ...

از الان به بعد دیگه واسم مهم نیست الانم بیدار شده دورو ورمه منم محلش نزاشتم دیگه هم نمیگم بریم یا نه به من چه اصن 😑

نیکی جون خدا پدر مادرت رو حفظ کنه❤️❤️❤️❤️  بابای منم همینجوریه اخلاقش مثلا ما اول ازدواجمون خو ...

آره موافقم مادر همسر منم فکر میکنه وظیفه اونا س‌ 

منم بهشون نمیگم‌ . همسر منم همیشه میگه پول منو تو نداره‌ ولی من دوست ندارم بهش بگم به من پول بده

پول های اونم راضیم‌ نمیکنه😂😂😂

به قول همسرم طمع دارم😂😂

تیکر هدفمیییی   
من خيلي وقتها خودم پسرمو مي گيرم ميرم خونه مادرشوهرم سر ميزنم  نه حرفي مي مونه نه حديثي نهار ش ...

منم بی احترامی نمیکنم  خانواده شوهرمم همیشه باهام مهربونن من کلا مشکلم شوهرمه همش خودش باید ببرتم جایی میگه تنهایی دوست ندارم جایی بری 

الانم تو وضع گرونی سخت همش دربستی بگیرم 

با اتبوسم میگه نمیخوام بچم اذیت میشه 😏

آره موافقم مادر همسر منم فکر میکنه وظیفه اونا س‌  منم بهشون نمیگم‌ . همسر منم همیشه میگه پول م ...

بترکی خوووو 😂😂😂

بینوا.حسییییین#