2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829685 بازدید | 290067 پست
عشقم تو چالش قند و شیرینی میتونیم خرما بخوریم؟

فک کنم خرما و کشمش مشکلی نداشته باشه ولی بازم بزار ببین سرگروهت چی میگه 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشقم تو چالش قند و شیرینی میتونیم خرما بخوریم؟

بله فقط قندهای مصنوعی ممنوعه 

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
@شیرین_آردا     @بامدادخمار     سلام الهه جان میخواستم ازتون تشکر کنم این ی ...

من کی قبول نکردم خودم خبر ندارم؟! گفتم تا وقتی مشکل داری بگو اخطار ندم بعدش بیا گزارش بده! @بامدادخمار  

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
من کی قبول نکردم خودم خبر ندارم؟! گفتم تا وقتی مشکل داری بگو اخطار ندم بعدش بیا گزارش بده! @بامدادخ ...

سلام عزیزم جدی ؟ پس من متوجه نشدم عذر خواهی 🙈🙈🙈🙈🙈 یعنی میتونم قبلش اجازه بگیرم هر وقت نتونستم ؟؟؟؟  پس اگه میشه بمونم 😢😢😢😢

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
اره گلم وارد کردم گزارشتم عالی بود دمت_گرررررررم#  

سلام مهديه جون خوبي

من امروز بعد از ظهر يادم اومد كه امروز دهم هستش و روز سايز

اومدم ديدم زده اين تاپيك تعطيل شده

چند بارم اومدم همينو زده بود

سكته كردم والا 

خداروشكر بازه الان

من الان چيكار كنم سايزمو بزارم؟

گزارش_سرگروه#  

صبحانه👈🏻نان سبوس دار +خامه +عسل+شیر

ناهار👈🏻عدس پلو+ماست

شام 👈🏻میرزاقاسمی +کاهو

میان وعده ها👈🏻کاهووووو +خیار وگوجه واب کرفس

عجیب گاو درون شخم میزد 

مجاز۵۰۰

مصرفی ۵۰۰

ورزش👈🏻چالش شکم +چالش چوب+چالش ران+۱۵مین حلقه

@sepiiiiiideh  

@سمیه1396  

مثلا میخواستم ناهار نخورم صبحانه وشام ومیان وعده آی بدنم میلرزید از گشنگی😶🤕

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
سلام مهديه جون خوبي من امروز بعد از ظهر يادم اومد كه امروز دهم هستش و روز سايز اومدم ديدم زده اين ...

برای خودت بگیر یادداشت کن ان شاالله از ماه بعد دوتا شو باهم بذار 

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

بالاخره چی شد همینجا ادامه میدیم؟ یا جای دیگه

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟