2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826641 بازدید | 290067 پست
سلام ماه قبل سایز نگرفتم  سایز#   @sepiiiiiideh     دور سینه . ۱۰۱ دور ک ...

@sepiiiiiideh  

چطورم یه نظری بده صادقانه بگو ها ک کجاها رو باید درست کنم چطور کنم؟ هرچند همه جا داغونه میدونم

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان الیسا جان حالم بد بود کاچی خوردم بنظرم خیلی زیاد شد کالریش چ کنم

خوردی دیگه. کاریش نمیشه کرد.

امروز فستی؟؟

تا شب دیگه سعی کن چیزی نخوری. سالاد و میوه و سبزیجات بخور فقط.

اب هم زیااااد بخور

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
ببین عزیز دلم پروفایل تو عوض کن امضاتو عوض کن  گزارش تو کاااامل برام بنویس..نصفه نمیشه ورزش ...

سلام چشم من رژیم رو رعایت کردم فقط شرمنده چون دور دندانپزشکی دخترمم و این دوروز کامل بیرونم  و مرتب از این شهر به اون شهر میرم نمیتونم بنویسم

همه کارها رو که گفتید از فردا انجام میدم و کامل و مرتب مینویسم

برای شادی روح مادرم میشه صلوات بفرستید❤❤❤❤❤
خوردی دیگه. کاریش نمیشه کرد. امروز فستی؟؟ تا شب دیگه سعی کن چیزی نخوری. سالاد و میوه و سبزیجات بخو ...

سلام

منم میتونم عضو گروهتون بشم؟

امکانش هست درخواست دوستیمو قبول کنید خصوصی یکسری توضیحات بهتون بدم

خوردی دیگه. کاریش نمیشه کرد. امروز فستی؟؟ تا شب دیگه سعی کن چیزی نخوری. سالاد و میوه و سبزیجات بخو ...

عشقم میشه امروزو فست نگیرم . عوضش مثلا ۵ شنبه بگیرم 

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
هیچ وعده غذایی رو نباید حذف کرد حتی شام. در طول روز برای اینکه سوخت و ساز بدن بالا بره باید وعده ها ...

چشم سرگروه جان  

سلام قد ۱۶۲, وزن شروع ۶۷، تاریخ شروع ۵ دی، وزن هدف ۵۰، زمان رسیدن به هدف مرداد ۱۴۰۱ به امید خدا، تیکر رسیدن به وزن دلخواه
سلام گلم اره عزیزم نزدیک پری ورم داره بدن. ولی خوب کم کردی که. درعرض یکماه که 10سانت نباید کم ش ...

ممنون عزیزم اتفاقا خواهر شوهرم 5شنبه می گفت مانکن داری میشی  

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣

✅۸۴ روز مانده تا هدف چالش86روزتاجذابیت#  ‍

✅ پایین گزارشتون مثل این بنویسید چند روز مونده تا هدف نه اینکه چالش ۸۴ روز فردا چالش ۸۳ روز 

چالشمون ۸۶ روزه هست و هر روز بنویسید چند روز مونده که این چالش تموم بشه 😕

✅تاپیک سایز رو باز نمیکنم همینجا سایزهاتون رو بزارید که همه ببینید و انگیزه بگیرید و هشتگ سایز بزنید سرگروهتون رو هم تگ کنید 

✅بچه هایی که ماه پیش سایز گرفتن سایز ماه های پیش رو هم بزارن کسایی که اینماه اولین بارشونه سایز میگیرن فقط سایز همین ماه رو بزارن 

⛔️عضو جدید نمیگیریم 

اصلا عضو جدید نمیگیریم 

حتی اگه گروه ها جا داشته باشن 

تا اول مهر ماه عضو جدید نمیگیریییییییم 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام منم میتونم عضو گروهتون بشم؟ امکانش هست درخواست دوستیمو قبول کنید خصوصی یکسری توضیحات بهتون بد ...

عضو جدید نمیگیریم 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 ✅۸۴ روز مانده تا هدف ...

چرا عضو نمیگیرید؟

خب به. ماهم کمک کنید چی میشه؟!

حداقل سوالاتمون رو جواب بدین