2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832813 بازدید | 290067 پست
ضرر نداره همش کاهو من نگران بعدشم اگه کاهو بخورم فقط

چیزهای گرم هم بخور مثلا من فلفل بهش میزنم دارچین تو چاییم میریزم و باخرما میخورم😊

تعادل رو ایجاد کنی نه من که کاهو شده جزوی از زندگیم دیگه همسرم عادت کرده هر وقت میره خریدبهش نگم هم کاهو رو حتما میگیره 😉

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

.

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
سلام فریباجان گزارشت خیلی عااااالی. براوووو👏👏👏. نکات انگیزشیت بیست بیست👍👍👍👍.

ممنون عشقم بخدا این نکات انگیزشی برای خودم هم قابل باور نیست وقتی فکر میکنم که اینقدر اراده دارم و پیشرفت کردم به خودم افتخار میکنم 💪💪💪

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
سلام فریباجان گزارشت خیلی عااااالی. براوووو👏👏👏. نکات انگیزشیت بیست بیست👍👍👍👍.

من تا حالا چندین بار تو زندگیم رژیم کردم و کم کردم و دوباره ول کردم میدونم اینبار بخاطر کمک های تو و بچه های خوب این تا پیک مثل شکوه جون و زیبا جون و صد البته الهه جون ار ادم اینقدر زیاد شده 😍😍😍😍 از همتون ممنونم انشالله به هرچی میخواین برسید🙏🙏❤

گزارش#  

@sepiiiiiideh  

سلام سلام همگی سلام ای زندگی سلام ای زندگی سلام😁😄

ناشتا آبلیمو و آب گرم 

صبحانه .نان دو و نیم کف دست پنیر لبنه نصف قوطی کبریت یک قاشق مرباخوری مربا گل محمدی چای 

ناهار سوپ مرغ و جو دو ملاقه 

شام دو عدد تخم مرغ آبپز با نان لواش دو کف دست گوجه و خیار

میان وعده یک لیوان گیلاس 

کالری مجاز ۷۰۰

کالری مصرفی ۷۰۰ 

ورزش هم ده دقیقه هوازی ۲۰ دقیقه قدرتی 

فست رو با ۵۰۰ تا اصلا نمیتونم 

ورزش هم کمتر میرم ک گرسنم نشه 

چالش# ۸۶ روزه لاغری روز سوم ۸۳ رو مونده به هدفم 

چالش# ورزش گروه بنفش و حذف نوشابه و فست فود رعایت میگردد 

گل سرخ و سفید ارغوانی فراموشم نکن تامیتوانی😂😂😂

پایان.😍

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
✅چالش 86 روز چیه ؟؟؟؟؟؟؟چیکار باید انجام بدیم ؟؟؟ با اینکه دیروز تو توضیح چالش نوشتم بازم مینویسم ...

چشم عزیز دلم من عاشق چالشم😍

عزیزانم یه نکته دیگه فاطمه جون با کاربری @فندق_فسقلی       سرگروه جایگزین من هستن ...

باشه عزیزم نگران شدم دیگه نیستی

چیزهای گرم هم بخور مثلا من فلفل بهش میزنم دارچین تو چاییم میریزم و باخرما میخورم😊 تعادل رو ایجاد ک ...

ممنوونم گلم

منظورم از نظر کمبود ویتامین بود ...من ترجیح میدم این هفت کیلو اضافه وزنو تو هفت ماه کم کنم اهسته پیوسته ،فکر کنم اینجوری بدنم هم تطابق میده خودشو به کم خوری،من قبلا روزی 2هزار کالری هم میخوردم الان اصلاح شده خوراکم،پنج شش تا شیرینی تو یکروز میخوردم

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
ممنوونم گلم منظورم از نظر کمبود ویتامین بود ...من ترجیح میدم این هفت کیلو اضافه وزنو تو هفت ماه ...

من همه چی میخورم فقط شام بجای تو از کاهو استفاده میکنم و ناهار هم برنج کم میخورم با سالاد کاهو خودمو سیر میکنم 😁

من اوایل رژیم خیلی خوب کم میکردم الان دیگه خودمو می شم دویست سیصد گرم کاهش دارم اگر یکم شب کنم اصلا کم نمیکنم 😉

چند سالته 

نظرتون راجع به این 🤔بنظر من خیلی لاغره

به نظر من خوبه 😍

من سینه هام فکر نمیکنم به اون اندازه بشه😠

عزیزانم یه نکته دیگه فاطمه جون با کاربری @فندق_فسقلی       سرگروه جایگزین من هستن ...

@فندق_فسقلی‍ 

گزارش# امروز 

روز دوم 84روز تا پایان چالش 

صبحانه نون لواش دو کفه دست و شیره خرما یه قاشق  و یه گردو (200 )

ناهار برنج 5قاشق و قورمه سبزی 3قاشق و زیتون 5عدد و سالاد شیرازی یه کاسه(400 )

شام کو کو سبزی و یه گوجه وکاهو 4برگ (200 )

میان وعده چای سبز و دارچین و یه خرما و خربزه یه قاچ و توت فرنگی و یه هلو (200 )

کالری مجاز 1000

کالری مصرفی (1000 )

ورزش ها پیاده روی نیم ساعت و حلقه میزنم و چالش شکم و پهلو 

آب 8لیوان 

حلقه زدن رو دوباره از امروز شروع میکنم امیدوارم بتونم یه ماه بزنم چون همش کبود میشه و درد میگیره ولش میکنم 😯

به نظر من خوبه 😍 من سینه هام فکر نمیکنم به اون اندازه بشه😠

دمبل بزنی بافت چربیش تبدیل میشه به عضله و کوچیکتر بچشم میاد😄💚

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
پلو هم بیش تر از ۷تا نخوووررر عزیزم ب جای کالری زیادتری ک خوردی فردا کمتر بخور تا جبران شه🤗🤗💙💙 ...

باشه چشم من دوتا پسر شیطون دارم عصبی که میشم پر خوری میکنموولی خودمو کنترل میکنم 

کدوم چالش عزیزم من در جریان نیستم

خدایا به امد تو  با وزن ۶۸ کیلو شروع کردم(۸تیرماه🙈وزن های که موفق شدم 💢وزن۶۷💢 وزن ۶۵🔶
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز