2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835957 بازدید | 290067 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاااالییییی عزیزم 💙💙💙💙👏👏👏👏

سلام، من چهارشنبه دوتا امتحان دارم برا همین ممکنه فردا نتونم فست بگیریم البته سعی می کنم اگر هم نشد فست بگیرم تا 700 بیشتر نشه،گفتم بهت اطلاع بدم عزیزم🌹🌹

روز ۸۵ چالش  خوب خوب باز من اومدم با گند  و نادم  اصن نمیدونم چم شده همش گند پشت گن ...

😁😁فقط ضرب المثل مامانت.

انگیزه#  

خب دختر نکن چرا خرابکاری میکنی. بیشتر بیا تاپیک.انگیزت برگرده. ب اون هدف خوشگله ت فک کن.

من خودم ی کاری کردم.همه لباسام ک گشاد شدن و تنگ کردم و سریع قیچی کردم که ی زمانی ب سرم نزنه برگردم ب دوران چاقی.😄.

ی لباس خوشگل.ی اندام ایده ال.یه بازیگر یا یه خواننده رو الگوی خودت کن و هر روز باخودت بگو من باااااااید بهش برسم.

اخه اینهمه سال خوردیم چه کردیم.ب غیرازاینکه بدهیکل بودیم و اعتمادبنفس نداشتیم.

بسه دیگه سرخوردگی و بی اعتمادبنفسی. بسه دیگه با حسرت ب اندام دیگران نگاه کردن.

حالا وقت این شده ک من الگوی خوش اندامی بقیه بشم و اونا منو با حسرت نگاه کنن.

من میخوام. من موفق میشم💪💪💪💪.

اینارو همیشه تو ذهنت بیار.

اکی عزیزم 😍💙💙🤗

سلام خوبی ترنم جان ببخشیدانقدر سرم امروز شلوغ بود نتونستم کالری شماری کنم مهمون داشتم 

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
سلام عزیزم کالریتو دیروز بالا زده بودی ک امروز کمتر بستی؟؟؟ کالری باااااید پر شه حتما. ظهر پلو ...

اره عزیزم باید ۵۰ تا کمتر میخوردم . کم خوردم اماهمش خوب کربوهیدرات بود دیگه . ببخشید من ناهار چی بخرم رژیمی یا شام مثلا

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
پیراشکی بخاطر روغنش ناسالمه عزیزم.صبحا چیزای سبکتر باید بخوری. ببین پلو و غذای سنگین در وعده شام ...

سرگروه جونم از توضیح و وقتی که گذاستی ممنون 

سهیلا جان،
من منظورم این نبود که نمیخوام عادتهام رو ترک کنم.
اتفاقا همیشه تا قبل از شروع رژیم وعده ناهار برای من مفصلتر از شام  بوده و عادتم بر ناهر سنگین تر از شام هست
اما دو تا نظریه هست، عده ای میگویند برای رژیم و تناسب اندام، شام باید سبک باشد و بعضی میگویند ناهار باید سبک و کم کم حذف شود.
گروه دوم میگویند که بدن ما در طول روز به میانوعده و خواب نیاز دارد  نه غذا. و همچنین میگویند وعده شام وعده اصلی برای فعالیتهای مغز هست، البته به شرطی که سرشب باشد و حداقل سه ساعت با خواب فاصله داشته باشد.

راستش طبق تحقیق و تجربه خودم هم وقتی ناهار را سبک میکنم و شامِ سر شب را غذای اصلیم قرار میدم، کاهش وزن محسوس تری دارم.

به علاوه اینکه یک ماه رمضان و یا همین روزهای فست خودمان باید صبحانه و شام مفصل و ناهار حذف شود، لابد برای بدنمان بهتر هست.

دلیل اصلی من این هست.
اگر اجازه بدی که این رویه را پیش ببرم ممنون میشوم. اصلا میشه روی من به عنوان یک نمونه آزمایشیِ (موش آزمایشگاهی😁) تاپیک بامداد خمار امتحان کنید! اگر بد بود درس عبرتی برای سایرین میشه اگرم خوب بود که فبهالمراد.

با همه این توضیحات اگر باز هم بگید  نه، من چون قول دادم به قوانین تاپیک پایبند باشم، میگم چشم و وعده ناهار را اصلی و  شام را وعده سبک میگیرم.

سلام قد ۱۶۲, وزن شروع ۶۷، تاریخ شروع ۵ دی، وزن هدف ۵۰، زمان رسیدن به هدف مرداد ۱۴۰۱ به امید خدا، تیکر رسیدن به وزن دلخواه
چای سبز چیا میخوری گلم؟؟من چای سبز اماده تی بگ دارم عین زهرمار تلخه😬

تازه رفتم از عطاری کیلویی نیم کیلو خریدم هنوز نخوردم اینجا از بچه ها پرسیدم میگن با دارچین وزنجفیل دم میکنن با کشمش میخورن 

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد

تاپیک اعلام سایز کی باز میشه؟

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

@شیرین_آردا  

سلام شیرین جون. 

من امروز مهمون دارم و تا دیر موقع هم اینجا میمونن. من عادت دارم واسه مهمون سنگ تموم بذارم و از ژله و دسر و رولت بگیر تا شام چند مدل اماده کنم. احتمالا وقت نمیشه بیام گزارش بدم خواستم اطلاع بدم که اخطار نگیرم. 

ولی چون مهمونا میدونن رژیم هستم و شام دعوتن من رژیمم رو کامل و بدون ناخونک رعایت میکنم و فست هستم