2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829438 بازدید | 290067 پست
✅چالش 86 روز چیه ؟؟؟؟؟؟؟چیکار باید انجام بدیم ؟؟؟ با اینکه دیروز تو توضیح چالش نوشتم بازم مینویسم ...

@mahdis7393‍ 
@helma2121   
@سینوس     
@فریماهی   
@mahdis7393      

@paytakht    

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام به همگی من باراوله اینجاپیام میذارم.سه سال پیش83 کیلوبودم که خودم باکم کردن غذاو تنقلات و پیاده روی توی حیاطمون رسیدم به68.و اصلاتکون نخوردم.البته دیگ رژیم و ورزشوهم اونقدجدی انجام ندادم.اما مثل سابق هم نخوردم.خلاصه اینکه دوسه سال گذشته من هنوزم شکم بزرگی دارم.وپشت شونه هام خیلی چاقه‌.اماپایین تنم خوبه حتی شایددلم میخادباسنم بزرگتربشه.قدم160 و وزنم 68.ضمنا پریودی های نامظمی دارم امامشکلی ندارم همه دکترهابهم گفتن ازچاقیه.ازدوهفته پیش تصمیم گرفتم ک اراده کنم و وزنموبه۶۰ برسونم.اینم بگم که کلا بدنم برای ورزش خیلی ضعیفه.حتی نمیدونستم و پارسال دستم یهو ورم کرد و رفتم متخصص گفت ک بخاطرکمبودشدیدویتامین دی نرمی استخوان دارم میگیرم😥ازاون ب بعدهمیشه ویتامین دی مصرف میکنم و خداروشکرمشکل خاصی ندارم جزاینکه اونقددددزیاد و حرفه ای نمیتونم ورزش کنم.مثلاباشگاه ک میرم کلامریض میشم.براهمین ترجیح میدم ورزشهای سبک و توخونه انجام بدم.الان13روزه چالش حذف قند و شکر توی برنامه مانکن شرکت کردم و موفق بودم😍توی زندگیم چیزی روب اندازه ی شیرینی جات و کیک دوس ندارم.بااین چالش احساس سبکی دارم.عکس کالری روزانمو هم میذارم.اینجاکسی هست راهنماییم کنه که بایدچکارکنم؟؟؟من میترسم اینجاوزنموبگم و باشماهمراه بشم چون بخاطرمشغله ای ک دارم ممکنه نرسم همیشه بیام.فقط دلم میخادیکی راهنماییم کنه.چون کالری ردزانم باید1260باشه من یه مقدادکمترمصرف میکنم هرروز.مثلا 1100.یک بار توی این دوهفته 1600کالری ازقصدمصرف کردم و فرداش700.ک شوک باشه.

فقط همیناروبلدم

✅چالش 86 روز چیه ؟؟؟؟؟؟؟چیکار باید انجام بدیم ؟؟؟ با اینکه دیروز تو توضیح چالش نوشتم بازم مینویسم ...

@زی_زی_گولووو      
@پریجون       @شب_بیدارم  

@نارگلینا     

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
پاره ای از توضیحات👆👆👆👆👆شکافته شده توسط بامداد😆 @مامان_امیرحسین_خان     ...

😆😆😆

@pari95   سلااام  بالاخره یه ربع حلقه زدم عرق از همه جام دراومده  موفق شدم  ...

سلام گلم چقدر عالی خوشحالم دوستای با اراده ای دارم😍👏👏👏❤❤❤

تو_میتونی#  

گزارش#   @pari95     ۱۰تیر  

رژیمی_نمونه#  👏👏❤❤⚘⚘⚘

عزیزم‌کم کم عادت کن فستاتو بگیری 

باورنمیکنی حسودای فامیل میگفتن چرااینطوری شدی 😢😢😢 خیلی لاغرشدی.دارویی چیزی میخوری حتماااا...امااو ...

ادم که لاغره هزار جور مانتو هست که بهش میاد...هزار جور تیپ میزنه دختر من لاغره همه چی بهش میاد همه چی

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃