2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826546 بازدید | 290067 پست
✅چالش 86 روز چیه ؟؟؟؟؟؟؟چیکار باید انجام بدیم ؟؟؟ با اینکه دیروز تو توضیح چالش نوشتم بازم مینویسم ...

@mahdis7393‍ 
@helma2121   
@سینوس     
@فریماهی   
@mahdis7393      

@paytakht    

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام به همگی من باراوله اینجاپیام میذارم.سه سال پیش83 کیلوبودم که خودم باکم کردن غذاو تنقلات و پیاده روی توی حیاطمون رسیدم به68.و اصلاتکون نخوردم.البته دیگ رژیم و ورزشوهم اونقدجدی انجام ندادم.اما مثل سابق هم نخوردم.خلاصه اینکه دوسه سال گذشته من هنوزم شکم بزرگی دارم.وپشت شونه هام خیلی چاقه‌.اماپایین تنم خوبه حتی شایددلم میخادباسنم بزرگتربشه.قدم160 و وزنم 68.ضمنا پریودی های نامظمی دارم امامشکلی ندارم همه دکترهابهم گفتن ازچاقیه.ازدوهفته پیش تصمیم گرفتم ک اراده کنم و وزنموبه۶۰ برسونم.اینم بگم که کلا بدنم برای ورزش خیلی ضعیفه.حتی نمیدونستم و پارسال دستم یهو ورم کرد و رفتم متخصص گفت ک بخاطرکمبودشدیدویتامین دی نرمی استخوان دارم میگیرم😥ازاون ب بعدهمیشه ویتامین دی مصرف میکنم و خداروشکرمشکل خاصی ندارم جزاینکه اونقددددزیاد و حرفه ای نمیتونم ورزش کنم.مثلاباشگاه ک میرم کلامریض میشم.براهمین ترجیح میدم ورزشهای سبک و توخونه انجام بدم.الان13روزه چالش حذف قند و شکر توی برنامه مانکن شرکت کردم و موفق بودم😍توی زندگیم چیزی روب اندازه ی شیرینی جات و کیک دوس ندارم.بااین چالش احساس سبکی دارم.عکس کالری روزانمو هم میذارم.اینجاکسی هست راهنماییم کنه که بایدچکارکنم؟؟؟من میترسم اینجاوزنموبگم و باشماهمراه بشم چون بخاطرمشغله ای ک دارم ممکنه نرسم همیشه بیام.فقط دلم میخادیکی راهنماییم کنه.چون کالری ردزانم باید1260باشه من یه مقدادکمترمصرف میکنم هرروز.مثلا 1100.یک بار توی این دوهفته 1600کالری ازقصدمصرف کردم و فرداش700.ک شوک باشه.

فقط همیناروبلدم

✅چالش 86 روز چیه ؟؟؟؟؟؟؟چیکار باید انجام بدیم ؟؟؟ با اینکه دیروز تو توضیح چالش نوشتم بازم مینویسم ...

@زی_زی_گولووو      
@پریجون       @شب_بیدارم  

@نارگلینا     

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
پاره ای از توضیحات👆👆👆👆👆شکافته شده توسط بامداد😆 @مامان_امیرحسین_خان     ...

😆😆😆

@pari95   سلااام  بالاخره یه ربع حلقه زدم عرق از همه جام دراومده  موفق شدم  ...

سلام گلم چقدر عالی خوشحالم دوستای با اراده ای دارم😍👏👏👏❤❤❤

تو_میتونی#  

گزارش#   @pari95     ۱۰تیر  

رژیمی_نمونه#  👏👏❤❤⚘⚘⚘

عزیزم‌کم کم عادت کن فستاتو بگیری 

باورنمیکنی حسودای فامیل میگفتن چرااینطوری شدی 😢😢😢 خیلی لاغرشدی.دارویی چیزی میخوری حتماااا...امااو ...

ادم که لاغره هزار جور مانتو هست که بهش میاد...هزار جور تیپ میزنه دختر من لاغره همه چی بهش میاد همه چی

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃