2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826641 بازدید | 290067 پست

چالش86روزتاجذابیت# چالش86روزجذاب#  ‍

روز دوم چالش ۸۶ روز 

۸۵ روز مونده تا هدف 😍

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چالش86روزتاجذابیت# چالش86روزجذاب#  ‍ روز دوم چالش ۸۶ روز  ۸۵ روز مونده تا هدف ...

سلام الهه جونم خوبی قضیه این چالش جذابیت چیه مثل قبلا نمیتونم بیام به خاطر همین نمیدونم چی به چیه

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 
گزارش برا تثبیت اختیاریه،اما اگر خواستی میتونی گزارش بدی

باشه پس تا جایی که بتونم گزارش میدم

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
خیلی خوب بود عزیزم  سالم خوریت عاالی بود👌🏻 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🌼🌼🌼🌼

فدات خوشگلم😘😘

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
عزیزمم😂😂😂😂😂 به نظرم  ۷۰۰ تا خیلییه واسه  یه روز  در هفته...که بال ...

😘😘😘باشه عشقم

خدانگهدار سمیه مهربون من😢👋

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
سلام تو كي تثبيتي شدي؟ ايول

دیروز سمیه به زور انداخت منو تو تثبیتی ها😅

امیدوارم خیلی زود تثبیتی شدن تو رو هم ببینم💪😍

عزیزم تو‌ از با نظم های گروه منی😘💚 برای من اخطار دادن بیشتر از  اخطار گرفتن شما،،، سخت تر ...

لطف دارین عزیزم😍تگدونم خرابه بخاطر این همیشه شمارو ریپلای میکنم.ببخشید🤗

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/

✅چالش 86 روز چیه ؟؟؟؟؟؟؟چیکار باید انجام بدیم ؟؟؟با اینکه دیروز تو توضیح چالش نوشتم بازم مینویسم 

،✅تو این ۸۶ روز که از دیروز ۸تیرماه شروع شده و تا اول  مهرماه ادامه داره نباید اصلا یک وعده هم تقلب کنید

✅ باید تو گزارشتون روزشماری بزارید مثلا امروز که روز دوم چالش هست مینویسید ۸۵ روز تا هدف و فردا ۸۴ روز تا هدف تا به روز آخر برسیم اینجوری انگیزه میگیرید 

✅هر هفته هم چالش ورزشی و غذایی میزاریم 

✅همه تا آخر چالش بااااید پنج تا ده کیلو کم کنییید (          بسته به شرایط و متابولیسمتون ) خودتون هدفتون رو تعیین کنید که مثلا تا آخر چالش چقدر کم بشید و بهش پایبند باشید که حتما همون مقداری که تعیین کردید کم بشید 

متوجه شدید یا بیشتر بشکافم 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

@sanaz718 ساناز جون من توی تثبیت هفته ای یکبار به خودم آزاد میدم  😊 

در جریان باش 😉

✅چالش 86 روز چیه ؟؟؟؟؟؟؟چیکار باید انجام بدیم ؟؟؟ با اینکه دیروز تو توضیح چالش نوشتم بازم مینویسم ...

@سمیه1396 @مامان_الیساهستم2 @tamana366 @مهدیه24 @شیرین_آردا