2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832748 بازدید | 290067 پست

@مامان_الیساهستم2  

وزن#  

سلام عزیزم

وزن شروع:82     وزن هفته قبل74.5    وزن این هفته73.800      وزن هدف  68

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
سلام قربونت برم سپیده جونم خوبی? همون سماق معمولی بجوشونم بخورم هروز؟ اینقده نگران بودم که نگو.  ...

سلام گلم ممنون عزیزم خودت خوبی؟💜💜من هم پودرشو دارم هم آسیاب نشده هردوش خوبه❤

تو مسافرت رژیم سخته سعی کن کمتر برنج و شیرینیجات بخوری

وزن کردی امروز؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

@شیرین_آردا       سلام گلم وزن اولیه88 وزن هفته قبل🎈 وزن فعلی82.900 وزن هد ...

از کجا میدونی زیاد کردی؟! رعایت نکنی همین میشه دیگه

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
سلام عشقم صبحت بخیر وشادی😍😍 وزن امروزم 58/500 300گرم کاهش داشتم همش دارم گرمی کم میکنم نمیدونم چ ...

سلام گلم.صبحت بخیر

اخه بدن وقتی زیاد کم میکنه دیگه کم میاره مثل اوایل کاهش نداره.

خودمم گرمی شدم😐.

باز خداروشکر کاهش هست.

عزیزی گلم لطف داری🌷🌷🌷🌷

امضا یادم رفته چجور میذارن🤕 هدفم 80 فعلا و بعد75

هدف نهایی ۷۵ هست یعنی؟

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
سلام روز همگی بخیر امیدوارم همه کاهش وزن عالی داشته باشید شروع           و ...

خداروشکر 😍😍

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
سلام سرگروه جوووون.آخ جووون نیم کیلو کاهش😍😍😍😗😗 وزن این هفته:۷۵ وزن هفته قبل🎈 وزن هدف:۶۵ وز ...

کاهشت مبارک عزیزم میری گروه آبی انشالله🧡

@مامان_الیساهستم2  

@مامان_الیساهستم2       @mamanali95  

وزن شروع ۷۹   هفته قبل تر ۷۵   هفته قبل 🎈    این هفته ۷۴.۴۰۰

هدف ۶۶

۶۰۰ گرم واس دو هفته😕

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
خودت وزن نکردی؟

نه هنوز 

یکم بعد انشالله

کاهشت مبارک عزیزم میری گروه آبی انشالله🧡 @مامان_الیساهستم2    

فدات بشم شیرین جووووون

یه دنیا ممنون واسه همه زحمتهات و پیگیریات خیییلی دوستت دارم😍😍😍😚😚😚😚

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           
سلام سرگروه جونم وزن اولیه:۸۱.۷۵۰ وزن جدید:۷۹.۶۵۰ هدف:فعلا۶۸😅 توبهترین سرگروه دنیایی😘😘😘😘😘

کاهشت مبارک عزیزم عالیه