2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826543 بازدید | 290067 پست
خواهش میکنم گلم کاری نکردم در مقابل زحمات شما.خبر این که الهه جون میخوان این چند روز چالش جدید بگذار ...

ممنون عزیزم💜💜

اره آزیتارو دیدم بقیه کیا گفتن نیستن؟؟

یعنی دیگه نمیان؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام مهدیه ی قشنگم وزنم و دادم تگ ات کردم بخون عزیزم......در پوست خود نمیگنجم

دیدم عزیزم 

عالییی هستی

👏🏻👏🏻👏🏻👌🏻

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
اخی شما رو یادمه مهدیه 24😄اولایی که عضو شده بودم خیلی راهنماییم کردی یادم مونده😘

عزیزم😂❤

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
چرا آخه؟😂😂😂😂 من نبودم چ خبر بود تو تاپیک اطلاعاتو رد کن بیاد😂

همینکه  یه مدت متواری بودی 😂😂😂😂😂

الههه چند تا قانون جدید گزاشته تو امضاش هس، صفحه اخرش.😊

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
همینکه  یه مدت متواری بودی 😂😂😂😂😂 الههه چند تا قانون جدید گزاشته تو امضاش هس، صفحه اخرش ...

تو آخرین نفسای نت بودم ک ب سرگروه جایگزینم گفتم ی مدت نت ندارم بعد دیگه تموم کردم نتونستم ب الهه هم بگم😂😂😂😂😂

@سمیه1396  

وزن دوهفته قبل:59/100

وزن هفته قبل:🎈

وزن این هفته:58/500

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍

@pari95  

سلام پری جان من امروز ۹۹ 

سایزم امروز باید بگیرم یا دهم ماه ؟

از دیروز رژیم شروع کردم 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
@سمیه1396     وزن دوهفته قبل:59/100 وزن هفته قبل:🎈 وزن این هفته:58/500

باریکلاا گلم👏👏👏👏👏

ان شاالله هفته بعد به هدفت میرسی💃💃💃💃💃

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام عزیزم کمتر از ۱هفته ست که شروع کردی خیلی خوب کم شدی مبارکه💛

واقعا ،از صبح ناراحتم ،ممنون بابت روحیه ای که میدی

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
باریکلاا گلم👏👏👏👏👏 ان شاالله هفته بعد به هدفت میرسی💃💃💃💃💃

انشاءالله.😍😍😍😍😙😙😙😙😘😘😘

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍