2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826993 بازدید | 290067 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

https://www.namasha.com/videos/dl/7120566876/تمرینات_هوازی_چربی_سوزی_در_خانه_اپلیکیشن_توضیح_پایین.mp ...

عزیزم هر دوشون هوازی بودن 

یکیش رو انجام بده ولی در کنارش حتما قدرتی انجام بده 

یکی از اینا رو دانلود کن وشروع کن من با همشون کار کردم عالین

اول اون هوازی ها رو انجام بده بعدم یکی از این چالش ها رو

میتونی یه روز چالش شکم انجام بدی 

یه روز چالش ران

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
اره جادارم عسلم بگو بیاد😁😁

کوفتهعع قلقلییی

کجااا بودییییییییییی👿👿👿👿نمیگی نگرانت میشیم 👊

نگو که نت نداشتم که باور نمیکنم😑😑😑😑 

دیر گفتیی.. وقت عضوگیری تمومید😬

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام عزيزم شبت بخير اره ميدونم حلوا همش روغنه و شكر ديگه گزارش#   گزارش امشبم صبحانه ٣٠ گ ...

نوش جون عزیزم

اخی اشکال نداره فدات شم این هفته پر قدرت تر از قبل ادامه بده💛

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
تا ۱۲ امضامم بخون لطفا

سلام مهدیه ی قشنگم وزنم و دادم تگ ات کردم بخون عزیزم......در پوست خود نمیگنجم

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
@مهدیه۲۴  عزیزم تگ نمیشی  گزارش#   گزارش روزفست  صبحانه: تخم مرغ اب پ ...

چقدر عالی بستی عزیزم

دمت_گرررررررم#  

@شیرین_آردا  

سلام صبح بخیر! من امروز رفتم بیرون رو موزایک وزن بگیرم یه جا نشون میداد 58/400 یجا53/10 یجا، 57/20 یجا 60/05، کلافه شدم 😖😖😖 اوردمش داخل موکت رو کنار زدم گذاشتمش رو سرامیک چند بار عدد 58/15 رو نشون داد بعد 58/20 بعد 58/10 بعد 58/25 بعدش یبار دیگه 58/15، حالا من موندم کدومو باور کنم، میخوام دوباره برم وزن بگیرم 

گزارش# روز شنبه کالری مجاز ۱۳۸۰      کالری مصرفی ۱۳۷۴    @مهدیه24   ...

سلام عزیزم خوب بود 

ننه چقدر برنج خوردی😧😧😧

باور کن نت نداشتم ب گودزیلام میگفتم بخر نمیخرید😬😬😬

تحریمت کرده بود😆😆😆😆😆

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸