2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829299 بازدید | 290067 پست
گزارش# @pari95     اولین روز رژیم  صبحانه.تخم مرغ نیمرو+۵کف دست نان لواش ...

عالی👌👌

اره عزیزم از فردا کالریتو تقسیم کن که پر بشه حتما  دیر وقتم شام نخور  

گلم عکس پروفایلتو دورشو برش میدادی 😁😆😆😆😆😆

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

سلام‌من‌گزارش روزم اول شب فرستادم‌ اولشم همینجور که گفتید اسم سرگرده رو نوشتم چه طور بفهمم‌تک شده یا نه بلد نیستم هیچی 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان برنامه ی ورزشی میخوام اما نمیدونم چی نصب کنم  واسه فرمدهی باس ن  ران  سینه& ...

بیا عزیزم

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
#گزارش ‍ @pari95 ‍ 

عالی_هستی# 👌❤❤❤

عزیزم اب رو حتما بخور تو گزاشاتم بزن 

کالری مجاز و مصرفی هم بنویس 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
عههه كشيدي بالاخره؟درد داشت؟ خوبي الان عزيزم؟

ن درد نداشت الکی خیلی ترسیدم بعدش ک بی حسی رفت دردم شروع شد مسکن خوردم فعلا

فدات بد نیسم مرسی دوستم

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
عالی_هستی# 👌❤❤❤ عزیزم اب رو حتما بخور تو گزاشاتم بزن  کالری مجاز و مصرفی هم بنویس

عزیزم ی سوال کالری شماری زیره بهتره یا مانکن؟؟چون زیره کالری غذاهارو کمتر میزنه.راستش بر اساس وزنم فک کنم باید ۱۷۰۰ تا مصرف کنم ولی من روزانه ۱۳۰۰ مصرف میکنم چون میخوام برا بارداری زودتر لاغر شم..چشم حتما مینویسم

خدایا فقط به امید خودت... ۱۴۰۰.۲.۶                    
فردا وزن اولیه ات رو بگو وارد لیست کنم سایز هم دهم هر ماه میگیریم 

وزنم57عزیزم

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
@مامان_الیساهستم2     صبحانه : نان و حلواارده (۲۵۶ تا) ناهار : دمی گوجه و ماست (۲۸۰ تا) ...

انشالله کاهش توپ داری❤

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

ببخشید من یه سوال دارم 

من صبحا آب برنج اسپری میکنم صورتم 

بعداز ظهرها ماسک آلوئورا میزارم 

اخرشبم گلاب و گلیسیرین 

سوالم اینه ک این ماسکا باهم تداخل نداره به پوستم آسیب نمیزنه تجربه ندارم فقط دیدم اینجا که برای پوست گفتن مفیده اما همرو باهم نمیدونم 🙈

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱