2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829691 بازدید | 290067 پست
سفید یا سبوس دار؟؟؟؟

جفتش ی کف دست 26 کالری داره😁😁😁

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
@مهدیه24     گزارش# 99/4/7 روز فست  صبحانه👈شیر ی لیوان +ی عدد خرما ناهار👈نا ...

سلام عزیزم خیلی عالی بودی 👌🏻👌🏻👌🏻

ان‌شاالله فردا کاهشت خوبه👌🏻🌼

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خیلی عالی بودی 👌🏻👌🏻👌🏻 ان‌شاالله فردا کاهشت خوبه👌🏻🌼

فداتبشم نفسی خدا از زبونت بشنوه💕❤💕😘😘

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
گزارش# @مهدیه24   کالری مجاز۱۳۸۵ کالری مصرفی۴۹۷    روز فست :صبحانه،خرما ،پنیر ،ل ...

خیلی خوب بود عزیزم👌🏻👌🏻🌼

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
گزارش#   فست صبحانه:چای+خرما(۴۲) ناهار:ناگت مرغ(خودم پختم کم روغن بعدم کاملا روغنش را گرفتم ...

عههه كشيدي بالاخره؟درد داشت؟

خوبي الان عزيزم؟

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

گزارش_سرگروه#  

صبحانه👈🏻چایی +خرما

ناهار👈🏻۱۰۰گرم سینه مرغ گریل+فلفل دلمه ای ۳۰گرم

میان وعده👈🏻۱لیوان ماست

شام👈🏻کاهو +شیره خرما ۱۰گرم

جمع کل ۴۰۰

مجاز ۵۰۰

ورزش نکردم پری هستم😬

🌼من برنده میشم نه خیلی زود

ولی حتما برنده میشم🌼😍

@سمیه1396 سلام سمیه جون💛

@sepiiiiiideh   سپیدههههه کجای دقیقا کجایی 

اجی واقعنی نیستی دلم برات تنگ شده🙇‍♀️

نه نگفته بودی خدا حفظش کنه میگم اصلا چیز بدی نیست ولی میگم شاید بچه حساسیت نکنه بهش وگرنه اصلااااا ...

سر گروه جان یه لواش چند کالری داره ؟ کالباس معمولی یه ورق کالریش چقدره؟

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
سفید یا سبوس دار؟؟؟؟

سفید

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
عزیز دلم همراه غذاهات حتمااا سبزیجات بخور یبوست نگیری اگه خیلی ضعف داری با ۶۰۰ببند کالریتو ی لیوان ...

باشه عزیزم ممنونم

وزن اولیه:۹۴😢‌هدف :۶۵🏅 وزن الان:۸۱😢 👈۷۹/۹۰۰🔓    همه چیزو سپردم به خدا... 
سر گروه جان یه لواش چند کالری داره ؟ کالباس معمولی یه ورق کالریش چقدره؟

کالباس نخوری بهتره ها 

حدودا ۹۰ 

یه لواش درستی😱

۳۱۲ کالری داری

وزن کنی بهتره

📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 لطفا توجه کنید  💟سرگروه های عزیزم لطفا همه ی بچ ...

@کدوتنبل_هستم  

@قرمزی78  

@aghayedelha  a

@مهربون21  

دوستان لطفا پیام الهه جون را بخونید

📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣

لطفا توجه کنید 

💟سرگروه های عزیزم لطفا همه ی بچه های گروهتون رو تگ کنید و بگید خوندن👈🏻👈🏻 قوانین تاپیک  اجباریه لطفا همه بخونید و حتما لایکش کنید که به معنی قبول قوانین تاپیک هست 

💟توضیح جامع رژیم که تو امضام هست رو هم به روز کردم عکس های جدید پروفایل رو گذاشتم و سرگروه های جدید تگ شدن   

💟دیگه از فردا تا یک مهر ماه عضو جدید نمیگیریم حتی اگه جا داشته باشید 

💟فردا میخوایم چالش جدید رو شروع کنیم 

💟لطفا دیگه از فردا کسی نباشه که تاپیک توضیح رو نخونده باشه نگید قبلا و پارسال خوندم خوندنش اجباریه من هم از صبح وقت گذاشتم و دوباره تاپیک جدید زدم و توضیحات رو نوشتم لطفا با دقت هم بخونید نیم ساعت هم وقتتون رو نمیگیره

💟💟💟☮️💟☮️دوتا  مورد رو هم بگم که نشد تو قوانین اصلاحش کنم همینجا بهتون میگم 

مورد ۶ منظورم این هم بود که اگه تغییر برنامه یا هرررچی داشتید اول باید به سرگروهتون بگید نه به من چون سرگروه بیشتر در جریان رژیمتون هست 

مورد آخر اگر کاهش نداشتید اول باید برید موارد کم نشدن وزن رو بخونید ببینید کدومو دارید بعد اگه هیییچ کدوم رو ندارید سوال کنید چرا کم نشدم   

بچه ها من برم به خونه زندگی برسم فردا میام پیشتون

🌼🌼🌼

منتظر کاهشای توپتون هستم❤❤