2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829346 بازدید | 290067 پست
اره ورزش صفر موندم چ کنم غذای سفره بخورم یانه همش ابپز و رژیمی؟

گلم من همیشه از همون غذای سفره گلچین میکنم میخورم... چون باید خودمون را عادت بدیم که  تو همه جا و  تو همه شرایط، سالخوری کنیم.

مثلا سر سفره پلو و مرغ باشه.. من ۳ الی ۵ قاشق پلو‌ میگیرم، با یه ران و بقیه بشقابم را با سالاد پر میکنم.. 

غذاهای نونی را هم ، به جای نون از کلم استفاده میکنم..

اون موقع هایی که خونه تنها باشم و روز فست باشه،، اب پز و هر رژیمی دیگه درست میکنم..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
اين هفته كه پريودم نميتونم

روز چندمت میشه؟؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درد منم همینه پس اینا نخورم؟ خب اونوری ک میشه همش رژیمی😅😅

خب یعنی خودت نمیتونی تشخیص بدی مثلا اگه غذاتون خیلی پر کالری نیست بخور یا مثلا اگه خورشته تو شام با نون یا خالی همونو بخور سعی کن سالاد هم همیشه باشه 

ولی مثلا اگه میبینی غذا چربه یا پشت سر هم فست فوده نخور برای خودت رژیمی درست کن 

شیرینی مگه سر سفره میارید ؟ 

یا مثلا نوشابه باشه تو یا دوغ بخور یا اب 

یسری مواد ممنوعه برای خودت در نظر بگیر اونارو جایگزین کن مثلا نوشابه بود نخور یا فست فود رو ماهی دوبار بخور یا برنج رو شب نخور خورشت اگه خیلییی چرب بود نخور و این مدلی بقیه مواد رو بخور در حد کالریت تا آخر عمر که نمیشه جدا غذا درست کنی 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
خیلی عالیه. ماها که استعداد چاقی داریم باید یه جورایی تا اخر عمرمون دست به عصا حرکت کنیم و حواسمون ...

سلام سرگروه گلم

گرازش#  

ناشتا يك فنجان خاكشير و تخم ريحان و آبليمو و گلاب

صبحانه ٦٠ گرم نان سنگك با يك عدد نيمرو و دو تا خرما و چايي

ميان وغده ١٠٠ گرم هندوانه 

ناهار دو تكه گوشت بدون چربي با ٦٠ گرمن نان، اين نون رو مجبوري خوردم چون روز جمعه ناهار سفره خانواده بود، برنج نخوردم

ميان وعده سه تا هلو با يه دونه زرد آلو

شام سوپ ورميشل ١٠ قاشق غذاخوري. با يه دونه ختاب

آخر شب شير و دارچين

نين ساعت هوازي و قدرتي

٦ ليوان آب

كالري مجاز ١٣٠٠، دريافتي ١٣٠٠، وزن ٧٥

فقط اينكه من وزنم خيلي زياد نشون ميده ولي سايزم كم سده احساس ميكنم و از دكمه مانتوم ميفهمم كه واقعا كم شدم. علتش چي ميتونه باشه؟

سلام عزیزم  وزن شروع هدفت رو بگو و بیا تو گروهبندی خیلی بهت انگیزه میده  توضیح امضام صفح ...

مرسی فداتشم.من نسبت به هیکلم اصلا شکم وپهلو ندارم هرکی که میبینم میگه اینجوری خوبی ولی خودم اصلا خوشم نمیاد سری قبل که رژیم گرفتم وزنم شد۸۸خیلی خوب شده بودم واقعا راضی بودم چون صورتمم تپل نیست خیلی که لاغرمیشم زشت میشم به ۸۸هم برسم بازم راضیم  من همش باس ن و رون دارم 

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷
از سایز همه جام راضیم الا شکم و پهلو مثلا دفعه قبل شدم۵۷ شکم و پهلوم عالی بود و پشت سو  تینم ...

بعلهه فهمیدم😅😅😅

وقتی ورزش و رژیم را با هم داشته باشی، در کنار کاهش وزن، سایزت هم کم میشه💪💪💪

هر قسمتی را که بیشتر ورزش بدی، سایزش هم کمتر میشه گلم..

ورزش های بالا تنه حتما برو،،، که سایز بالا تنه ات کوچیک  بشه...

ورزش های خوابیده و نشسته برات بهتره که به پایین تنه ات فشار نیاره...

مث ::::

چالش چوپ به صورت نشسته

زیر شکمی

درازنشست

چرخش روسی

پلانک

قبلش یه ۱۵ مین بدنت را گرم کن

خب یعنی خودت نمیتونی تشخیص بدی مثلا اگه غذاتون خیلی پر کالری نیست بخور یا مثلا اگه خورشته تو شام با ...

من مرض دارم بابد تو بگی فقط بهم😂😗😘😘😅

من شیرینی ک بدم میاد منظورم خوراکی شیرین بود مث همون دنتا و گرنه منو بزنن هم لب به شیرینی نمیزنم

(نخودی یا نون برنجی میخورم بقیه شیرینی ها نه)

این هفته نوشابه رو برای خودم ممنوع میکنم هر هفته یک چیز به ممنوعی هام اضاف میکنم تا سالم خوریم کامل بشه

مرسی فداتشم.من نسبت به هیکلم اصلا شکم وپهلو ندارم هرکی که میبینم میگه اینجوری خوبی ولی خودم اصلا خوش ...

عزیزم بیشتر ورزش های قدرتی برای رانت برو  تاپیک ورزش رو ببین حرکت مخصوص گذاشتیم 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
همینا رو ول میکنن تو جامعه فردا به چند نفر دیگه هم تجاوز میکنن همون قاتل آتنا قبلا هم همین بلا رو سر ...

اره والا...

قانون هم پشت مردا هس... 😣😣😣😣

ورزش روز فرمدهی باتسن ...امروز روز اول سطح پیشرفته رو شروع کردم یعنی هلاک شدم از بس سخت بود🥵🥵🥵 ی ...

وااای چه عالی موفق باشی 💪😍

فقط یک سوال🤔

من هر موقع پیشرفته ران یا باسین رو میرم خیلی خیلی زیادش دیگه 300 و خورده ای کالری میسوزونم

سرعت حرکات رو هم مطابق با همون خانمه میرم که تو اپلیکیشن داره ورزش میکنه😆😄

بعد شما چجوری 500 تا سوزوندین؟ 😳

خیلی آروم ورزش میکنین یعنی؟ خییییلی خیییلی اروووم؟ 😂

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
من مرض دارم بابد تو بگی فقط بهم😂😗😘😘😅 من شیرینی ک بدم میاد منظورم خوراکی شیرین بود مث همون دنتا ...

اره میشناسمت 😂😂 ملزوووی_خودمی#  

اره یسری چیزا که مضره حذف کن مثل نوشابه یسری چیزا رو محدود کن 

عزیزم ببخشید سوپ پسرم داشت میسوخت دیگه رفتم 😅

فدای سرت عزیز دلم

مهرنگ۱ هستم کاربر سال ۸۹ 😍⁦❤️⁩🌺عکس پروفایل قبلیمو هم نی نی یار ۵ لطف کرد داد ولی این عکس جدید خیلی شبیهمه😜😅
عزیزم بیشتر ورزش های قدرتی برای رانت برو  تاپیک ورزش رو ببین حرکت مخصوص گذاشتیم

حتما عزیزم اگه میشه بهم بگو چطور عضو گروهتون بشم که هرهفته گزارش بدم چون میخوام ازفردا به امیدخدا شروع کنم

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷