2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835957 بازدید | 290067 پست
باشه عشقم حالا هفته ديگه وزن كنم ببينم چند شدم كه هدفمو ببينم ٦٨ باشه با ٧٠ ولي الان هيچي نمونده خي ...

گلم اگه رعایت کنی.. حتی تو تثبیت هم زیاد که نمیشی، کم هم میکنی..

و میتونی روی ۷۰ بمونی... 

فوقش چند گرم که بیشتر میشی، یه هفته را رعایت میکنی و ۱ فست میگیری، برمیگیردی به وزنت

این هفته را ببین چند شدی، بعدش تصمیم بگیر😊

الان  ساناز و فقط خدا جون و cr  و مهسا عالیی وزناشون را نگه داشتن👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
بامدادی من از غذای سفره میخوردم این دفعه(دفعه قبل یادته چ سخت گرفته بودم🤣) بعد خب غذای سفره هم کرب ...

غذای سفره به اندازه کالریت ولی مثلا اگه شام برنجه تو نونی بخور یا بدون نون و خورشتت رو کم روغن یعنی غذای خانواده رو هم سالم نر درست کن 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سمیه نمیخوام هیییییچ جام لاغر بشه فقط پهلو هام و یکم شکمم سفت شه چ کار کنم؟

پس نمیخواهیی وزنت بیاد پایین

فقط سایز شکمت  کم بشه و سفت بشی. اره؟؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
انگیزه#   سوال اکثرتون اینه که چرا من دیر وزن کم میکنم یا ماه اول خیلی خوب کاهش وزن داشتم اما ...

👍🏼👍🏼👌👌😘😘😍😍

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
مثلا توی سفره نوشابه هس فست فود هس شیرینی هس🤣🤣

کوفت نکن خب 😆😆

پس نمیخواهیی وزنت بیاد پایین فقط سایز شکمت  کم بشه و سفت بشی. اره؟؟؟

از سایز همه جام راضیم الا شکم و پهلو

مثلا دفعه قبل شدم۵۷ شکم و پهلوم عالی بود

و پشت سو  تینم گوشت اضاف نبود

الان ک نمیدونم فک کنم ۶۱_۶۲شدم باز 

اما میخوام سایز کم کنم

ولی میخوام وزنمم بشه همون ۵۷_۵۸

نمیخوام پایین تر بره چون رون و ک ون و سینه و ...اب شدن

(امیدوارم فهمیده باشی چی میگم)

حالا بگو چقد ۱۵تومن😔

بعضی دخترا ، زود به بلوغ میرسن و واقعا شوهر میخان.. وگرنه خودشون میرن دنبالش.. 

اگه به یه سنی هس که همه چی سرش‌میشه،، به یه شوهر خوب بدن

..

چون انگار رفتار پدرو مادرش هم باهاش خوب نیس...الانم که دیگه بدتر..

پیش مشاور هم باید ببرنش...

ترمیم هم میبرنش؟؟؟

😣😣😣😣 نمیشه که هر کی بیاد تجاوز کنه بعد پولشوو بده و تمام.. بایددد یه درس عبرت بهش میدادن که ...

همینا رو ول میکنن تو جامعه فردا به چند نفر دیگه هم تجاوز میکنن همون قاتل آتنا قبلا هم همین بلا رو سر یه بچه دیگه دراورده بود ولی ازاد بود 

بعد همین حیوونا واسه ازدواج دنبال دختر آفتاب و مهتاب ندیده میگردن 🤐🤐

عزیزم میشه به منم کمک کنی تایکم انگیزه بگیرم

سلام عزیزم 

وزن شروع هدفت رو بگو و بیا تو گروهبندی خیلی بهت انگیزه میده 

توضیح امضام صفحه دومش رو بخون روش تقویت اراده 

انگیزه# رو هم بخون 

برای خودت یه هدف تعیین کن و بنویس و بزن رو دیوار یا یخچال هر روز نگاهش کن 

تو میتونی عزیزم ❤️