2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829303 بازدید | 290067 پست
من چون 500-700 زده بودید رو هفتصد حساب کردم! البته میخواستم باهاتون مشورت کنم که آیا خوبه شنبه امتحا ...

اره عزیزم.

دوتا فرمول داریم.

وزنت × 20 ومنهای 100 با دو فست 500.

یا

وزنت×20 ومنهای200با دوتا فست700.

شنبه امتحان کن ببین اگه تا500تونستی منهای100کن مجازتو.

برای روزای فست

صبحونه رو شیروخرمابخور.یا خرما فقط.

شام وناهارت لولیاچیتی پخته. تخم مرغ ابپز یا سینه مرغ ابپز. یا پوره سیب زمینی.سوپ جو.اش جو.عدسی.حلیم. اینا خوبن. سیرکنندگیشون بالاس.کالریشون هم کمه.

در روزای فست هم زیاد اب بخور.سالاد و کاهو و سبزیجات بخور معدت پر شه.

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم  فردا 37 کالری کمتر مصرف میکنم و تایپ میکنم البته وزن دقیقم رو یکشنبه میگیرم و بهتون میگ ...

اره وزن دقیقت رو بزن.

شرایط وزن کشی هم ک میدونی. 

اسم کوچیکت چیه

@مامان_الیساهستم2     @mamanali95     صبحانه : نان و خامه و عسل (۲۶۶ تا) ...

مرضیه همش منتظر پلو بودم😂😂.

خیلی خوب بودی امروز افرررررین.👏👏👏👏.

عزیزم چندتا ایراد داری کالریتو حتما حتما پر کن. آب بیشتر بخور. دیروزم پلو و قورمه داشتی ؟ تخم ...

چشم مهربون، من امروز مهمون بودم تو باغ اقوام، ديگه مجبوري خوردم اينا رو،مثلا قرمه و تخمه و دلمه اصلا تو برنامه امروزم نبود. 

چشم مهربون، من امروز مهمون بودم تو باغ اقوام، ديگه مجبوري خوردم اينا رو،مثلا قرمه و تخمه و دلمه اصلا ...

عیبی نداره پیش میاد. 

برنج رو در هفته سه بار باید بخوری.وعده ناهار و نهایت7قاشق.

فعلا برنج نخور دیگه.

تخمه هم همیشه یه کم بدار جلو دستت و اونو بخور. کاسه تخمه نذار جلو دستت.چون کنترل نمیشه لامصب. باید ترفند بزنی و شکستش بدی.😊🙅

آره اين خيلي خوبه، نون هم هميشه همين ترفند رو به كار ميبرم😍

خیلی عالیه.

ماها که استعداد چاقی داریم باید یه جورایی تا اخر عمرمون دست به عصا حرکت کنیم و حواسمون باشه ب خورد و خوراکمون. پس از حالا شروع کنیم ب کمخوری و سالم خوری که وقتی ایشالا رفتیم تثبیت دیگه راحت باشیم 

@سمیه1396     سلام عزیزم 9ساعت توی راه بودم،خسته شدم خیییییلی😧 صبحانه پنیرونان وخرما ...

سلام گلم🌸

خسته نباشی. عزیزم...😊

چه خوب خونه مامانت پس جا داره واسه ورزش های هوازیت، عالیه👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
خیلی عالیه. ماها که استعداد چاقی داریم باید یه جورایی تا اخر عمرمون دست به عصا حرکت کنیم و حواسمون ...

نامردیعععه😫😫😫😫

تف_به_چاقی#  💦💦💦💦😒

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
اره وزن دقیقت رو بزن. شرایط وزن کشی هم ک میدونی.  اسم کوچیکت چیه

بله شرایطش رو خوندم

اسمم رو همین ملیکه صدا کن لطفا  

سلام قد ۱۶۲, وزن شروع ۶۷، تاریخ شروع ۵ دی، وزن هدف ۵۰، زمان رسیدن به هدف مرداد ۱۴۰۱ به امید خدا، تیکر رسیدن به وزن دلخواه