2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829686 بازدید | 290067 پست
گزارش# @شیرین_آردا   کالری مجاز👈1340 کالری مصرفی👈1340 مصرف آب👈5 لیوان صبحانه👈پنیر ...

فقط ورزشت کمه گلم. بقیه عالی

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
سه روز زودتر پریود شدم 🤔 عجیب بود  

پیش میاد.. عقب و جلو میشن...چیزای گرم بخور

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوبی شیرینم؟؟ امروز خگخ بودم هر چی خوردم پر نشد 😑😬 🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡 ...

سلام نازم

فوق العادس😍😍😍😍 

باریکلاااااا

مهم نیس پر بشه یا نه خگخ

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
گزارش#   @شیرین_آردا     ص: تخم مرغ نیمرو+خرما+نان لواش=۲۳۶ ن:خورش کرفس.۱۰ق برن ...

۱۰ ق پلو خیلیه

دوش چیه دیگه😁 قدرتی برو ننه

برای بار هزارممممممممممممممم کالریتو پر کن. دیگه نمیگمااا. استپ شدی نیا بگو چرا وزنم پایین نمیاد. 

گلم چون مجازت رو منهای 100کردی باید دوروز فست باشی و تا500 تا ببندی کالریتو.

من چون 500-700 زده بودید رو هفتصد حساب کردم! البته میخواستم باهاتون مشورت کنم که آیا خوبه شنبه امتحان کنم اگر تونستم همینجوری ادامه بدم. اگر نشد همون منهای 200 کنم. خوبه؟ 

سلام قد ۱۶۲, وزن شروع ۶۷، تاریخ شروع ۵ دی، وزن هدف ۵۰، زمان رسیدن به هدف مرداد ۱۴۰۱ به امید خدا، تیکر رسیدن به وزن دلخواه
سلام شیرین جون من گخ روماه بعدمیگیرم امروزرژیممورعایت کردم اماشب مهمونی جایی بودم ناگهانی شداماتاجای ...

۴۰۰ تا چرا مونده؟؟؟؟؟؟😡😡😡😡

خیلی عالیه عزیزم.👏👏👏👏 اون مقدار ک بالا زدی رو فردا از مجازت کم کن. سعی کن برام تایپ کنی.

چشم 

فردا 37 کالری کمتر مصرف میکنم

و تایپ میکنم

البته وزن دقیقم رو یکشنبه میگیرم و بهتون میگم

سلام قد ۱۶۲, وزن شروع ۶۷، تاریخ شروع ۵ دی، وزن هدف ۵۰، زمان رسیدن به هدف مرداد ۱۴۰۱ به امید خدا، تیکر رسیدن به وزن دلخواه

گزارش_سرگروه#  

💚💚💚💚

کالری مجاز و مصرفی ۱۰۰۰

کالری سوزی ۵۸۰

———————————-

🌸کار امروز را به فردا مسپار... الان سختی بکش ولی بعدش کِیف کن از اندام زیبات،  تا اینکه یه عمر  حسرت داشتن یه اندام زیبا را داشته باشی😉🌸

@sepiiiiiideh  ‍  🌸

@مهدیه24  🌸

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
😂😂😂 نه بابا چرا به تو 😘  مگه چالشو نمیگی  منظورم اینه علاقمند به چالشن ولی رعای ...

خخخخ چون خیلی رعایت نمیکنم گفتم شاید منو میگی😂😂

نه فداتشم علاقه مند به عکس هیکل😁

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

گزارش# @مهدیه24  کالری مجاز ۱۳۸۵, کالری مصرفی ۱۱۶۰ صبحانه،کاهو ،تخم مرغ،گوجه،چای خرما(۲۱۰)نهار: هندونه،گردو،پنیر ،نان لواش،گردو(۳۶۵)شام،برنج جوجه کباب گوجه(۵۸۲) ۱۲لیوان آب+ ورزش سر گروه+چالش چوب و۶۰۱۴ قدم راه رفتم

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده