2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829299 بازدید | 290067 پست
اگه جلوی نفستو بگیری هفته بعد میشی ۸۲ خورده ای😍

اگه اینقدر تاثیر داره،منم میخوام جلو نفسمو بگیرم😂

گروه آبی🍁تاریخ شروع ۹۹/۳/۲۶🍁وزن شروع۷۷/۴۰۰(بیشترین وزن ۸۵)🍁هدف اول۷۴🔒🍁هدف دوم۷۱🔒🍁هدف سوم۶۸🔒🍁هدف چهارم۶۵🔒🍁هیچ وقت از رویاهات به خاطر زمان طولانی رسیدن بهش دست نکش زمان بلاخره میگذره چه تو دنبال رویات بری چه نه.نتیجه:[هفته اول۷۵/۱۰۰]_[هفته دوم۷۴/۶۰۰]_[هفته سوم؟؟]_[هفته چهارم؟؟]_[هفته پنجم؟؟][هفته ششم؟؟]_[هفته هفتم؟؟]_[هفته هشتم؟؟]_[هفته نهم؟؟]
سمیه از خودت چه خبر وزن کردی؟😍

🤧🤧🤧🤧🤧🤧

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات شم عزیز دلم ممنون از دلداریت 

خاهش گلی خیلی ناراحت شدم ک ناراحتی ایشالا ک زودی برطرف شه ناراحتیت غصه نخوری👈💖👉

گروه آبی💙 شروع رژیم ۹۹/۱/۱۷💙  وزن شروع ۷۹💙وزن فعلی ۷۰  وزن هدف ۶۰💙  قد ۱۷۲💙هر روز بخودت بگو مهم نیست چقدر سخته ب هر حال من انجامش میدم💪💪💪💪💪💪💪💪
۱۵دقیقه حلقه زدم ورزش های روز هوازی و قدرتی  حرکت چرخش پهلو دوتا۳۵تا حرچرخش با چوب ...

خدا قوت ورزشکار💪💪💪💪

تو.بینظیری#  👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
هان😐

من  نمبتونستم گوشی دستم بگیرم به یه ادم نادان اعتماد کردم این کاربریو با گوشیش زدم گفتم گزارشلرو بخونه جواب بدم و اونم تایپ کنه این کارو کرد اما به بچه ها از طرف من چیزایی گفته حرف زده من امروز فهمیدم 😭

🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰چقدر مهربونی تو فدات بشم 

خدانکنه خوشگلم سر گروه جونم همه ما دوست داریم و دوست نداریم غصه بخوری خودت مهربونی ک مهربون میبینی خوشگلم💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

گروه آبی💙 شروع رژیم ۹۹/۱/۱۷💙  وزن شروع ۷۹💙وزن فعلی ۷۰  وزن هدف ۶۰💙  قد ۱۷۲💙هر روز بخودت بگو مهم نیست چقدر سخته ب هر حال من انجامش میدم💪💪💪💪💪💪💪💪
کجای قمی سمیه جون 

بزار اینشو نگم😘😘😘

من  نمبتونستم گوشی دستم بگیرم به یه ادم نادان اعتماد کردم این کاربریو با گوشیش زدم گفتم گزارشلر ...

آها اشکال نداره اتفاقا بحثمون شد سر نخوندن گزارشا 😐فدا سرتون 

حالا من به کدوم گزارش بدم فدات

واي عشقم اومدييييي  ديدي به قولم عمل كردم واي سميه فكر كنم بخاطره رژيم پروتئين ديروزه كاهشه ز ...

تو ژنت خوبه 🤤🤤🤤

به من که رژیم شوک هم جواب نداده🤕

آها اشکال نداره اتفاقا بحثمون شد سر نخوندن گزارشا 😐فدا سرتون  حالا من به کدوم گزارش بدم فدات

به همین کاربری گلم با اون یکی کاربری اومرم برای اثبات اینکه نگینم 🥰 ولی با این کاربری میام خیلی خیلی شرمنده ام روم سیاه ممنون بابت درک بالات 

تو ژنت خوبه 🤤🤤🤤 به من که رژیم شوک هم جواب نداده🤕

فكر كنم بدنت قصد داره تو همين وزن بموني😅

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه چهارستاره🌟🌟🌟🌟 وزن شروع ۸۹.۹۰۰ وزن جدید ۸۰.۱۰۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏