2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829433 بازدید | 290067 پست

خانما من امروز رفتم ماهیتابه رژیمی مارک دسینی گرفتم بنظرتون کارایی داره؟

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

بچه ها شرمنده الان تاپیک وزنو باز کردم https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4137103&slug=تاپیک-وزن-بامدادخمار&postId=141723247

لیستتون و تا فردا بزارید 

❌لطفااااا بجز سرگروه ها کسی وزن و پستی تو تاپیک وزن نزاره 🙏🏼

@سمیه1396 @مامان_الیساهستم2 @شیرین_آردا @مهدیه24 @sepiiiiiideh  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ها شرمنده الان تاپیک وزنو باز کردم https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4137103 ...

@pari95 @sanaz718  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

@pari95 سلام عزیزم گزارش امروز 👇

گزارش#  

صبحانه : نان لواش ۴ کف دست+پنیرنصف قوطی کبریت+خرما۵عدد+چای=۲۵۹کالری

ناهار : سیب زمینی پخته ۱ عدد(برا بچم بود مثلا من خوردم🙈🙈)+سالاد فصل ۵۰۰ گرم+نیمرو۲ عدد+نان لواش یک عدد+ ماست کم چرب نیم لیوان=۸۳۲کالری 

شام : برنج ۲ کفگیر(🙈🤦‍♀️)+ران مرغ سرخ شده نصف پرس+سیب زمینی سرخ شده یک عدد+گوجه فرنگی سرخ شده یک برش=۸۰۵کالری 

میان وعده : ۱ لیوان شیر+۲لیوان چای سبز=۱۱۴کالری

آب : ۸ لیوان 

ورزش ها : ۳۰ دیقه رقص+۵دیقه حلقه+۱۰ دیقه حرکات شکم و پهلو+ چالش چوب ۲×۲۰

گزارش#   صبحانه:نان۳کف لواش+پنیر+گردو+چای+خرما(۲۰۶) ناهار:ته دیگ+قورمه۵۰گرم+ماست(۲۲۰) میانو ...

@مامان_الیساهستم2  

صبحانه : سنگک و حلواارده (۳۳۰ تا)
ناهار : سنگک و پنیر و عسل (۲۹۳ تا)
شام : نان و مرغ سوخاری و سالاد ماکارونی (۴۳۸ تا)
میان وعده ها : یه تکه کوچیک اسنک ، یه تکه کوچیک کلوچه ، یکم باقالی (۲۴۳ تا)
مجاز ۱۳۲۰
مصرفی ۱۳۰۴
۸ لیوان اب ✔
چالش چوب سه ست ۳۰ تایی ✔
ورزش نکردم☹

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
امروز وزن کردی دیگه نرو رو ترازو تا یکشنبه  موفق باشی گلم ❤👏👏

چشششششششششم🥰🥰🥰🥰🥰🥰

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
پس این متنی که واست کپی کردم و عکس پروفایل واسه کی بود 😬🔫🔫🔫😂 👇👇👇 سلام خوش اومدی ...

معذرت میخوام گیج بازی دراوردم

واااای خیییلی ذووق دارم 

🥰🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️

باورم نمیشه میخوام لاغر بشم

ممنونم❣️❣️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

@سمیه1396  

گزارش#  

1.تیر

صبحانه:45گ تافتون+5گ پنیرخامه ای+16گ حلواشکری

میانوعده:3تا زردآلوکوچیک+20گ انگوریاقوتی

ناهار:یه موز+2تا خرما کوچولو

میانوعده:2تا قاچ طالبی

شام:یه کاسه پررر آش رشته+4تا ق قورمه سبزی+3تا ق پلو ساده آبکش با روغن+سالادفصل

آب7تا لیوان

مجاز:1275

مصرفی:1270

ورزش:یه چالش بازو+یه چالش شکم ترکیبی با چالش درازونشست

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      
عزیزم  هشتگ گزارش#  رو بزن  منو تگ کن  بعدش گزارش بنویس  اب رو هم بزن ...

اهااان ممنون 

چشم 🥰

کاهشت مبارک گلم

گزارش

صبحانه:دوکف دست نان+سیب زمینی ابپز+چای+سه عددخرما

میان وعده:هویج

ناهار:نیمرو+گوشت گوسفندی کم چرب۶۴گرم+سه کف دست نان+قارچ+سالادکاهو

میان وعده:سه عددخیار+سه عددزردآلو+شلیل

شام:سوپ نصف لیوان سوپ برنج وگوشت+سه کف دست نان لواش

ورزش:رقص ۲۰دقیقه+درازنشست۱۲+حلقه۸دقیقه+پلانک+شنا۴

کالری مجاز:۱۴۳۵

کالری مصرف:۱۰۷۰.۵

اب هشت لیوان

سلام @بامدادخمار     @سمیه1396     سلام خوبین؟ ببخشید من دو روز هرچی اتف ...

تجاوز کرده بعد دختر خودش فرار کرده؟ یا با پسره رفته 

چقدر ناراحت شدم خدا خودش کمکشون کنه 😣

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

گزارش#  

@rahaaaa_banoo  

سلام نگین جون 

صبحانه:۲ کف دست تافتون +یه قوطی کبریت پنیر+سبزی خوردن:۱۹۳کالری

ناهار : ۷ قاشق برنج +۴ قاشق قیمه+یه گوجه+کلم بنفش+کشمش وچای:۴۷۹کالری

شام: لوبیا قرمز پخته یه لیوان:۱۸۲کالری

میان وعده: کشمش+پسته+شلیل+آلبالو+خیار:۲۲۷کالری

مجاز ۱۱۶۰

مصرفی:۱۰۸۳

چالش گروه آبی 

۹ لیوان آب

ورزش : ۹۰ دقیقه پیاده روی+۲۰ دقیقه رقص+۵۰ دقیقه حلقه 

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
سلام @بامدادخمار     @سمیه1396     سلام خوبین؟ ببخشید من دو روز هرچی اتف ...

ای وای عزیزم الهی برات بمیرم

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
 خوش اومدی گلم💚🌸 پروفایل و امضات را هم عوض کن😊

شب به خیر عزیزم. اولین گزارش سبز من ☺️🍀 @سمیه1396 امیدوارم درست تگ کرده باشم چون از اسمت سه تا بود😧

کالری مجاز جدیدم رو با وزن ۶۱/۸۰۰ حساب کردم که وزن این یکشنبه م بود

گلم اگه چالشی دارین تو گروه سبز ممنون می شم به منم بگید و اگر هم ندارین با اجازه تون من چالش کرانچ گروه آبی رو ادامه بدم 

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud