2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829321 بازدید | 290067 پست
سلام گلم. اره دیگه تگ نمیشدم خیلی بد بود. خوب بود گزارشت افرین.  اب کم میخوری عزیزم. روزگ ...

چشم عشقم حتما  

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ورزشات خیلییی عالی بودن👌🏻👌🏻👌🏻 خسته نباشی ولی تیرامیسو بستنی باهم تو یه روز نخور ...

چشم عزیزم ببخشید دیگه بستنی یه کوچولو خوردم 😁

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
ببخشید پرو فایل رو چطوری عوض کنم مثل شما ،البته من زردم

دورشو برش زدم عزيزم 

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه چهارستاره🌟🌟🌟🌟 وزن شروع ۸۹.۹۰۰ وزن جدید ۸۰.۱۰۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

وزن#  

@مامان_الیساهستم2  

وزن اولیه.   هفته پیش.  فعلی.     هدف

77      .      75  .        74/5۰.     68

عزیزم نمی دونم چرا بدنم اینجوری شده مورچه ای کم می کنم الان 3 هفته شده از طرفی چون شیردهی هستم نمی تونم فست بگیرم چکار کنم سرعتم بیشتر بشه؟

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

سلام عزیزم من دیشب تا اومدم گزارش بدم تاپیک قفل شد 

وزن اولیه ۷۷ وزن هفته ی پیش ۷۲۶۰۰ وزن فعلی ۷۲۲۰۰ وزن هدف ۶۰

@شیرین_آردا  

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘

@مهدیه24  سلام سرگروه جونم وقتتون بخیر 

گزارش وزن

وزن شروع : ۷۵ 

وزن هفته قبل : ۷۰ و ۵۰ 

وزن این هفته : ۶۹ و ۴۰۰ 

وزن هدف : ۵۵

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
نخور گلی جان زودتر میزنی تو هدف و بعدشم تو تثبیت هرچی میخوای بالذت میخوری😋😋

سلام عزیزم بله درست میگی کاش اراده کنم هله هوله را قطع کنم 😩 ممنون از راهنماییت 😍😍😍😍😍

مهمون میان وعده ایی داشتییی🤣🤣🤣  خوب شامتوو کم کالاری میخوردی.. یه میوه میگرفتی، تا پاسی ...

سمیه جون یه سوال من قبل w.c وزنم ۷۲.۳۰۰ بود بعدش رفتم رو ترازو چندبار پشت سرهم همون ۷۲.۳۰۰ بود بعد شدم ۷۱.۷۵۰ کدومش درسته😥

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/
سلام نگین عزیز روز بخیر وزن اولیه ۷۱/۵۰۰  وزن الان ۷۱/۵۰۰ وزن هدف ۶۵ و اینکه از۲۶ خرداد با ...

سلام عزیزم نمیشه گلم باید هفتگی باشه دو بار ورن ندیدن حذفین  ورزشاتو بیشتر کن تو اولشی باید خوب کم کنی ثابت موندی ۶ روزه با مایی یعنی  تغذیتم اون دو سه روز اول یکم کربو داشتی دیروز پی روز خوب بود مراعات کن انشالله هفته دیگه کاهش تپل خواهی داشت