2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829687 بازدید | 290067 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام شیرین چون هفته ای اونقدر نون میخوری جدی؟؟ چه خوب ببینم حالا ناهارم شام هیچ ولی صبحونه چطو نون ن ...

گلم سفیده خالی با خیار و گوجه میخورم. 

اگه یگم دیر بیدار بشم شیر و خرما میخورم

پنیر خالی با خیار گوجه

جمعه ها که همسرم خونه هس نون تازه با املت میخوریم اکثرا

اگه به پسرم نیمرو درست کنم آخرش که دیگه سیر میشه نصف کف سنگک با یه تیکه نیمرو میخورم. 

اوتمیل هم میخورم

یه کورن فلکس رژیمی هم دارم یادم باشه از اونم میخورم با شیر. لامصب فقط سبوس گندم و برنجه خیلییی سیر میکنه اما اصلا شیرینی نداره☹️

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

گزارش#    سلام سپیده جون ببخش گلم دیرشد تاپیک قفل بود     @sepiiiiiideh  

ص: چای شیرین+نون روغنی +پنیر۱۷۸

ن:املت +لواش۱۲۴

م و:چای وقند+بادام زمینی+هلو+خیار+بستنی+دوسه تا پفک

ش:.

ورزش نکردم

چالش بنفش✓

آب:۷لیوان

مجاز مصرفی۷۶۲زیاد شد باز

گزارش#   صبحانه:يدونه سفيده تخم مرغ+نصف گوجه+قهوه تلخ(٢٩) ناهار:١١٥ گرم ماهي قزل گريل+سالاد ك ...

مرسی که دوباره فرستادی.. گزارشت عالییی بود دختر👏👏👏

عالیی بودی 💪💪💪💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
از اونجایی که کل تاپیکو میخونم😂😂😂من بگم چرا؟

اره بگو😆

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
مرسی که دوباره فرستادی.. گزارشت عالییی بود دختر👏👏👏   عالیی بودی 💪💪💪💪

قربونت عشقم😘😘😘

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

گلم سفیده خالی با خیار و گوجه میخورم.  اگه یگم دیر بیدار بشم شیر و خرما میخورم پنیر خالی با خ ...

چه خوب من اصلا صبحونه بدون نون نمیتونم مثلا غذاهایی مثل املت ونیمرو بدون نون نمیتونم.بدنتو دیدم خیلی خوب شدی ماشاالله خودتم خیلی خوشگلی.موفق باشی گلم

ممنون عزیز دلم 🥰🥰🥰

ورزش امروز

چالش چوب 630 تا
دراز نشست ایستاده ۸۰
حرکات پهلو و چالش پلانک

ص :پنیر محلی یه قوطی کبریت  خرما ۲ عدد  ۵۰k
ن:آش رشته بدون روغن و رشته یه کاسه  و سبزی خوردن ۱.۳ لیوان   300k
م:یک چهارم موز +۱ هلو  ۷۵k
ش:ران مرغ آبپز دو ق غ خوری +سبزی خوردن  72k

روز فست کالری مجاز ۰ ۵۰

کالری مصرفی ۴۹۷ تا 

چه خوب من اصلا صبحونه بدون نون نمیتونم مثلا غذاهایی مثل املت ونیمرو بدون نون نمیتونم.بدنتو دیدم خیلی ...

ممنونم عزیزم. قبلنا انقدر گامبو بودم که یه عکسم از خودم نمینداختم. هرکسی هم ازم عکس میخواست فقط از صورت گرد تپلم میگفتم بگیر☹️ اما الان اعتماد به نفسم خیلی زیاد شده. لاغری خیلی خوبه. من خیلی لاغر دوس دارم اما همسرم زیاد راضی نیس. میگه کم کم برو تثبیت همین بمون

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

گزارش_سرگروه#  

گزارش روز فست تاریخ ۱۳۹۹.۳.۳۱

صبحانه :شیر کم چرب ۱۰۰ گرم :۵۰ کالری 

ناهار ۱۰۵گرم سینه مرغ ابپز +دو برگ کاهو خرد شده ۱۷۳ کالری 

میان وعده : ۸ گرم شکلات ۸۰ درصد +۲۰ گرم بادام زمینی +۴ تا زرد آلو ،۲ تا هویج ۳ تا خیار نصف لیوان کلم سفید خرد شده ۲ تا آلو بخارا:۴۱۰ کالری 

شام : سه برگ کاهو خرد شده ۲۰ کالری 

جمع کالری ۶۳۸

ورزش پیاده روی یه ساعت حلقه یه ربع رقص یه ربع نیم ساعت چالش شکم پهلو 

@گل_همیشه_بهارم  

میگفت لپم آب شده،بخاطر اون

😆😆😆😆👌👌👌👌 عجب

سلام عزیزم

صبحانه

ی کف سنگک.نصف قوطی پنیر.۲خرما 

ناهار 

۶ ق پلو.۳ ق کرفس.شور 

میانوعده 

هلو.۳تاگوجه سبز

شام

سیب زمینی تخم مرغ ۳ ق. ی کف سنگک

دریافتیم ۸۰۰

فست بودم خیر سرم 😐

ورزش ۳۰دقه رقص