2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826546 بازدید | 290067 پست
نگین😐😐😐😐 به شوهرت بگو زن گرفتی کلفت که نگرفتی میخوای مامانت دست تنها نباشه دست بکن تو جیبت کا ...

ببین مایده خداییص من کار زیادی نمیکنم اونجا اونام واسه کار نمیگن کلا میگن باید اونجا باشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ننه😔 خیلی ناراحت شدم برات😔☹️ داری میسوزی و میسازی😕 اون روز تاپیکاتم دیدم. 😣 بنظر من اگه خودتم ص ...

شیرین جون این هیچ جوره درست نمیشه چون از اول این جوری بار اومده مادرشم بدتر از خودشه تنها راه حلش دوری منتظرم مامانش اینا برن‌انشالله درست میشه ببین کلا دوست داده کنار خانوادش باشه به کار کردن نیس چون من خداییش زیاد کار نمیکنم بچه ام که خودش فعلا میگه نه اما من فکر میکنم این با بچه درست میشه عاشق بچه س به خاطر بچه هر کاری میکنهد

سلام عزیزم گزارش امروز سپیده جان.اسکرین ای مانکن نیومد صبحانه:مغزیجات ناهار:قیمه و پلو و سبزی شام ...

گلم بتونی تایپ کن خیلی بهتره اونجوری من قاطی میکنم

عالیه گزارشت ممنون💜💜❤❤👌👌

Pari@سلام گزارش دیروز

صبحونه دوقاشق مربا و یه کف دست نون و چای

میانوعده هلو الوچه و هندونه وشلیل

نهار یه سیخ جوجه و نون ودوغ

شام اش دوغ ویه کف نون

باشد که رستگار شویم😆

فداری تو😍

سلام عزیزم  ص نان تخم مرغ آبپز ناهار ابگوشت ۲سوم لیوان ی قاشق و نیم کوبیدش با نون خشک  ...

کالریتو حتما باید پر کنی عزیزم💜💜

خدا نکنه تب و سرفه هم داری؟؟ شاید ی چیزی خوردی ک معدتو اذیت کرده

Pari@سلام گزارش دیروز صبحونه دوقاشق مربا و یه کف دست نون و چای میانوعده هلو الوچه و هندونه وشلی ...

@pari95    

عزیزم گزارش# رو ببین نمونه ی گزارش بچه هارو اون مدلی بنویس سرگروهت هم تگ نشده نمیبینه که  🌸

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار