2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829289 بازدید | 290067 پست
@بامدادخمار     سلام الهه جونم روزت قشنگ چند تا سوال 🙈🙈🙈 سرچ کردم اما چیز زیادی دستگ ...

سلام عزیزم اول اینکه با کاربری خودت بیا اینو ندوست 

دوستت شاید سلیاک یا التهاب و حساسیت روده داره ولی اینکه به همه تون داره رژیم بدون گلوتن#  رو پیشنهاد میده مشخصه از بی اطلاعیش نسبت به این رژیمه و یه چیزی شنیده و چون بنظرش واسه خودش و شما اسم جدیدیه حتما گفته کلاس بزارم  😂😂

گلوتن یه نوع پروتیینه که توی غلات و بیشتر گندم وجو هست
گندم ، جو ، جوی دوسر ، پاستا ، غلات و حبوبات کیک و شیرینی اینا گلوتن دارن
ذرت ، برنج گوشت ، ماهی و ... ندارن
ولی مصرفش مشکلی بوجود نمیاره مگر اینکه بیماری سلیاک یا حساسیت به گلوتن و گندم و یا التهاب روده داشته باشید
ولی قطع مصرفش عوارض داره
جایگزین های فاقد گلوتن رو فراوری میکنن بخاطر همین فاقد فیبر هستند و باعث یبوست میشن ( ما خیلی تاکید میکنیم تو رژیمتون حتما فیبر مصرف کنید ) یبوست هم عوارض زیادی مثل بواسیر مشکلات روده و گوارش و کم نشدن وزن و وزن کاذب و .... داره
گرفتن این مواد از گندم و غلات به کمبود ویتامین ، کلسیم ، نیاسین ، تیامین و فولات منجر میشه
وقتی غلات کامل میخورید ساختار کامل دانه شامل سبوس ، جوانه و اندوسپرم ( چیزی که باعث میشه احساس سیری کنید ) مصرف میکنید ولی رژیم بدون گلوتن این مواد رو از غلات کامل میگیره و باعث افزایش وزنتون میشه
همینطور غلات کامل زمان بیشتری میبره تا هضم بشه و به این معناست که قند خون به تدریج ازاد میشه به جای اینکه قند خون ناگهان بالا بره
از اونجایی که مواد غذایی بدون گلوتن میتونن داری کربوهیدرات های رژیمی و کالری اضافی برای تقلید از بافت و طعم غذاهای حاوی گلوتن باشند ، اغلب فاقد غلات کامل هستند و باعث میشن به محض خوردن غذا باز احساس گرسنگی کنید در حالی که پس از این کربوهیدرات های اضافی به صورت چربی ذخیره میشن 

رژیم بدون گلوتن فقط کسایی که بیماری های بالا رو دارن میگیرن و مجبورن پس فکر نکنید هر رژیمی اسمش جدیده و به گوششون نخورده پس وااای چقدر تاثیرش بهتره ،الان مثلا یکی بهت میگه بیا رژیم نوردیک  یا ویت واچرز یا بنتینگ یا حذف فلان ماده رو و ... بهت بدم تا در موردش تحقیق نکردی فکر نکن چون اسمش چقدر جدیده حتما خیلی خوبه چیزی رو بدون تحقیق قبول نکن از اونایی هم‌که تازه باشگاه رفتن بترس چون کلی ادم و مربی های سود جو اونجا هستن و چهار تا کلمه ی قلمبه میشنون میخوان بگن ما خیلی بلدیم 😂😂 ماداریم کالری شماری میکنیم نه هیچ چیز دیگه شماری و هیییچچچ موادی رو مگر شکر و قند مصنوعی و فست فود ( چیزایی که در طبیعت نیستن ) رو حذف نمیکنیم کربو شماری هم نداریم 

چون قصدمون زندگی سالمتر و تغییر سبک زندگی برای تمام عمره نه یه دوره یا چند ماه و میخوایم با همین موادی که تو یخچالمون و سر سفره مون هست وزن کم کنیم 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
یه سوال مهدیه جون بعضی روزا که کالری مصرفی بیشتز از مجازم میشه فرداش ورزش کنم میسوزه یا نه فایده ندا ...

اگه فرداش یه روز فست نباشه  باید همون مقداری که اضافه خوردی رو از کالری مجازت کم کنی

اگه فست باشه مثل امروز

ورزشتو بیشتر کن فستت رو دقیق رعایت کن

اصلا سرخ کردنی وقند وشکر مصرف نکن

باشد که رستگار شوی🤓🤪😜

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ايول چرا تخمه نميخوري؟ خوشمزه هست ك منم خودم نميخرم ولي اگه جايي باشه ميخورم😆

چون معتادش میشم یکی که بخورم میخوام تهشو دربیارم ترجیح میدم نخورم😐

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
گزارش_سرگروه#   💚💚💚💚 کالری مصرفی ۱۰۰۰ کالری سوزی ۶۵۰ ————————— 🌸اگه ...

هندونه وماست سردیت نکنه ننه

عالییی نمونه ای که

واای مگهه شکلات، کیست میاره    

اره کاکائو باعث کیست تو کسانی که تنبلی تخمدان دارن میشه اینو به بچه های تاپیک هم گفتم من به خاطر لاغری حدود ۱۰ یا ۱۵ تا خوردم

زیر دلم خیلی باد کرده

امیدوارم ازین کیست ها باشه که با یه بار پریود دفع بشه نمونه

یه علامت دیگه کیست اینه🤦‍♀️ یه طرف یا دو طرف زیر شکمت زمان نزدیکی درد میگیره دقیقا این درد تو جای تخمدانهاست

حالا میان میگن من دقیق رعایت کردم ولی نگفتی ابغوره را بریزیم روش یا جدا بخوریم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ...

😂😂😂😂والا بخدا 

قربونت 😘❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
قرار بود داخل گزارشات منو تگ کنی🤨🤨 قرار بود اسم نرم افزار ورزشی رو برام بفرستی🤨🤨🤨 🤨🤨🤨🤨🤨 ...

باید اسمشو بنویسی دونه دونه وقتی لیستی که اسمش توشه اومد ازش انتخاب کنی 

@donyay_kochak  

نت نداشتن دلیل قانع کننده نیس. دوستت دارم خودمم😘 بذار از الهه جون بپرسیم @بامدادخمار   &nbs ...

اشکال نداره ❤️

واقعا  جایزت چی بود

مادی بود 🤑🤑  

دعوا ننداز 😂😂😂 

خانم نینیگولو گفتن عضو گروه نارنجی بشم. الان چیکار کنم همین گروه نارنجی باشم یا نه؟ 

عزیزم صبر کن بپرسم ❤️

@نینیگولو69 عشقم ایشون اضافه وزنش ۲۰ کیلوئه باید زرد باشه 

نبودمو فقط تو احساس کردی 😂😂😂😂😂🥰🥰🥰🥰🥰عشقی 😍😍😍 اون اکانتم هر روز ۶۰ جا تگ میشدم منم جایی ن ...

😘❤️

با همون بیاااااا ☹️ الان بچه هات میدونن که تگت کنن ؟ 

اگه میدونن اشکال نداره ❤️

نگینم 😅درخواستو بقبول بعضی اوقات کار داشتنی مزاحمت شیم 

بترکی 😅😅 

دوست عزیز منم که حاملم میتونم رژیم بگیرم؟؟دوستدارم لاغرتر بشم

نه عزیزم رژیم لاغری که نمیتونی بگیری و وزن کم کنی ولی میتونی رژیم بارداری بگیری و وزنت رو کنترل کنی که خیلی زیاد نشه 

⬅️ وزن ضربدر ۳۰ به اضافه ی ۵۰۰ 

❌ حذف فست فود و نوشابه 

⭕️ محدود کردن برنج و شکر و شیرینی 

✅ مصرف مواد مفید لبنیات میوه سبزیجات  پروتیین حبوبات مغزها و... 

💟 ورزش پیاده روی اهسته یوگا شنا البته زیر نظر دکتر باشه بهتره

رژیم_بارداری#