2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829686 بازدید | 290067 پست
 گلم لبنیات تب را بیشتر میکنه.. یه مدت نخور وقت دکترت کی هس؟؟؟

اکه وقت بده بعد از ظهر

شیر نخورم موهام میریزه

هرچند چون ریزش مو دارم و زیر دلم ورم کرده احتمالا کیست دارم

این کیست از همون چندتا شکلات تلخ ماه پیشه

ممنون گلم هالی بود اما سعی کن خامه رو هوسی بخوری پنیر رو جایگزینش کن چربی خامه بالاس 

اگه نگینی گزارش رو فرستادم نمی‌دونم نگینی یا نه😂😂😂😂😂صفحه ۱۳۹۸۰اسکیرین گرفتم 

ورزش نداشتم 

۵لیوان آب 

جمع کالری ۱۱۹۰

کالری مجاز۱۳۰۰

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گزارش دیروز

سلام عزیزم اول اینکه سعی کن همیشه کالریتو پر کنی پر نکنی استپ میشی دوم اینکه حتما تو گزارشات بنویس چقدر نون که من بدونم و از مجازت نزنه بالد مجاز نون تو رو ۴۰ گرمه یا ۴ کف برنج هم ۳ بار در هفته به اندازه ۱۰۰ گرم یا ۷ ق بیشتر نشه وقتی برنج میخوری اون روز دیگه نون نخور کربو هیدراتت میزنه بالا و سوم اینکه میان وعده غذا نخور چاق میمونی  و اینکه چقدر باقالی پلو خوردی که سوپم  خوردی اخه 😅😅😅😅

@مامی_خوشگل  

عزیزم فقط شامت خوب نیس. البته بد نیست منتها شبا پلو نخوری خیلی بهتره. 

چون بخاطر پری ورزش نمیکنی چیزای سبک بخور فعلا

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
خوبم عشقم ديدم انلايني گفتم يه پيامي بدم نگي اتي بي معرفت بود بيجول بود حالمو نپرسيد😂😂😂

تو عزیزدلی. همیشه احوال میگیری😍😍😍😍

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

فقط صبحانه خوب بود 😡 شربت همش شکره من له له میزنم واسه یه قولوپ تخم شربتی 😑😑😑😑😑 ناهارتم حذف کردی بزرگیترین اشتباه ..... و بدترین اشتباه شام پلو اونم ۵۰۰ کالری 😐😐😐😐😐جیغ بنفش بکشم 🤨🤨🤨🤨🤨🤨

اگه نگینی گزارش رو فرستادم نمی‌دونم نگینی یا نه😂😂😂😂😂صفحه ۱۳۹۸۰اسکیرین گرفتم  ورزش نداشتم& ...

فقط صبحانه خوب بود 😡 شربت همش شکره من له له میزنم واسه یه قولوپ تخم شربتی 😑😑😑😑😑 ناهارتم حذف کردی بزرگیترین اشتباه ..... و بدترین اشتباه شام پلو اونم ۵۰۰ کالری 😐😐😐😐😐جیغ بنفش بکشم 🤨🤨🤨🤨🤨🤨

چه عجب شما پیدات شد خانم 😡

دیروز گزارش دادم امروز هم مهمون داشتم پریروز هم حمله عصبی بهم دست داد زیر سرم بودم 

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

گزارش_سرگروه#  

💚💚💚💚

کالری مصرفی ۱۰۰۰

کالری سوزی ۶۵۰

—————————

🌸اگه قراره یه صبح را بی هدف از خواب بلند بشیم، همون بهتر که خواب باشیم😁🌸 

@sepiiiiiideh  🌸🌸🌸

@مهدیه24  🌸🌸🌸

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
فقط صبحانه خوب بود 😡 شربت همش شکره من له له میزنم واسه یه قولوپ تخم شربتی 😑😑😑😑😑 ناهارتم حذف کر ...

هعییی 

الان چندروزه اشتهام رفته کلا حوصله غذا ندارم 😂😂😂😂😂بدم میاد😣😣😣😣

بهتری 

آره کاش تموم میشد خسته شدم از زندگی 😣😣😣😣

بیخیالش