2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829686 بازدید | 290067 پست
@سمیه1396     گزارش#   29.خرداد صبحانه:50گ تافتون+30گ نیمرو+1لیوان چای+2تا خرما ...

مصرف ابت کم شده. گلم

کجاا رفته بودی😅

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
انگار چشمت کردم😬 چقدر ناسالم خوردی😔😔😔😔😔

سلاااااام سرگروه جووووون 

گزارش امروز

صبحونه:دو کف سنگک +۱پنیر+۲خرما=۲۵۰

میانوعده=جو ۲ قاشق+۱لیوان شیر=۱۵۰

ناهار=۲تخم مرغ اب پز+۱ پیاله ماست+یک پیاله سوپ جو=۵۰۰

میانوعده=۵۰ دونه نخود+۵۰ دونه تخمه+۲خرما=۱۵۰

شام=۷قاشق برنج +یک تیکه سینه سرخ شده+۲۰دانه زیتون=۳۵۰

جمع کل=۱۳۰۰

چالش قند💡

دراز نشست ۲۰ تا💡

پیاده روی کوتاه💡

آب با چایی۱۳ تا💡

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گزارش# روز پنج شنبه      @مهدیه24    سلام سرگروه جان کالری مجاز ۱۳۸۰    کالری مصرفی ۱۱۷۱       من امروز چالش حذف قندو رعایت نکردم بستنی خوردم اصلا حالت عادی بستنی نمی خورم امروز واقعا یادم نبود🙁😦😦

تاریخ شروع رژیم ۱۳/۲/۹۹.....وزن شروع۸۳*وزن فعل۷۵*وزن هدف ۶۵  (گروه آبی) "به آرزوهایم قول رسیدن دادم"(شروع چالش پاییزی)
@سمیه1396   سلاااااامممم سرگروه دوست داشتنی 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚خودمم🤗🤗💚 ...

سلام عزیزم

شام =شیر دارچین با گردو چه جوری می خوری؟؟

میشه توضیح بدی 

گزارش_سرگروه#  

💚💚💚💚💚

کالری مصرفی ۱۰۰۰

کالری سوزی 650

——————————

🌸من موفق میشم،نه فوراً  ولیییی قطعاً💪💪💪🌸 

@sepiiiiiideh ‍  ‍   بفرما گزارش رقیب جون😊

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
نازگلم دیشب نخوابیده بود امشب بیهوش شد از خستگی بچم ولی خودم چی؟  هنوز دارن عربده میکشن و جیغ ...

به اتاقتونم صدا میاد؟ الهی😔

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
صبحانه : نان و نیمرو (۲۸۰ تا) ناهار : نان و پنیر و خرما (۳۴۰ تا) شام : ته چین و یه بشقاب سالاد(۲۸۰ ت ...

خییییلی عاااالی .

افرین.

همه چی سالم و عالی👍👍👍

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
سلاااااام سرگروه جووووون  گزارش امروز صبحونه:دو کف سنگک +۱پنیر+۲خرما=۲۵۰ میانوعده=جو ۲ قاشق+ ...

چند روزه تگت میکنم اخطار میخوری و خبری ازت نمیشه! امروز حذف شدی! کجا بودی چند وقت؟

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
@donyay_kochak     عزیزم من دو شبه گزارش میدم نمیدونم میبینی یا نه

گلم کاربریشون را عوض کردند..

این هست کاربریش

@rahaaaa_banoo   

@سمیه1396     عزیزم کالری همون حدود1100شد،ورزش نداشتم،پاهام دردمی کنن😧

این الان گزارش بود😆😆😆

چند روزه تگت میکنم اخطار میخوری و خبری ازت نمیشه! امروز حذف شدی! کجا بودی چند وقت؟

تراخدا شیرین جون ببخشید

بخدا نت نداشتم

😭😭😭😭😭😭

وااای حذفم نکن

من اصلا تگ نمی شم .الان هم اومدم هیچ اعلانی نداشتم 

تکم خرابه😓😓