2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830054 بازدید | 290067 پست
سلام منم میخوام لاغر بشم .تو رو خدا کمکم کنین. هر راه کاری که نتیجه گرفتین بگین .قدم ۱۶۳ وزنم ۸۸

سلام تمام راه کارهارو گذاشتیم تو توضیحات بخون و شروع کن 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4225324/تاپیک-جامع-توضیح-برنامه-رژیم-و-مطالب-مفید-برای-گروه-لاغری-بامدادخمار 

وزن شروع و هدفت چنده 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسي عشقم😘😘😘😘😘😘😘 يه سوال ديگه اب كرفس حذف نشه؟ متنفرم ازش اخه بعد من كلا چاييمو از اول رژي ...

نه اشکال نداره اب کرفس نباشه 

اگه تلخ عادت داری که بخور 

اب هم زیاد بخور 

بدون ورزش جواب نمیده ها 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
امشبم گزارش بده  نکنه میخوای از جمعه شروع کنی😂

چشم من تا الان 10100 تا کالری خوردم گشنم نیس ولی تا 8 شب 500تا دیگه میخورم و میبندم کالری مجازم 10640 هستش

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سلام  بچه  ها خوبین  من ۱۵  تاکم کردم  صورتم  لاغرشده  بهم نمیاد& ...

سلام عزیزم خوبی ❤️ 

شیر خشک بخور 

چالش زیبایی# رو ببین چیزی پیدا میکنی 

@نینیگولو69 عزیزم راهکاری داری ؟

باشه عزیزم مرسی وزن شروع من ۸۸ کیلو هدف هم ۷۰ 

بزار ببینم گروه زرد جاداره عضوت کنه 

@مهدیه24 عزیزم جاداری ؟

اخه کسی که میخواد رژیم بگیره میزاره زیتون پرورده؟ 🤤🤤  میزاره آب کرفس 😂

عاشق زیتون پرورده ام یعنی در حد مرگ😁😁

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
بامداد جون زردآلوی نرسیده با رسیده کالریش یکیه ؟

اره عزیزم 

عاشق زیتون پرورده ام یعنی در حد مرگ😁😁

خب دل ماروهم اب میکنی بخدا_تو_مسلمون_نیستی# 😆

شوهر و دختر منم دي هستن ي جا خوندم ماه هاي زمستون زياد نرمال نيستن از نظر اخلاقي ب دليل اينكه تو زم ...

خودت نرمال نیستی  😆😆😆😆

یه همین مونده که بگن ، زمستونی ها تعادل ندارن🤣🤣🤣🤣🤣

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸