2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829514 بازدید | 290067 پست
گفتن گروه آبي ميشي، بذار سرگروهش بياد، فقط همينو گفتن، نگفتن كه كي رو بايد تگ كنم، فكر كردم شما ...

بپرس بگو کدوم گروه برم

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ورزشم فقط هفته اي دو بار رقص تند دارم نيم ساعت تقربيا، مولتي هم ميخوردم ديگه نميخورم🙈🙈🙈

رقص هوازی باید حتما قدرتی هم کار کنی 

هوازی خالی بعد یمدت متابولیسم رو پایین میاره و باعث سوختن عضله بجای چربی میشه 

تاپیک ورزشو بخون 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

💙گزارش امروز💙

💙صبحانه  نان جو خشک +پنیر و ۱ عدد گردو

💙ناهار سینه مرغ آبپز+ سالاد

💙شام شیر با خرما

💙میانوعده ها هندوانه+شلیل+خربزه+گیلاس+خرما

💙قهوه۲+ چای سبز۲+شکلات تلخ

💙۸لیوان آب

💙وکیوم شکم ۱۰ دقیقه

💙چالش گروآبی

💎مجاز ۱۱۰۰

💎مصرفی ۱۰۸۳

نگین جان من پنجشنبه و جمعه ورزش نمیکنم 😊

@donyay_kochak  

گروه آبی .. وزن شروع ۶۵ ..وزن فعلی ۶۳.۱۰۰ ..هدف ۵۷🎯🏆💪💪💪💪💪💪💪💪
بچه ها من نتم تموم شد اخطار ندین بهم ها شب با وای فا وحید میام باز فعلا دوست جونیا من ک پری ام اما ...

😂😂 انتحاری نزن ملزووووووو#  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
خدا قوت عزیزدلم مثل همیشه مرتب ومنظم وعالی👌🏻👌🏻👌🏻💛

سلام چالشها انجام شد  تاشب بازم میوه میخورم ولی فکر نکنم کالریم پرشه

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
قشنگه ک😅😅😅😅😅😅 من عاشق جیم کریم😍😍لهنتیه فیلم دامبر اند دامبر ۲ رو دیدی؟

اره چقدر هم به من میاد 😎🤓😂😂

منم ازش خوشم میاد نه ندیدم 

رقص هوازی باید حتما قدرتی هم کار کنی  هوازی خالی بعد یمدت متابولیسم رو پایین میاره و باعث سوخت ...

سلام الهه جون من ۱۰ دقیقه رقص برا گرم کردن انجام میدم بعد ۲۰۰ پروانه با ۵۰۰ طناب با ۶۰ تا اسکات پرشی با ۶۰ تا حرکت پهلو با توپ پیلاتس میرم برای هوازی هام بنظرت خوبه البته طناب رو فقط اداشو درمیارم ها زیاد نمیپرم😁

گروه آبی .. وزن شروع ۶۵ ..وزن فعلی ۶۳.۱۰۰ ..هدف ۵۷🎯🏆💪💪💪💪💪💪💪💪

سلام ببخشید یه سوال داشتم اگر یه دختر ۱۳-۱۴ ساله این رژیمو بگیره (بدون فست و خگخ) با فرمول(وزن×۲۰)به نظرتون توی رشدش مشکل ایجاد میشه

ممنونم از پایخگوییتون

live shrinks or rxpands in proportion to one,s courage💟💖
الهه جونم چايي مايي اون وسط پــــرررر؟؟؟؟؟ بعد من كالريم منها ٢٠٠ كردم اون اول كرونا گفتي منها ٢٠٠ ...

چایی هم میشه ولی بدون قند و شکر و خرما و .. 

اره اینجوری هم میشه 

اصل رژیم پروتیین کالری شماری نداره ولی اگه تو روز فست با کالری شماری هم بگیرید تاثیرش خیلی خوبه 

اوووف مرسی بیا از صورتمم بزارم نظر بده

بزار😀

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
با کاربری جدید اومده😄😄😄😄 @rahaaaa_banoo    

چرااا؟ 

عبضی میگه میشه عضو بشم 😂😂 ملزو_نباشیم#  

مرسي عزيزم چشم، الان كيو بايد تگ كنم بهش بگم؟

دوتا گروه ابی داریم صبر کن عزیزم ببینم کدوم جا دارن بهت میگم