2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829358 بازدید | 290067 پست

چالش_زیبایی#  

من اومدم بایه ماسک دیگه اینبار برای دستاو پاهاتون... 

اومدم اومدم چه خوب کردم اومدم... 💃💃💃💃💃

خب خب خب این ماسک برای دستا و پاهاتونه که چون الان بیشترم افتاب میخورن خیلی بهش احتیاج دارن فقط یادتون نره بهشون ضدافتاب بزنیداااا هروقت میرید بیرون فقط فکر صورتتون نباشید... 

برای این ماسک تو یه ضرف گود اب گرم با شیرو گلاب قاطی کنید دستاو پاهاتونو15 دقیقه بزارید داخلش بعد به دستا یا پاهاتون یه اسکراب بزنید و خوب ماساژ بدین میتونید از اسکراب زردالوی سودا استفاده کنید یا هر اسکراب دیگه ای که داشتین بعد دستاتونو بشوریدو خشک کنید به دستاتون یه روغن حالا هرروغنی داشتین مث رو غن ارگان نارگیل یا زیتون بزنیدو ماساژ بدین بعد دستکش دستتون کنید بزارید15 دقیقه بمونه بعد دستکشو دربیاریدو یه ابرسان بزنید دستاتون خوجل و سفیدو نرمممممممم میشن مث دست نی نی ها هفته ای دوبار میتونید این متسکو بزارید❤️❤️❤️❤️💞💞💞💕💕💕💞💞💥💥💫💫💥💢💢💢💢💢💢💅💅💅💅💅💅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله بدون نون👍👍👍😅😅

اونوقت کالریم بزور پر میشه خب کتلت گوشت درست میکنم بدون نون میخورم املت بدون نون بدمزه میشه😷😷

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
چی بگم باز یکشنبه گریه میکنی چرا کم نشدم😫😫

خخخ ۴روره خوب رعایت کردم ن کم میشم ان شا ءالله انگار سالم خواری نداشتم ولی کالریش اندازه بود .

امروز درست رعایت میکنم 😁

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹
اگ رنگ کردی ک اینجوری شکستن از استفاده اکسیدان اشتباهه گاهی مو مثل موخوره میشه  یا میشکنه میر ...

سلام عزیزم 😘💐

نه رنگ خیلی وقته نکردم...

زینک پلاس منظورت 🤔..نه تاحالا نخوردم حتما میخرم میخورم..

ماسک هم الان رفتم روغن زیتون خریدم که دوساعت قبل حمام بزنم به موهام وسبوس برنج هم خریدم بخورم..خداکنه جواب بده..

مرسی عزیز جواب دادی خدا خیرت بده😘💐

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
ایشالا عزیزم. 20کیلو کم کردی عزیزم چیز کمی نیست. طبیعیه. روند کاهشت کم بشه یا تغییر نکنه.

سلام عزیزم خوبی یه مدتیه نتونستم گزارش بزارم درگیر اسباب کشی بودم انشالله از امروز شروع میکنم همه چی رو رعایت کردم 😉

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
عزیز دلم قرص زین پلاس و سیستین ب6 میخوری؟ پگست سرتم خش شده یا فقط موهات؟

نه فقط مولتی ویتامین مینرال میخورم...

نمیدونم پوست سرم خشک شده یا نه از کجا بفهمم..

ولی موهامو مطمئنم خشک شدن چون قشنگ میشکنه از بیخ ومیریزه یعنی قشنگ پشت سرم کم پشت کم پشت شده پوست سرم دیده میشه😓 سبوس برنج گرفتم بخورم وروغن زیتون هم بزنم به موهام اینا خوبن بنظرت؟؟ 

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍