2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829686 بازدید | 290067 پست

@مهدیه24  سلام سرگروه مهربونم 

گزارش امروز۲۸ خرداد

صبحانه : خیلی دیر بیدار شدم ولی خوردم 😕پنج کف دست نان تافتون + پنیر خامه ای یک ق ک + گردو ۲ عدد + چای 

دارچین عسل= ۳۷۹

م : هلو دوتا + آلوچه سبز ۵ تا + بیسکویت ترد ۳ تا + عسل یک قاشق 

ناهار : تقریبا عصر خوردم دیگه 😯 سیب زمینی سرخ شده خانگی + نان دو کف دست تافتون =۲۲۲

م.: زرد آلو ۴ تا + کشمش و نقل و بادوم زمینی یک قاشق =

شام : ۶ ق ماکارونی + یک قاشق املت + یک کف دست نان تافتون+ ماست = ۳۰۷ 

م : چای نبات = ۸۹

کالری مجاز : ۱۳۰۰

کالری مصرفی : ۱۳۲۰

متاسفانه ورزش هیچی 😳 وقت نشد حال روحیمم کمی خوب نیست خیلی درگیری فکری دارم چند روزه 😩 

چالش قندم تا شب رعایت کردم ولی بعدش دل درد داشتم چای نبات خوردم 😳 

مصرف نان و کربو هیدراتمم میدونم بالاست هنوز سالم خوری رو یاد نگرفتم 😢😢😢😢😢

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@مهدیه24  راستی مهدیه جان یه چیزی اعتراف کنم من ترازو آشپزخانه ندارم خوراکیایی که میخورم تقریبی کالری شماری میکنم مثلا نون درست دقیق اندازه کف دست نمیشه گاهی بزرگتر گاهی کمتر یا قاشق برنج و اینا دقیق نمیدونم چقدر میشه 

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
من با اینکه گروهتون نیستم چالش حذف قند و سالم خوری رو دارم انجام میدم با اجازه😅😅😅😅

اشکالی نداره. چالش پلانک و پوش آپ رو هم برو😘😈

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
سومین اخطار گزارش و متاسفانه حذف شدین! 🚫🚫🚫🚫🚫 حداقل خبر میدادین 😕 @النا123    &nbs ...

سلام عزیزم قربونت منکه اطلاع دادم گزارشمو تا شب میفرستم ...!!! الان تونستم بیام عزیزم ولی اطلاع دادم ...گوشیم امروز خراب بود صفحش میپرید

صبحانه نان و ماست چکیده و سیب زمینی و گوحه و پیاز و شیرکاکایو(خیلی زیاده روی کردم😕)955 کالری

ناهار کشک بادمجاندو ماست و پیاز و نان 452

شام فلافل 239 

مصرفی حدودا 1647 مجاز 1300

خدایا خودت هستی🤲 دخترم آسمانی شد😔..اگه تونستی یک صلوات بفرست 🌹
فرستادم عزیزم.... گوشیم امروز خراب بود 

بهونه میاری شیطون😈

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
خیلی سخته منم بدون ترازو اصلا نمیتونم 😭میخوام برم مسافرت از الان عزا گرفتم

سلام عزیزم آره خیلی بده منم الان نمیتونم بخرم آخه اصلا استفاده نداشت  تا حالا برام 😂

سلام عزیزم قربونت منکه اطلاع دادم گزارشمو تا شب میفرستم ...!!! الان تونستم بیام عزیزم ولی اطلاع دادم ...

گلم نمیخوام چیزی بگم که ناراحتتون کنم ولی نصف شب ساعت ۲ گوشیتون درست شد؟؟ از گوشی همسرتون میومدین مثلا. منم تا شب منتظرتون بودم🧡😔

سلام گزارش# روز چهارشنبه   @مهدیه24       کالری مجاز۱۴۰۰       کالری مصرفی۱۴۶۲   سرگروه جان چالش ها رو انجام دادم چالش حذف قند عالیه ولی ورزش ها رو به سختی انجام میدم خیلی دردم میگیره    

تاریخ شروع رژیم ۱۳/۲/۹۹.....وزن شروع۸۳*وزن فعل۷۵*وزن هدف ۶۵  (گروه آبی) "به آرزوهایم قول رسیدن دادم"(شروع چالش پاییزی)
گلم نمیخوام چیزی بگم که ناراحتتون کنم ولی نصف شب ساعت ۲ گوشیتون درست شد؟؟ از گوشی همسرتون میومدین مث ...

باشه عزیزم..مرسی از لطفت❤

خدایا خودت هستی🤲 دخترم آسمانی شد😔..اگه تونستی یک صلوات بفرست 🌹

گزارش_سرگروه#  

💚💚💚💚💚

کالری مجاز و مصرفی ۱۰۰۰

کالری سوزی ۸۵۰

———————————

🌸بدترین بازیکن بهتر از یه تماشاچی هس😆 حداقل زورشوو که میزنه🌸

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸