2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829693 بازدید | 290067 پست
واي بيا واسه هم دعا كنيم شايد فرجي شه ما يه ماهه گذاشتيم كلا ٥ تا مشتري اومده ٧/٨ سال پيش يادمه با ...

ما هم قصد فروش داریم ،میخواهیم زمین بگیریم خودمون بسازیمش

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما هم قصد فروش داریم ،میخواهیم زمین بگیریم خودمون بسازیمش

انشاءالله كه هرچي خيره همون شه عزيزم

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

سلام عزیزم. خوبم ممنون😍. آب بیشتر بخور هیچ وعده ای رو حذف نکن کالریتم حتما پر کنی.

ممنون عزیزم حتما   

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
سلام منم عضوکنیدتوروخدا

سلام گلم اضافه وزنت چقدره 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
الان من هستم تو نیستی نگین @donyay_kochak    

من هستم الان تو نیسی 😅

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
سلام  میشه منم عضوتاپیکتون کنین بی زحمت

سلام گلم اضافه وزنت چقدره

بچه های تثبیتی🏆 📣📣📣📣📣📣📣📣📣 رژیمی های نمونه جمع شید یالااا😅   @sanaz718 &nb ...

سلام بر رییس جانم

اوکی حتما 

من که تو دیگ داشتم می پروردیم 🤪🤪🤪

گروه طلایی🌺تثبیت🌺حس بعد از موفقیت را با هیچ چیزی نمیتوان عوض کرد😍
سلام بر رییس جانم اوکی حتما  من که تو دیگ داشتم می پروردیم 🤪🤪🤪

سلام گلم🌸👹🔪 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
قربونت گلم 

pari95@

عزیزم کالری مجاز من میشه ۲۰۷۱ به نظرت زیاد نیس ؟ اینو مصرف کنم لاغرمیشم یعنی ؟ البته منهای ۱۰۰ کردم نه ۲۰۰ 

منهای ۲۰۰ کنم بهتره ؟

و باید هرشب چیزایی که قراره فردا مصرف کنیمو گزارش بدم  یا صبحش؟

گزارش_سرگروه#  

صبحانه:۷۱ گرم سفیده آبپز تخم مرغ(۲تا):۳۹ کالری 

میان وعده :۶۱گرم خیار ۷ گرم لواشک :۲۰ کالری 

ناهار :۳۲گرم نان لواش ۱۰۰ گرم گوجه فرنگی ۹۰ گرم خیار یه قاشق سر خالی عدس پلو ۱۴۷ کالری 

میان وعده :۱۲ گرم لواشک ۴ گرم شکلات تلخ ۳۲ کالری 

شام :۸۵ گرم ناگت مرغ و ۱۵۰ گرم کلم سفید و ۳۲ گرم سس ماست ۳۰۴ کالری 

جمع کالری ۵۴۰ 

روز فست 

ورزش یه ربع رقص . چالش شکم چالش پلانگ و چوب و کرانچ 

اب ۸ تا