2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832624 بازدید | 290067 پست
ببخشید تورو خدا بخدا قصدم اذیت کردن نبود اخه ۲ تا سرگروه قبلیمون مثل شما سخت گیر نبود نمیخوام از دست ...

گلم اسمتو خط بزنم ؟

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

انگيزه#  

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گزارش#  

@شیرین_آردا    

صبحانه نخوردم

ن ۵ ق برنج ۴ ق قیمه بادمجون با ۴ ق ماست و خیار

م و چای با ۲ قند یک کف دست لواش با یکم ماست کیسه ای

شام ۳ کف دست بربری با ۵ ق املت با کمی ریحون

مصرفی و مجاز ۱۳۴۰

آب ۶ ل

ورزش یک ساعت هوازی و قدرتی

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘

@شیرین_آردا گزارش#  

سلام عزیزم صبحانه دوعدد تخم مرغ یه گوجه و یه خیار شیر و عسل 323کالری 

ناهار دوعدد تخم مرغ دو عدد سیب زمینی پخته سالاد فصل و سه قاشق ماست 486کالری 

شام سالاد دو تیکه گوشت گوسفندی پخته  شیر و عسل پیاز شلیل خیار و گیلاس اینا میان وعده بود با شام یکیش کردم و حساب کردم 586 جمع کل 1400مجاز 1400

چالش اب 

چالش شنا اسکات چوب مسواک و الوررا 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
چجوری روش شده همچین لباسی بپوشه 😣من بااین شکمم همیشه ماماندوز میپوشم🥴

😂😂😂😂😂😂

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

گزارش#   @شیرین_آردا       صبحانه نخوردم ن ۵ ق برنج ۴ ق قیمه بادمجون ...

چالش؟؟

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
امضام نوشتم چالش نارنجیا اونو بخون

سلام عزیزم ،نتونستم تگتون کنم 

گزارش ۲۶ خرداد
صبحانه :۲ تاخرما(۴۰)
م و :پاپ کورن نصف لیوان (۲۰)
ناهار :مرغ آبپز ۲۸۰+ نان لواش۲۳۰+سبزیجات پخته ۶۰ + خرما ۲عدد۴۰(۶۱۰)
عصرانه خرما ۲تا ۴۰ ،کُنار ۷۰(۱۱۰)
شام نان لواش ۱۵۰ ،خوراک مرغ و سبزیجان۳۸۰(۵۳۰)
م و شام هندوانه یه برش خیلی کوچیک (۴۰)
۱۳۵۰ کالری از ۱۴۴۰ کالری مجاز
ورزش۴۰ دقیقه پیاده روی
چالشم به جز پلانک و شنا بقیه رعایت شد (ماسک سیب زمینی و کرم ویتامین سی ،۸ لیوان آب )

فردا هم که فست هست میخوام ۲تا تخم مرغ آبپز۱۵۰+۵تا خرما ۱۰۰+ماست ۱لیوان ۱۱۰ کالری + خیار ۵۰۰گرم ۴۰ کالری بخورم خوبه ؟

گروه آبی🍁تاریخ شروع ۹۹/۳/۲۶🍁وزن شروع۷۷/۴۰۰(بیشترین وزن ۸۵)🍁هدف اول۷۴🔒🍁هدف دوم۷۱🔒🍁هدف سوم۶۸🔒🍁هدف چهارم۶۵🔒🍁هیچ وقت از رویاهات به خاطر زمان طولانی رسیدن بهش دست نکش زمان بلاخره میگذره چه تو دنبال رویات بری چه نه.نتیجه:[هفته اول۷۵/۱۰۰]_[هفته دوم۷۴/۶۰۰]_[هفته سوم؟؟]_[هفته چهارم؟؟]_[هفته پنجم؟؟][هفته ششم؟؟]_[هفته هفتم؟؟]_[هفته هشتم؟؟]_[هفته نهم؟؟]
@شیرین_آردا   گزارش#   سلام عزیزم صبحانه دوعدد تخم مرغ یه گوجه و یه خیار شیر و عسل 32 ...

سلام عزیزم. پلانک نرفتی گلم؟

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
سلام عزیزم ،نتونستم تگتون کنم  گزارش ۲۶ خرداد صبحانه :۲ تاخرما(۴۰) م و :پاپ کورن نصف لیوان (۲۰ ...

قرص آهن و مولتی ویتامین مینرالم امروز خوردم 

گروه آبی🍁تاریخ شروع ۹۹/۳/۲۶🍁وزن شروع۷۷/۴۰۰(بیشترین وزن ۸۵)🍁هدف اول۷۴🔒🍁هدف دوم۷۱🔒🍁هدف سوم۶۸🔒🍁هدف چهارم۶۵🔒🍁هیچ وقت از رویاهات به خاطر زمان طولانی رسیدن بهش دست نکش زمان بلاخره میگذره چه تو دنبال رویات بری چه نه.نتیجه:[هفته اول۷۵/۱۰۰]_[هفته دوم۷۴/۶۰۰]_[هفته سوم؟؟]_[هفته چهارم؟؟]_[هفته پنجم؟؟][هفته ششم؟؟]_[هفته هفتم؟؟]_[هفته هشتم؟؟]_[هفته نهم؟؟]
یکشنبه ها اعلام وزن کن

کالری امروز 

صبحانه..گوجه و تخم مرغ و نان..146

ناهارکشک بادمجان و دوغ و نان768

شام..فلافل و نان و شیر291

مصرفی1207

مجاز 1300

پیاده روی یک ساعت

خدایا خودت هستی🤲 دخترم آسمانی شد😔..اگه تونستی یک صلوات بفرست 🌹
سلام عزیزم ،نتونستم تگتون کنم  گزارش ۲۶ خرداد صبحانه :۲ تاخرما(۴۰) م و :پاپ کورن نصف لیوان (۲۰ ...

عزیزم گزارشت خوب بود فقط خیلی لواش خوردی. لواشم از بدترین نوناس. جایگزین کن با سنگک یا نونای جو و چند غله اینا. فردا هم اگه با اینا سیر میشی بخور. سوپ جو هم عالیه کالریش کنه و سیر نگه میداره🤗