2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829396 بازدید | 290067 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@شیرین_آردا  

گزارش#  

ص:نان۵کف دست+تخم مرغ آبپز+چای باپولکی+نصف دنت=۳۲۹

نهار:برنج سفیدباکمی زرشک۹قاشق+۱عددکوبیده مرغ+۲کف دست نان+چایی باقند+سالاد کاهو=۷۴۰

م.و:۱عددموز+۱۰عددگیلاس+۲عددخیار+۳عددبیسکویت ساده:۲۲۰

شام۱۵ق عدس پخته+۱ق رب انار:۲۳۰

آب:۶لیوان

ورزش:نیم ساعت پیاده روی

کالری مجاز:۱۳۸۰

کالری مصرفی:۱۵۱۹

اره 👻🤪

الهه جان هرموقع بودی برای من بزار از وقتی پات دیدم خیلی کنجکاو شدم فک کنم خیلی خوش اندامی 

هرموقع بودم بزار پلیززززز شما الگو من هستین

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم

@بامدادخمار  

الهه میگم من قراره بعد کاهش وزنم اقدام کنم برا بارداری از الان ک فکرشو میکنم غصه ام میگیره که اینقد زحمت بکشم بعد بدون اینک چندوقت ازش لذت ببرم باید برم برا حاملگی و اضافه وزنش😔😕از طرفی بااین وزنم نمیتونم اقدام کنم چون حتما تو بارداری ب ۱۰۰میرسم و حتما اون موقع هم افسرده میشم از این همه چاقی و بی ریختیم😷

تو توی بارداریت چقد اضافه کردی و چ جوری اضافه وزنتو کنترل کردی؟

بنظرت تو بارداری میشه کالری شماری کرد و قد تثبیت بخوری ک حداقل چاق نشی بانه؟

ذهنم درگیر شده

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
خب انشالله بسلامتی و دل خوش😍😍😍😍 ای بابا تو این کرونا مهمون داری ؟😬😬

فداتشم سلامت باشی قشنگم 😍😍

وای اره اصن حالیشون نیس که😖😖  اوضاع مالی هم خراب این چندوقت فقط چک دادیم و هی ریزه ریزه بدهی😣 باورت نمیشه عزا میگیریم واسه میوه و شیرینی و شربت مهمون😣😣

خونه نو شدیددد خرج میتراشه هر گوشه ش😩😩 دعامون کن اجی 😔🤲

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
@بامدادخمار     الهه میگم من قراره بعد کاهش وزنم اقدام کنم برا بارداری از الان ک فکرشو ...

خیلی واقعا ضدحاله بارداری بعد از لاغری😩😩 من ۱۱ کیلو با الهه اینا کم کردم زارتی ناخواسته باردار شدم😣 پسرم ۱۱ ماهش بود.

تازه با چه روند سریع و عالی یی کم میکردم انقد کانم سوووووخت😭😭😭

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
چه عالی کم کردی! حتما همین کار رو میکنم ممنونم

ممنون عزیزم

هنوزم دارم ادامه میدم

من چون بچه ی موچیک دارم و کنکور هم دارم اصلا نمی رسم که شبا بیام گزارش بدم

مهم اراده خودته،الهه جون عالی توضیح داده

اراده کنی تمومه

امیدوارم موفق باشی

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺
خب انشالله بسلامتی و دل خوش😍😍😍😍 ای بابا تو این کرونا مهمون داری ؟😬😬

سلام گلم.

گزارش#  

ناشتا.دارچین وعسل

میانوعده سیب زردالو.هلو

ناهار.پلو.ماهی سرخ شده .خورشت قیمه.سبزی.سالاد

میانوعده.رطب ارده گرمک

شام میوه

مجاز ومصرفی ۱۵۸۰

چالش چوب ودرازنشست

حلقه

طناب

پیاده روی پروانه

چندحرکت برای پهلو وران 

به امیداینکه پلوهای امروزودیروزبی

🙏بسوزن

گروه قرمزشروع از1 دی باتاپیک بامدادخمار وزن شروع90 هدف60.    89.300»»»
عشقم روز های خگخ مجاز ۵۰۰ نیست کالری مجازته فقط نیازی نیست پر کنی

اره امروز متوجه شدم موقع ناهار منم از خجالت خودم دراومدم خخخخخ تا تونستم ناهار خوردم 😅😅😅😐😐😐😐😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭ای وااااای رژیییییمم به هم خورد😢😢😢

خدایا خودت هستی🤲 دخترم آسمانی شد😔..اگه تونستی یک صلوات بفرست 🌹
پلو و نان باهم تو یه روز خورده نشود برای بار ۱۰۰۰ 😂😂😂😂😂بقیش خوب بود 😊ورزش چی پس

چشم عزیزم😄

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم