2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832921 بازدید | 290067 پست
سلام عزیزم     صبحانه:4ق سرشیر+3کف دست بربری=445 نهار:نیمرو   +5برگ کاهو   + ...

عزیزدلم کالریتو پر کن

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

@sepiiiiiideh     @pari95     سلام عزیزای دل خوبین؟ خوشین؟  پری جونم ...

ننه ترکوندی امروز بستنی سنتی و رولت؟؟ دوتاشو تو ی روز نخور عسلم 😆😆😆😆

شامتم سبک بخوری بهتره چون ظهر برنج بوده شام ماکارانی کربوت زیاد میشه بقیش خوبه👌👌❤❤

سلام نگین جان ببخشید گلم من دیشب نبودم  با اینکه استپ هستم امیدوارنه از امروز با تمام قوا در خ ...

ممنون گلم دوتا اخطار داریا حواست باشه یکی دیگه بگیری حذفی لطفا قبلش بهم بگو اگه نمیای 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
سلام عزیزم.شب مهمونی بودم کالریمو مجبور بودم برا شب نگهدارم.برنج نخوردم شیرینی کم بود بیشتر کالریمو ...

ممنون عزیز دلم

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
خودش باید خبر بده عزیزم. 

من مجبور شدم بهش اخطار بدم چون بی خبر رفته بهش بگو لطفا فقط یکشنبه گفت نمیام  اونم شما گفتی ... دوشنبه و سه شنبه و چهارشنبه و پنجشنبه چی پس؟؟؟؟ اینجوری بخوام حساب کنم حذفه اما به خاطر شرایطی که داره دوتا اخطار میدم و حذف نمیکنم یهش اطلاع بده  امروزم بی خیال انا اگه فردا نیاد با عرض پوزش حذفه سهیلا جون میدونم ناراحت میشی و زنداداشته اما بخدا نمیتونم فرق بزارم 

من مجبور شدم بهش اخطار بدم چون بی خبر رفته بهش بگو لطفا فقط یکشنبه گفت نمیام  اونم شما گفتی ... ...

ن بابا چرا ناراحت بشم عزیزم. قانون گروه و تاپیکه. 

هر جور صلاح میدونی انجام بده چون زیرگروه خودته عزیزم

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
راستی ۱۰ ق پلو خیلی زیاده. کمش کن لطفا

سلام سرگروه جون

صبحونه:۱نون سوخاری+۱پنیر+۲خرما=۲۰۰

ناهار=سوپ جو یک کاسه+ماست یک پیاله:۵۰۰

عصرونه:۲خرما+۵۰دونه نخود=۱۰۰

شام:یک کاسه سوپ+ا کتلت=۵۰۰

بعد شام چایی با دو خرما=۴۰

کمی هندوانه:۱۵۰

جمع کل=۱۴۹۰

۵۰تا دراز نشست💡

چالش قند💡

چالش آب💡

پیاده روی ۲۰ مین💡

حلقه۱۵مین💡

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           
ن بابا چرا ناراحت بشم عزیزم. قانون گروه و تاپیکه.  هر جور صلاح میدونی انجام بده چون زیرگروه خو ...

فدات بشم ممنونم که درک میکنی

من مجبور شدم بهش اخطار بدم چون بی خبر رفته بهش بگو لطفا فقط یکشنبه گفت نمیام  اونم شما گفتی ... ...

واقعا یه دنیا ممنون بابت زحمتهای همه سرگروها😍😍

منم خییلی وقتا سرگروهمو اذیت کردم ولی وقتی می بینم اینجوری پیگیر هستید دوست دارم از ته قلبم ببوسمتون😘😘😘😘😘

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           
واقعا یه دنیا ممنون بابت زحمتهای همه سرگروها😍😍 منم خییلی وقتا سرگروهمو اذیت کردم ولی وقتی می بینم ...

فدات بشم عزیز دلم لطف داری ☺️🥰😍

گزارش# سلام‌سپیده جون 🌹🌹🌹🌹🌹

ص👈املت+نان +خرما+چای (۴۰۰)

ن👈گوشت آب پز+پلو (۵۰۰)

م و👈شیر،سیب،پسته،بادام زمینی (۴۰۰)

ش👈سوپ جو+روغن زیتون (۳۰۰)

🛑ورزش👈یک ربع رقص+چالش چوب 🛑

🛑مصرف آب 👈۸لیوان 🛑

🛑مصرفی ومجاز👈۱۶۰۰🛑

@sepiiiiiideh  

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
گزارش# سلام‌سپیده جون 🌹🌹🌹🌹🌹 ص👈املت+نان +خرما+چای (۴۰۰) ن👈گوشت آب پز+پلو (۵۰۰) م و👈شیر،س ...

سلام‌ آزیتا جووونم💜💜❤❤❤

عالیهههه گلم همیشه از گزارشات لذت میبرم👌👌👌❤❤

همه چی کامل و بی نقص باریکلاا🌷🌷💪💪

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز