2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826542 بازدید | 290067 پست
ممنون عزیزم فقط تو تاپیک بامداد عکسها رنگی ی شکل دیگن پروفایل های شما یه جور دیگن خیلی خوشکلن از کجا ...

عزیزمم 😚❤

توهم خوشگل کن 

دورشو برش بده 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
👌👌  افرین. سبزیجات و لبنیات بیشتر بخور عزیزم.

گزارش#
🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻

صبحانه: ۱ کف دست نان+ ۱ نیم رو= ۱۶۴ کالری

نهار: ۳ کف دست نان+ ۱۰۰ گرم کتلت+ گوجه و سالاد و ترشی= ۴۳۰ کالری

م.و: شیر و خرما= ۱۹۸ کالری

شام: ۱۵ قاشق عدسی= ۲۴۰ کالری

(سبزیجات و لبنیات بیشتر خوردم😁)

🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔻🔺🔻🔺🔻🔺

کالری مجاز ۱۰۵۰
کالری مصرفی  ۱۰۳۱ کالری

🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻

چالش چوب ✔

آب ۷ لیوان✔

قرص آهن ✔
(تا یه مدتی دنبال خونه هستیم و مشغول جمع کردن وسایل، ورزش که احتمالا وقت نمیکنم، گزارشم سعی میکنم بدم ولی احیانا نبودم بخاطر شلوغ پلوغیه اوضاعه.
دعا کنید لطفا برامون کارامون جفت و جور شه😕)

گروه آبی💙وزن شروع ۵۷/۵۰۰💙وزن هدف ۵۰💙قد ۱۵۵💙💙شروع رژیم ۹۹/۲/۲۸💙💙 وزن فعلی ۵۵/۳۰۰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واااای چ بد 😫😫😫😫😫😫 انشالله ک زودی حالشون خوب بشه🙏🙏

سلام

#گزارش

صبحانه:یک نان باگت+نیم قوطی پنیر+یک گردو+چای=۳۰۰

نهار:۱۰۰گرم پلو+۵قاشق خورش بادمجان+یک لیوان مایت و سبزیجات=۶۰۰

شام:شیر یک لیوان+خرما۷عدد=۳۰۰

میانوعده:پفیلاخانگی+موز+خیارسبز+هندوانه=۳۰۰

مصرفی۱۵۰۰

مجاز۱۵۰۰

آب بیش از۸لیوان

مولتی مصرف شد

ورزش نیم ساعت رقص 

من یه پرستاراتاق عملم😍من عاشق کارمم❤من یه خانوم خانه دارم🙎‍♀خونه من همیشه برق میزنه❤من یه زنم🥰عاشق همسرمم.با عشقم خوشبختم خستگیام پشت در خونمونه من مطالعه میکنم آشپزی و شیرینی پزی میکنم آقامون آرایشگر شخصیمه همیشه باهم خوشیم از خونمون یا صدا خنده میاد یا بوی غذای تازه😍به منم خیانت شده مشکوک به سرطان بودم که نامزد سابقم با خواهر جاریم بهم خیانت کردن تو تنهایی و افسردگی جنگیدم تا اینکه با شوهرم آشنا شدم اسمش امیده🥰خودشم امیده بعد اومدنش من شدم قوی ترین و خوشبخت ترین زن دنیا💖

سلام سرگروه عزیز @donyay_kochak     گزارش# ❤️

چالش_انگیزه# این بلوزم برام تنگ بود هیچ وقت روم نمیشد بپوشمش چون از شکمم خجالت می کشیدم ولی دیشب انقددددددددددد حس خوبی داشت پوشیدنش که نگم براتون 

شکمم خیلی کوچیکتر شده پهلوهام هم از بالا شروع کرده لاغر شدن الان فقط بالای لگنم تجمع چربی تو پهلو هست

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
سلام گلم🌸 سعی کن  حداقل ۱ روز درمیون ورزش داشته باشی😉

گزارش#  

صبحانه:۲۰گرم نان لواش+نیمرو (۱۱۷کالری)

ناهار:سوپ گوجه فرنگی و مرغ ۳۵۰گرم (۱۲۲کالری)

میان وعده:بادام زمینی۱۵گرم+تخم افتابگردان ۱۵گرم (۱۷۴کالری)

شام:نصف سیب زمینی سرخ شده+ی حلقه بادمجون سرخ شده+سوسیس +ی حلقه گوجه سرخ شده+سبزی خوردن +کاهو (۴۳۱کالری)

میان وعده:گیلاس ی لیوان (۷۴کالری)

کالری مجاز:۱۰۶۰

کالری دریافتی: ۹۲۰

اب ۸لیوان

ورزش فقط ۳۰۰۰گام پیاده روی

این هفته قول میدم درست حسابی ورزش کنم

-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -تاریخ شروع رژیم:۲۰اردیبهشت -وزن شروع:۶۶/۸۵۰ _وزن هدف:۵۵ _من میتونم چون خودم رو لایق بهترین ها میدونم💪🏻۲/۲۸: ۶۴/۲۵۰👈🏻۳/۴: ۶۳/۹۵۰👈🏻۲/۱۱: ۶۳👈🏻 ۳/۱۸:   👈🏻(ماه اول:   کاهش وزن😍) 👈🏻شروع ماه دوم(😎💪🏻).
سلام سرگروه عزیز @donyay_kochak        گزارش# ❤️ چا ...

عکس نیومد تو اون یکی. نمی دونم چرا وقتی دو تا عکس میذارم یکیش می پره. توضیحاتش تو گزارشمه قسمت چالش انگیزه

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud

گزارش#  

@شیرین_آردا  

سلام گلم خسته نباشی ممنون از زحماتت ❤️❤️

صبحانه : پنیر ،حلوا ارده ، نان >>> ۲۱۰ کالری

نهار : املت و نان »»»۳۷۳ کالری

شام : برنج و خورشت قیمه با مرغ »»» ۳۰۱ کالری

میان وعده : انگور ،شیر موز »»»۲۷۰ کالری

مصرفی : ۱۱۶۰

مجاز :۱۱۶۰

ورزش پیاده روی و قدرتی »»»۴۵ مین

چالش چوب 

۷ لیوان آب

مولتی ویتامین 

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.