2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829426 بازدید | 290067 پست
@زی_زی_گولووو     @termeeee1393     @resolute     بچه ها دوستا ...

سلام عزیز شرمنده نبوذم ،یه مشگلی پیش اومده بودرفته یودم خونه مامانم ،گوشی و خونه خودم جا گذلشتم ،

تازه اوندم گوشی و گرفتم،

امروز و فردا نمیتونم گزارش بدم،ایشاللع از شنبه 

💕💞
خواهش مبکنم گلم  بله منم اینکارو میکنم و صورتمم خوبه نمیگم پر شده خیلی ولی عوضش لاغرم نشده &nb ...

مرسی گلم.ینی این ۶ کیلو کم کردی از اول رژیم این کارارو کردی لاغر نشد صورتت؟

خدایا شکرت 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گزارش#     سلام سپیده جون    @sepiiiiiideh  

ص: کلوچه ۱۶۳بیرون بودم صبحونه نتونسم بخورم

ن:سیب زمینی سرخ شده۳۰۹

م و:هندوانه+نصف موز+تخمه۷۶۸

ش:نیمرو+لواش ۲۳۴

چالش ورزشی انجام شد

ورزش:پیاده روی+۲۰مین قدرتی

آب:۷لیوان

مجاز۱۷۰۰  مصرفی.۱۴۸۲ دویستا رو پر میکنم

@سمیه1396  

گزارش#  

صبحونه شیره+ارده+نون لواش 

میان وعده شیر

ناهار سیب زمینی+ماست+سالاد

میان وعده طالبی 

شام سوپ

میا وعده چای خرما

مابقی کالری مغزیجات 

مصرفی ،مجاز۱۱۰۰ 

چالش ورزش💚

آب💚

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

سلام من روزی یه ربع تا ۲۰دیقه بدنسازی کار میکنم یعنی همین حرکاتی ک برای شکم و پهلو هست رو میرم قبلا فقط هوازی کار میکردم دیشب کل بدنم درد میکرد اصلا نمیتونستم بخوابم شما میگن بخاطر همینه

@بامدادخمار  

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
مرسی گلم.ینی این ۶ کیلو کم کردی از اول رژیم این کارارو کردی لاغر نشد صورتت؟

من قبلا یبار رژیم گرفتم بعدش ولش کرده بودم 

تجربه دوم که الان باشه از اول اصولی رفتم جلو و همیشه توی رژیمم سیب زمینی  و ژله بوده خب کمی تعقیر طبیعیه ولی با این کارا صورتت خیلی داغون نمیشه 

توی تثبیت هم صورتت دوباره مثل قبل میشه نترس 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
خب نباید تکون بخورمممم😣تازه واسه عصر هم یه آمپول دیگه دارم😪بعدش چنان عوارضی سراغم میادددد ک تا فرد ...

ای بابا. 

ایشالا ک نتیجه خیر میگیری

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
نه بابا مثل صابون میشورم دیگه با اون برس یکم ماساژش میدم  بعدش میشورم ریپ نمیشدی @سمیه1396 ...

واسه چیی خوبه؟؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام عزیز شرمنده نبوذم ،یه مشگلی پیش اومده بودرفته یودم خونه مامانم ،گوشی و خونه خودم جا گذلشتم ، ت ...

سلام عزیزم باشه ولی رعایت کن یکشنبه کاهش داشته باشی حتما 

موفق باشی 

سلام عزیزم امروز نگین نیستش گزارش گزاشتم میترسم تک نشده باشه😥😥😥😥

سلام گلم.

اگه آبی شده تگ شده عزیزم.

از گزارشت شات بگیر اگه تگ نشده بود بگی ک گزارش دادی

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
بعععله

چرا ۳ مدل روغنه؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام من روزی یه ربع تا ۲۰دیقه بدنسازی کار میکنم یعنی همین حرکاتی ک برای شکم و پهلو هست رو میرم قبلا ...

چون خیلی وقته ورزش نکردی بدنت عادت نداره

درد نگیره که تاثیر نداشته تا یکهفته  الی ده روز اول ورزش بدن درد طبیعیه و با هر حرکت جدید یا سنگین تری هم باز درد داری 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
@سمیه1396   سمیه جون دیروز گفتی سالم خوری کردم بی جنبه شدم امروز رو ترکوندم😥 از صبح ساعت ...

🤦‍♀️🤒

تا شب را خودتو با سالاد سرگرم کن.. گشنه نریاااا

@شیرین_آردا     💜❤صبحانه:نیمرو.عسل.خیار .گوجه.نان سنگک ۲ کف.چای.۳۱۲ کالری نهار:قیمه با ...

👏🏻👏🏻👏🏻🌸

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
@سمیه1396     گزارش#   صبحونه شیره+ارده+نون لواش  میان وعده شیر ناهار سیب ...

عالیههه 👏👏👏

رژیمی_نمونه#