2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830058 بازدید | 290067 پست
اخه میخوام واسه بهار درست کنم دوتایی بزنیم 😅 من موهام ریزش نداره پریش هم بد نیست واسه براق شدنش میخ ...

صبرکن یه ماسک مجردیم میزدم اونم واسه براق شدنو ابریشمی شدن موهابود اونو برات پیدامیکنم میزارم گلی

صبرکن یه ماسک مجردیم میزدم اونم واسه براق شدنو ابریشمی شدن موهابود اونو برات پیدامیکنم میزارم گلی

مرسی عشقم 😘🙏🏼

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشکال نداره عزیزم 

الهه جان من منهای 200کردم کالری شنبه و سه شنبه با فست 700

مبشه فقط شنبه ها فست بگیرم کاهشم کم نمیشه؟

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
مرسی عشقم 😘🙏🏼

عزیزم این ماسک موخیلی خوبه به شرط اینکه موادش سعی کنی طبیعی باشه یکم سخته ولی میتونی از کارخونه ایام استفاده کنی ولی طبیعی باشه تاثیرش بیشتره هفته ای یه بار میتونی بزنی به موهات20دقیقه بمونه بعد بشوری از ریشه موشروع میکنی به طرف ساقه موهات

یک ق ابلیمو یه دونه تخم مرغ دوق هم سس مایونز باهم خوب هم میزنی بعد میزاری روموهات

@sepiiiiiideh  

گزارش# ناشتا.اب گرم عسل ودارچین

صبحانه نخوردم 

میانوعده گرمک

ناهار.ته چین ماهی  سالادشیرازی.کشک ورطب

میانوعده سیب

مصرفی ۸۰۰

شامم میوه ویه چیزسبک میخورم

چالش چوب 

چالش درازنشست

حلقه

اگه وقت شدبعدغروب پیاده روی میکنم وطناب

سپیده جون من نمیتونم همه صفحات روبخونم تگم که نمیشم میشه اگه چالشی چیزی بودریپلایم کنی

گروه قرمزشروع از1 دی باتاپیک بامدادخمار وزن شروع90 هدف60.    89.300»»»
@sepiiiiiideh     گزارش# ناشتا.اب گرم عسل ودارچین صبحانه نخوردم  میانوعده گرمک ...

گلم اگه خبری باشه حتما تگت میکنم یا تو امضام میزارم❤

کالریتو حتما پر کنی عزیزم💜💜💜

ورزشات عالی👌👌

نه بابا بچه تر بود میخوابید خیلی به لالایی وابسته نبود هرچی بزرگتر شد مشکلات برای خوابوندنشم بزرگ ...

زیر سینه خیلی راحته پسر من از کوچیکی تا همین الان زیر سینه میخوابه خودمم میخوابم😳😳😳

ولی غصم اینه بخوام از شیر بگیرمش چیکار کنم؟😥😥

گلم اگه خبری باشه حتما تگت میکنم یا تو امضام میزارم❤ کالریتو حتما پر کنی عزیزم💜💜💜 ورزشات عالی👌 ...

تگم خراب شده نمیشم😕 ریپلای میشم

👌😘

گروه قرمزشروع از1 دی باتاپیک بامدادخمار وزن شروع90 هدف60.    89.300»»»
توهشتک چالش زیبایی بزن گلم اونجا گذاشتم ببین

میگم این قسمتش ک 24 ساعت باید بمونه 

تو همون دمای محیط باشه یا ی جای خنک؟

و اینکه چند بار در هفته بذاریم؟

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      
میگم این قسمتش ک 24 ساعت باید بمونه  تو همون دمای محیط باشه یا ی جای خنک؟

فرقی نمیکنه گلم. شب توهردمایی میخابی ولی من خودم شبا اذیت میشم روزامیزنم صب تا ظهر ظهرم که شوهرم میاد بچه رو میدم نگهداره خودم میرم دوش میگیرم