2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829410 بازدید | 290067 پست

چالش_زیبایی#  

خدمت دوستای زلف پریشون خودم عرض کنم که پاکسازی پوست کف سر هم به اندازه پاکسازی پوست صورت مهمه اینکارباعث میشه چربی پوست سر متعادل بشه یا اگه خدای نکرده فارچی چیزیم هست از بین بره اگه مطمئنید که پوست سرتون سالمه وقارچ و اینانداره هفته ای دوبار میتونید این ماسکو بزنسد اگه حس میکنید قارچ یا شوره زیادی داره هفته ای سه بار 

خب برای این ماسک روغن درخت چای نیاز داریم با یه روغن حامل یا پایه که اگه موهاتون چربه روغن جوجوبا خوبه اگه موهاتون خشکه روغن نارگیل که باید با نسبت یک به سه باهم قاطی شن یعنی چجوری یعنی مثلا یه سرنگ روغن چای سه تا سرنگ روغن دومی اگه موهاتون خیلی خشکه روغن درخت چای رو کمترش کنید بعد روی پوست سر باانگشتاتون ماساژ بدین حداقل نیم ساعت حداکثر2ساعت بزارید بمونه بعدش بشورید🌹

تو کار خدا دست نبر بزار هرچی خودش خواست بهت بده

درسته اما خب تا حدی هم میشه با روز تخمک گذاری و بقیه چیزا به چیزی که دوست داری برسی 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چالش_زیبایی#   خدمت دوستای زلف پریشون خودم عرض کنم که پاکسازی پوست کف سر هم به اندازه پاکسازی ...

ننه این روغنایی که تو میگی رو باید بزاریم تو ویترین😁😁😁

من یه بار به شوهرم گفتم روغن نارگیل بخر

گفت تو این بی پولی روغن به این گرونی اونم واسه سرت؟ 😁😂😂😂

ننه این روغنایی که تو میگی رو باید بزاریم تو ویترین😁😁😁 من یه بار به شوهرم گفتم روغن نارگیل بخر ...

دیجی کالا داره گلم ارزونتره از بازار البته مااینجا اینجور روغنا برامون فراوونه خداروشکر ولی دیگه چاره چیه منم قلکمو میشکونم اول ماه میرم میخرم

به خدا دیگه دارم دیوونه میشم از دستش تو طول روز اصلا نمیخوابه بخوابه هم تا میام منم استراحت کنم بخ ...

مائده بهار هم دقیقا همینجوری بود اصلا نمیخوابید درکت میکنم تازه اون غر میزد از خواب هم پامیشد گریه میکرد غذا هم نمیخورد بزرگتر بشن بهتر میشن ❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
درسته اما خب تا حدی هم میشه با روز تخمک گذاری و بقیه چیزا به چیزی که دوست داری برسی 

نگین جون

همه میگن واسه اینکه پسردار بشی باید سردیجات بخوری

لبنیات بخوری

خدایی من همه این کارا رو کردم

نه واسه اینکه پسردار بشم واسه اینکه این چیزا رو دوست دارم بخورم

بعد بچه ام دختر شد

میگفتن روز تخمک گذاری نباشه پسر میشه

من دقیقا روز تخمک گذاری رابطه داشتم ولی بازم دختر شد

میگفتن ضربان قلب جنین پایین باشه یعنی پسره، بالا دختر

دختر من ضربانش پایین بود🤣🤣🤣

کلا دختر من همه این قوانینو نقض کرد🤣🤣🤣

کیک 😟😟😟😟😟 هزار نوع غذای جور وا جور 😑😑😑😑خدا به داد شکمم و کالریم برسه 😂

تو میتونی 👌 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
نگین جون همه میگن واسه اینکه پسردار بشی باید سردیجات بخوری لبنیات بخوری خدایی من همه این کارا رو ...

عشقم برعکسه ها من گرمی خوردم و روز تخمک گزاری رو دکتر با سونو مشخص کرد لبنیات هم حذف بود بجز پنیر شور ولی اینا تا حدودی تاثیر داره بیشتر مربوط به مرده که y بیشتری داشته باشه 

نگین جون همه میگن واسه اینکه پسردار بشی باید سردیجات بخوری لبنیات بخوری خدایی من همه این کارا رو ...

نه مائده واسه پسردارشدن کلا باید لبنیاتو حذف کنی از برنامت

من ک اصلا واسم مهم نبود چی بشه همین ک سالم باشه کافیه خدا هرچی بخواد همون میشه😳😳

نگین از دسرات عسک نگرفتی؟

نه والا از هیچی ☺️انقدر سرم شلوغ بود و استرس داشتم اصلا فکرم به عکس نرفت 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
مائده بهار هم دقیقا همینجوری بود اصلا نمیخوابید درکت میکنم تازه اون غر میزد از خواب هم پامیشد گریه م ...

الهه😭😭😭😭

رسما دارم سابیده میشم

از وقتی به دنیا اومد تا الان یه شب راحت نخوابیدم

اگه شب خیلیییییی خوب بخوابه بازم 2بار تا صبح بیدار میشه

جدیدا بیدار میشه از رو تختش وایمیسته😐😐

شوهرمم زیاد کمک حالم نیست

خونمم نزدیک خونه مامانمینا نیست که مثلا مامانم بیاد پیشم 

تازه 1 ماه دیگه باید بعد 2 سال برم کرمان عروسی برادرشوهر پیش خانواده شوهر اونم 10 روز

اونجا هم هیچ کس دلش به حال من نمیسوزه که بخواد کمکم کنه

تازه نازگل که اصلا اونا رو تا حالا ندیده میخواد حتما یکسره چسب باشه به من

خدا به دادم برسه

الان نیم ساعته رو پامه ولی مگه خوابش عمیق میشه؟

اخرشم یه مرضی از این لالایی دادن میگیرم