2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829396 بازدید | 290067 پست
😂😂😂😂ببخشید پسرت ماشالله اینجا همه پسر دارن 😊اقا منم بخوام پسر بیارم باید چیکار کنم همتون از دم ...

بیاخودم بهت میگم چیکارکنی پسرشه🤣🤣وای نگو توردخدا قرصم خوردما ولی همش استرس دارم بخدا این بادکنام تقلبی شدن سوراخ میشن. نامردا

منددلم لک زده برای مهمونی😭😭

بیکاری 😑من یه هفتس هلاکم 😭دیگه نا ندارم دلم میخواست امروز کلا خواب باشم اما خونه ترکیده شبم دعوتم واقعا دارم میمیرم 😭دوست شوهرم با خانمش رو پاگشا کردم خیلی خیلی سخت بود برام چون بار اولم بود که میومدن 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چلا  .من قبلا خوانده خاموش بودم خیلی دنبالتون میکردم  همیشه هم بهتون احسنت گفتم  .بای ...

قربونت عزیزم اخه فعلا گروهامون پره سرگروه داریم یکم تعداد کم بشه بازم عضو میگیریم خودت توضیح امضامو بخون و شروع کن ❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
بیکاری 😑من یه هفتس هلاکم 😭دیگه نا ندارم دلم میخواست امروز کلا خواب باشم اما خونه ترکیده شبم دعوتم ...

اووو عشقم من قوم شوهرتقریبا30نفرم یهو میان خونم فک کن من چیکارمیکنم🤣خودم مهمونی بدم نه ها مهمونی برم فقط🤪

بچه ها راستی براتون گفتم که پوست کله های کچلتونم باید پاکسازی شه؟ الان یهو یادم اومد بیشتر این ریزش ...

😂😂 بزار 😍👌

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
بیاخودم بهت میگم چیکارکنی پسرشه🤣🤣وای نگو توردخدا قرصم خوردما ولی همش استرس دارم بخدا این بادکنام ت ...

خخخخخ حتما یه کلاس بزار واسم 😍

خخخخخخ خیلی چندشه اخه چطوری استفاده میکنین چیزیم حس نمیشه 😑جورابه دیگه 😂

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
عه تازه باز کردی پس 😂باز پشت در بودم 😂 الهه من دیروز خونه خودم مهمونی بود 😅 امروزم تولد دعوتم 😥

اشکال نداره برو چی میشه مگه ؟ 

اووو عشقم من قوم شوهرتقریبا30نفرم یهو میان خونم فک کن من چیکارمیکنم🤣خودم مهمونی بدم نه ها مهمونی بر ...

دکتر ماسک هاتو با 

چالش_زیبایی#   بزنی ها

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
منم میخواستم یبار سرگروهت کنم گفتم نازگل وقتت رو پر میکنه اذیت میشی 😍 

به خدا دیگه دارم دیوونه میشم از دستش

تو طول روز اصلا نمیخوابه

بخوابه هم تا میام منم استراحت کنم بخوابم بیدار میشه

یکسره هم داره ازدر و دیوار آویزون میشه

کار خونه، آشپزی، رسیدگی به همسر، غذا برای نازگل

الانم که چند روزه پریود شدم

شبا هم یکسره تا صبح نمیخوابه که بگم شبا خواب راحت دارم

واسه همین اصلا انرژی برام. نمیمونه دیگه

اووو عشقم من قوم شوهرتقریبا30نفرم یهو میان خونم فک کن من چیکارمیکنم🤣خودم مهمونی بدم نه ها مهمونی بر ...

با مهمون مشکل ندارم که مهمونی زیاد دادم اما این چون پاگشایی بود  خیلی خسته کننده بود دونوع دسر دونوع سالاد و ماست و ..... ۴ نوع غذا و به علاوه هنه اینا ۶۰ بار خونه تمیز کردم چون بار اول میومد و خودشون خیلی تمیز و با سلیقه ان یکم استرس داشتم که یدونه مو رو خونه نباشه حتی مبلا و فرش هم شامپو کردم 

اشکال نداره برو چی میشه مگه ؟ 

کیک 😟😟😟😟😟 هزار نوع غذای جور وا جور 😑😑😑😑خدا به داد شکمم و کالریم برسه 😂