2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829396 بازدید | 290067 پست
سلام عزیزم چقدر نون وبرنج🙊 نوش جان بازم خوبه مجاز بوده

آره سرگروه جونم امروز مصرف برنجم زیاد شد چون تا ظهر تو نوبت دکتر بودم دیگه وقتی رسیدم خونه از خستگی و دوری چند ساعت از بچم کلافه بودم مامانم برنج پخته بود خوردم شبم باز انتحاری زدم انشالله فردا جبران کنم کمش کنم راستی مهدیه جون من احساس میکنم شیرم کم شده بچمم که گفتم خیلی بد غذاست نسبت به قبلش خیلی لاغر شد الان همه میگن تو رژیم میگیری بچت ضعیف شده بهش ظلم میکنی تا صبحم چند بار بیدار میشه انگار همش گشنشه خیلب ناراحتم براش چه کار کنم به نظرت 😂😂😂😂😂😂😂

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
چقد ناسالم خوردی دختر. فقط شامت خوب بود. سعی کن فردا غداهای سبک و سالم بخوری عزیزم.

چش خوشگلم چش🥰🥰

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره سرگروه جونم امروز مصرف برنجم زیاد شد چون تا ظهر تو نوبت دکتر بودم دیگه وقتی رسیدم خونه از خستگی ...

منم همینطور😞😞 شیرم کم شده

بچمم خیلی بدغذاست. خیییلی سخت غذاش میدم😣😣

دقیقا به منم همه همین حرفو میزنن . که رژیم گرفتی و ظلم میکنی در حقش و...😞

خیلیم لاغر و نحیفه بچم همش به روم میارن واااای ووووی و چقد سبکه و ...😔😢

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
منم همینطور😞😞 شیرم کم شده بچمم خیلی بدغذاست. خیییلی سخت غذاش میدم😣😣 دقیقا به منم همه همین حرفو ...

غذای کمکی بهش بده. فرنی و سرلاک و حریره بادام و اینا.

خودتم بخور.چیزای مقوی بخور.کم برنج بخور. اخه برنج چ سودی برای اون بچه داره😬.

الان سرگروه بازی دراوردم😂😂.

ن واقعا بی شوخی.چیزای مقوی بخور.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
منم همینطور😞😞 شیرم کم شده بچمم خیلی بدغذاست. خیییلی سخت غذاش میدم😣😣 دقیقا به منم همه همین حرفو ...

آخی انشاالله تنشون سالم باشه آره خیلی بده مخصوصا من که با جاریم حامله شدم بچه هامون بیست روز فرقشونه اول پسمل من تپل تر بود ولی بعد پسر جاریم به غذا افتاد ماشالله خیلی خوب شد ولی بچه من لاغر شد خیلی چون زودترم چهار دست و پا شد خیلی تحرک داره الانم که هر چی میخورم بازم انگار شیرم دیگه قوت نداره بچمم روزی دوتا قاشق کوچولو اگه سوپ بخوره تازه اونم رب و ادویه زدم فکر کن ۹ ماهشه همش مجبوری غذا سفره بهش دادم 😂😂😢😢😢😢😢

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘

@شیرین_آردا  

سلام

خوبی عزیز

صبحانه تخم مرغ آبپز و مغزبادوم170

ناهار کتلت مرغ530تا

شام تخم مرغ یکم خماه و نون بربری7.5کف 787

مصرفی1490

مجاز 1470

ورزش یربع رقص30ساعتم کل بدن

آب8

دخترم الان ولم کرد داره دندون در میاره از صبح تا شب ولم نمیکنه😣

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

غذای کمکی بهش بده. فرنی و سرلاک و حریره بادام و اینا. خودتم بخور.چیزای مقوی بخور.کم برنج بخور. اخه ...

عزیزم بچه من اصلا فرنی و حریره و سیب زمینی و تخم مرغ نخورد دیگه به توصیه مادرشوهر و فامیل تو سوپش رب و آبلیمو زدم در حد یه وعده خیلی کم میخوره بعضی وقتام برنج و عدس و اینا که میپزم یه کوچولو بهش دادیم الان اینقدر عذاب وجدان دارم همش میگم زود به بچم غذا ادویه دار دادم خوب نیست خودمم دیگه چی بخورم آخه شیرم خیلی کمتر شده غصم شده 😢😢😢😢😢

اره گلی عالیه خیلی خوبه. حتی میتونی به موهاتم بزنی

عزیزم ببخشید صابون زردچوبه برا چی خوبه ؟  ضرر نداره زیاد هر روز بزنیم ؟

عزیزم بچه من اصلا فرنی و حریره و سیب زمینی و تخم مرغ نخورد دیگه به توصیه مادرشوهر و فامیل تو سوپش رب ...

وای عزیزم من بچه ندارم تجربه شو ندارم بخدا. نمیدونم باید چکار کنی. از بقیه خانما بپرس راهنماییت کنن.

کلا ب حرف مادرشوهر گوش نده. مادرشوهرم میگه من به بچه هام از 5ماهگی ابگوشت دادم. 😕😕منم هی تو دلم میگم تا نره مدرسه نمیارمش ببینیش.😂😂😂.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
الهی عزیزم. اره فعلا کمخوری و سالم خوری کن . بدنت ضعیف نشه خدای نکرده

سلام سهیلا جان شبت بخیر 

صبحانه یه تخم مرغ اب پز و یه کف دست نان 

نهار ۲ تا کتلت و ۲ کف دست نان و یه کاسه ماست 

شام‌ ۵ قاشق حلیم‌

میان وعده۱۰ تا زردالو و یه کف دست نان وپنیر گردو 

ورزش نیم‌مین رقص و چالش شکم 

😍  

بچه ها مرضیه جان با کاربری

@نینیگولو69‍     متخصص پوست و مو و زیبایی هستن. خانم دکترمونه.

سوالی داشتین بپرسین.

ماسک های زیادی هم قبلا گذاشتن.

چالش_زیبایی#    رو بخونین.

وای عزیزم من بچه ندارم تجربه شو ندارم بخدا. نمیدونم باید چکار کنی. از بقیه خانما بپرس راهنماییت کنن. ...

چشم عزیزم ممنون از لطفت ... واقعا موندم چه کار کنم با بچه بد غذا 😯 آره مادرشوهر منم خیلی اظهار فضل میکنه چه کنم دیگه 😛😛😛😛😘😘😘😚😚

سلام سهیلا جان شبت بخیر  صبحانه یه تخم مرغ اب پز و یه کف دست نان  نهار ۲ تا کتلت و ۲ کف ...

سلام گلم.

عالی بود.👍👍👍.

مادرت چطوره؟بهتره