2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832977 بازدید | 290067 پست

گزارش#     سلام سپیده جون    @sepiiiiiideh  

ص:۳کف لواش+نیمرو+چای وقند۲۰۱

ن:۲کف لواش+ سینه مرغ۱۲۶

ش:خوراک مرغ ۲ق۶۸

م و:نصف موز+یدونه پاستیل+چای وقند۱۳۱

چالش ورزشی انجام شد

ورزش:۱۵مین قدرتی

آب:میخورم

مصرفی۵۲۸

انگیزشی#   اگه چیزی ذهنتو درگیر کرده ارزششو داره برای بدست اوردنش ریسک کنی

@pari95  

سلام اومدی؟ میخوام عکس چشم و ابرومو بزارم

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلاااام گلی جونم کرونا گرفتم شدم50کیلو فک کنننن. خخخخ دیگه درگیر بودم این چندوقت خستگی بعدمریضی ونقا ...

عزیزم سخت بود مریضی علائمش چی بود؟

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم

@هستی،بانو  

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بیا مادر اومدم بلخره آزاد شدم تونستم کاربریمو درست کنم وارد بشم 😭😭😭اوف دلم داشت میترکید ترسیدم حذفم کنی 😭😭😭😭😭

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
سلام عزیزدلم. یه سوال ۵ ق چلو گوشت بعد ۱۰ قاشقم پلو یعنی ۱۵ ق پلو خوردی؟؟؟؟ نترکیدی ننه؟؟

سلام سرگروه جوووون

ببخشید من امروز نتونستم فست باشم بیرون ضعف کردم ویا نمی دونم هوس کردم یه ساندویچ همبرگر  گنده خوردم😓😓

صبحونه:شیر+۲خرما=۱۵۰

ناهار:ساندویچ:۶۰۰

عصرونه:چایی+۲خرما+۵۰دونه نخود+۵۰دونه سویا=۱۴۰

شام=شیر +۴قاشق جو+نصف موز=۲۸۰

جمع کل=۱۱۸۰

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           

گزارش#  

صبحانه:نون+پنير+٣ گرم كره+چاي(١٢٣)

ميان وعده:كيك خودم پز+چاي(٧٢)

ناهار:ماست+رشته پلو+كشمش(٤٢٧)

عصرونه:دو ليوان چاي+خرما+يدونه جوين+پفيلا خودم پز(١٦٠)

شام:ران و سينه ابپز+ماست(٣٤٠)

١٠ اينام يه ليوان شير(١٠٣)

مصرفي:١٢٢٥

مجاز:١٢٤٠

ورزش:نيم ساعت حلقه+چالش چوب هفته دوم دوتا ست ٧٥ تايي+حركات موزونو فرار از مارمولك مراسمه مارمولك كشون داشتم تو خونه ده تا سكته ناقص زدم تا شوهرم برسه بكشه😭😭😭😭😭

اب سعي ميكنم تا اخر شب ٨ ليوان شه

@سمیه1396  

@mamanali95  

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

وااای سلام سلام چقدر من نبودم توسایت عایا کسی منو یادش هست؟ دلم براتون تنگ شده بود😭😭😭اولش کرونا گ ...

سلام مرضیه جووون کجا بودی دختر؟؟؟😫😫😫😫

خدا بد نده عزیزم الان بهترید؟

2790
2778
2791
2779
2792