2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835162 بازدید | 290067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🤣🤣😝😝سلام  تا تو باشی نری همه جا چرخ بزنی بشین یه گوشه دختررررر

حرفه بدي نزدم بخداااا

گفتم بدنم كهير ميزنه از فضوليه يه نفر البته با جزئياته بيشتر گفتمااا

ناگفته نماند كه تاپيكه راجب امربه معروف و نگهداريه سگ بود منم طبق معمول طرف سگ بودم😁😁😁

💔🌈

سلام  ممنون گلم 😘صبح بخیر😂گزارشت خوبه گلم ولی شباسعی کن پلونخوری سنگینه چیبسم میدونم تفریحی خ ...

سلام نازنین صبح شما بخیر❤از برنج خوشم نمیاد ولی مجبورم خونه نیستیم.چون ترازو ندارم بکشم هی میگم نکنه بیشتر خورده باشم از مجاز بیشتر بشه این عذاب وجدان خوردن همیشه تو کوشم زنگ میزنه😥

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/

[QUOTE=139821155]واقعاً اسمه شورنخودوتوی فیلمه درچشم بادشنیدم همش فک میکردم چیه😂😂😂😂😂

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
سلام عزیزم امروز پری جون نیست گزارشتوبه من خواستی بگو. 😘😘 ماشالله چه ورزشکاری کلی درازنشست یاددار ...

حالا همیشه یک ساعت میرم دیشب بی حال بودم نتونستم 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
سلام نازنین صبح شما بخیر❤از برنج خوشم نمیاد ولی مجبورم خونه نیستیم.چون ترازو ندارم بکشم هی میگم نکنه ...

خوش به سعادتت از برنج بدت میاد من عاشق برنج ایرانی ام 

بجز بزنج غذای دیگم میلم نمیکشه بخورم

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
مرسی عزیزم نه اتفاقا ما فست فودی هم میخوریم. خیلی وقتا شاممون برای مهمونیای خانوادگی نونیه ما معمو ...

عههه مامانم از این شکلیا درست میکنه

با اردتفت داده شده وخرما له شده وکره 

ومغز گردو وبعد نارگیل میزنه بهش

اینم همونا فرق داره؟

نوش جونتون باشه

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
سلام نه بابا عوضش منم به درازنشست اینها خیلی تنبلم. وقتیم رقص میکنم مال ورزشه نه این حرکات نمایشی عی ...

من همون حرکات نمایشی رو هم نمیتونم😂😂

منظورت رو نفهمیدم🤔توی گزارشم تگت کنم؟ 

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160

@سمیه1396 سمیه جون راستی الان گزارش بچه هارو خوندم یادم اومد یکدفعه که من 2 دونه چیپس و 2 دونه چی پلت هم خوردم 😅

توی عمرم اینطوری چیپس و پفک نخورده بودم 😂

همیشه همه میدونستن مهدیس یک بسههههه چیپس رو خودش تنهایی میتونه تموم کنه😳😜

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160