2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835967 بازدید | 290067 پست
سلام خوبی؟  دلم برات تنگولیده بود

سلام مائده جون

مرسی عزیزم لطف داری💛💛💛

خوشگل خانم خوبه؟

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چه خوب که برگشتی⚘

قربونت برم عشقم 

هرچی بود رو فراموش کردم، همه چیز رو سپردم به خدا

الان  روحیه ی خیلی قویی دارم😌 فدای سر بچم ک این همه درد میکشم براش

امیدوارم وقتی بدنیا اومد و بزرگ شد قدر دان باشه🥰

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

به چقدر خوب افرین بهت👏🏻 دیدی ادم چقدر عذاب وجدانش درد میگیره  ولی اگه رعایت کنه عالی میشه ...

کالریم۱۶۰۰

هفته دیگه اخرین حد کالریمه که میشه۱۷۰۰و تمام،

با خودم کلم برده بودم،خرما،کشمش کنار چایی،اب زیاد خوردم،سالاد شیرازی برا ناهار،پفیلا خونگی،گوجه سبز،طالبی

قربونت برم عشقم  هرچی بود رو فراموش کردم، همه چیز رو سپردم به خدا الان  روحیه ی خیلی قوی ...

امضات👌🏻

اگه حال روحی خوب باشه همه کاری میشه کرد

پر قدرت تر از قبل ادامه بده

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
کالریم۱۶۰۰ هفته دیگه اخرین حد کالریمه که میشه۱۷۰۰و تمام، با خودم کلم برده بودم،خرما،کشمش کنار چایی ...

وای چقدر خوب افرین واقعا 

اونوقت یه سوال وزن کردی؟

اضافه نکردی؟

من از تثبیت میترسم😢

به چقدر خوب افرین بهت👏🏻 دیدی ادم چقدر عذاب وجدانش درد میگیره  ولی اگه رعایت کنه عالی میشه ...

آره از هفته پیش کلی تو نت راجعبه رژیم و سفر خوندم.تلقینات مثبت خیلی تاثیرگذار بود،

امضات👌🏻 اگه حال روحی خوب باشه همه کاری میشه کرد پر قدرت تر از قبل ادامه بده

قربونت برم 😘😘

فکر کنم کلی اضافه کردم این چند روز چون خیلی پر خوری کردم و نوشابه و شیرینی خوردم☹️ 

ولی بازم شکر که زود به خودم اومدم😌 هنوزم دیر نشده

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

آره از هفته پیش کلی تو نت راجعبه رژیم و سفر خوندم.تلقینات مثبت خیلی تاثیرگذار بود،

منم اخر ماه میخوایم بریم مسافرت اونم خونه خواهرشوهرم

از الان استرس دارم😐😑

بازم خونه اونا هیچی میتونم برنج واینا کم بخورم من تو راه تفریحی خیلی چیز میز میخوردم قبلا

شوهرمم که لاغر ولی قد خرس میخوره

شوهرم هی میگه کلوچه باز کن ابمیوه بده 

بچه دارم هستیم میدونی که باید یخته خوراکی داشته باشیم غر نزنه تو ماشین🥴.

شوهرم گفته زودتر میرم میگیرم میشوریم میبریم بخوریم توراه

(چقدر فعل گفتم😅😅😅فقط یه اصفهانی میتونه😅🤣)

خدا به خیر کنه از الان دارم تو دلم میگم من اصلا نمیخورم😐

اینارا

وای چقدر خوب افرین واقعا  اونوقت یه سوال وزن کردی؟ اضافه نکردی؟ من از تثبیت میترسم😢

یکشنبه وزن کرده بودم ،از دوهفته قبلش که۵۶/۶۵۰بودم ،با۴روز پرخوری شدم۵۸/۷۰۰،که هستی جون گفت کاذبه،من دو هفته اول تثبیت ۱/۱۵۰کم کرده بودم،این پرخوری نتیجه خراب کرد،اما تصمیم دارم دو تا فستا رو بگیرم،این هفته خوب بودم یکشنبه ببینم چطور شده؟

قربونت برم 😘😘 فکر کنم کلی اضافه کردم این چند روز چون خیلی پر خوری کردم و نوشابه و شیرینی خوردم☹️& ...

افرین عزیزم خیلی با اراده ای 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

یکشنبه وزن کرده بودم ،از دوهفته قبلش که۵۶/۶۵۰بودم ،با۴روز پرخوری شدم۵۸/۷۰۰،که هستی جون گفت کاذبه،من ...

اهان مرسی عزیزم💛

افرین عزیزم خیلی با اراده ای 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

😍😍😍

😘😘

منم اخر ماه میخوایم بریم مسافرت اونم خونه خواهرشوهرم از الان استرس دارم😐😑 بازم خونه اونا هیچی می ...

😂😂😂😂😂😂😂😂

برا تو راه از خونه بردار میوه اینا،سبزیجات،تو موفق میشی اراده ت قویه