2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1834926 بازدید | 290067 پست
مرسی عزیزم همیشه دوست دارم پست هات رو بخونم پر‌ از انرژی مثبت هستی و حسابی انگیزه میدی❤️😍 منم عاشق ...

قربونت برم گلم خودت پرازانرژی مثبتی وانگیزه😘😘😘آره علاقه دارم بخریم یادمیگیرم پارسال چرخمونوتازه هم خریده بودیم وقتی خونه نبودیم دزدبرد😳نگوووواینجوری خوشگلی قلب مهربونی داری من مطمئنم 😍👌👌👌👌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دوستمون ایران زندگی نمیکنه ولی الان اینجاپارک بانوان کوچه وخیابون خانمادوچرخه سواری میکنن

پارک بانوان بهمون دور من چادریم تو کوچه خیابون اینجاهم البته بالا شهر ش خانما دوچرخه سوار هستن ولی منطقه ما نه

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
صبحانه==>مربا1ق.م+بربری3کف=247 ناهار==>خوراک لوبیا چیتی300 شام==>خوراک لوبیا سبز202 میان وع ...

کالری مجاز؟ 

کالری مصرفی؟

آب؟

بستنی دیروز خورده بودی باز چرا خوردی؟ یکشنبه کم نکنی نگو ها چرا کم نکردم!

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
گزارش# روز سه شنبه سلام @مهدیه24          کالری مجاز۱۴۴۰    ...

سلام عزیزم

خیلی عالی بود

فقط سعی کن نون وبرنج باهم نخوری حتی یه ناخونک کوچیک😉

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
سلام مهدیه جون مرسی بهتر شدم خداروشکر.ولی ۴ کیلو اضافه کردم از بس چیزا مقوی دادن بهم کالری بالا خیلی ...

سلام سحر جون

خداروشکر که بهتری تو فکرت بودم همیشه

اول سلامتی بعد رژیم 😉

اگه حال واحوالت خوب باشه دلو میدی به رژیمو کم میکنی غصه نخور

پر قدرت تر از قبل ادامه بده🌼

نه حذفم نشدی💛

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
گزارش#   @شیرین_آردا   سلام عزیزم     صبحانه:1لیوان شیر   =114 نهار ...

عزیزم تو همیشه روزای فست عالی هستی و همیشه ۵۰۰ میبندی یا کمتر! این خیلی عالیه! 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🧡🧡🧡🧡🧡 باریکلا بهت😍🥰

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
سلام ریپلای میشم تو اعلاناتم میاد میانوعده هارو بعد ناهار خوردم دیگه شام نخوردم نمیدونی خرما خرک کا ...

همون خرما خشک بزن 

سلام عزیزم امروز سعی کردم فست باشم .

چههه خوش رنگ و زیبااا🤩 نوش جونت

افرین گلم..👏👏👏👏ورزش هم داشتی؟؟

، 

تو.بینظیری#  ‍ 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام عزیزم اره من گروه زردم ....پری جون گروه سبزن منکه الان شونصد کیلو اضافه وزن دارم عزیزم😧....حال ...

سلاااام

نه پری که مسیول گروه بنفشه تا سپیده برگرده😄

شونصد🤣🤣🤣 مثل یه اب خوردن کمش میکنی

پروفتم زرد کن که بشناسمت😅

گزارشم تا اخر شب بدی میبینم

@سمیه1396   سلام عزیزم🌺 این گزارش دیشبه الان دارم میدم چون دیشب گرسنه بودم رفتم بخوا ...

سلام گلم🌸افرین مهدیس👏👏👏👏👏 عالیییی بودی

گلم به نظرم کلا ورود تنقلات را به خونه ممنوع کنید و نخرید که فکر خوردنش هم نیاد تو کله ات...

چون وقتی شروع به خورنش کنیی،، مثل این میمونه که مرزاا  را باز میکنی😆😆😆😆

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
اینجوری سخته هرمنطقه ومحیط فرق داره باهم❤

چند روز پیش دیدم یه خانمه رو موتور برقی نشسته بود چادریم بود😅