2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829303 بازدید | 290067 پست
مرسی عزیزم همیشه دوست دارم پست هات رو بخونم پر‌ از انرژی مثبت هستی و حسابی انگیزه میدی❤️😍 منم عاشق ...

قربونت برم گلم خودت پرازانرژی مثبتی وانگیزه😘😘😘آره علاقه دارم بخریم یادمیگیرم پارسال چرخمونوتازه هم خریده بودیم وقتی خونه نبودیم دزدبرد😳نگوووواینجوری خوشگلی قلب مهربونی داری من مطمئنم 😍👌👌👌👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستمون ایران زندگی نمیکنه ولی الان اینجاپارک بانوان کوچه وخیابون خانمادوچرخه سواری میکنن

پارک بانوان بهمون دور من چادریم تو کوچه خیابون اینجاهم البته بالا شهر ش خانما دوچرخه سوار هستن ولی منطقه ما نه

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
صبحانه==>مربا1ق.م+بربری3کف=247 ناهار==>خوراک لوبیا چیتی300 شام==>خوراک لوبیا سبز202 میان وع ...

کالری مجاز؟ 

کالری مصرفی؟

آب؟

بستنی دیروز خورده بودی باز چرا خوردی؟ یکشنبه کم نکنی نگو ها چرا کم نکردم!

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
گزارش# روز سه شنبه سلام @مهدیه24          کالری مجاز۱۴۴۰    ...

سلام عزیزم

خیلی عالی بود

فقط سعی کن نون وبرنج باهم نخوری حتی یه ناخونک کوچیک😉

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
سلام مهدیه جون مرسی بهتر شدم خداروشکر.ولی ۴ کیلو اضافه کردم از بس چیزا مقوی دادن بهم کالری بالا خیلی ...

سلام سحر جون

خداروشکر که بهتری تو فکرت بودم همیشه

اول سلامتی بعد رژیم 😉

اگه حال واحوالت خوب باشه دلو میدی به رژیمو کم میکنی غصه نخور

پر قدرت تر از قبل ادامه بده🌼

نه حذفم نشدی💛

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
گزارش#   @شیرین_آردا   سلام عزیزم     صبحانه:1لیوان شیر   =114 نهار ...

عزیزم تو همیشه روزای فست عالی هستی و همیشه ۵۰۰ میبندی یا کمتر! این خیلی عالیه! 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🧡🧡🧡🧡🧡 باریکلا بهت😍🥰

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
سلام ریپلای میشم تو اعلاناتم میاد میانوعده هارو بعد ناهار خوردم دیگه شام نخوردم نمیدونی خرما خرک کا ...

همون خرما خشک بزن 

سلام عزیزم امروز سعی کردم فست باشم .

چههه خوش رنگ و زیبااا🤩 نوش جونت

افرین گلم..👏👏👏👏ورزش هم داشتی؟؟

، 

تو.بینظیری#  ‍ 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام عزیزم اره من گروه زردم ....پری جون گروه سبزن منکه الان شونصد کیلو اضافه وزن دارم عزیزم😧....حال ...

سلاااام

نه پری که مسیول گروه بنفشه تا سپیده برگرده😄

شونصد🤣🤣🤣 مثل یه اب خوردن کمش میکنی

پروفتم زرد کن که بشناسمت😅

گزارشم تا اخر شب بدی میبینم

@سمیه1396   سلام عزیزم🌺 این گزارش دیشبه الان دارم میدم چون دیشب گرسنه بودم رفتم بخوا ...

سلام گلم🌸افرین مهدیس👏👏👏👏👏 عالیییی بودی

گلم به نظرم کلا ورود تنقلات را به خونه ممنوع کنید و نخرید که فکر خوردنش هم نیاد تو کله ات...

چون وقتی شروع به خورنش کنیی،، مثل این میمونه که مرزاا  را باز میکنی😆😆😆😆

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
اینجوری سخته هرمنطقه ومحیط فرق داره باهم❤

چند روز پیش دیدم یه خانمه رو موتور برقی نشسته بود چادریم بود😅