2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829717 بازدید | 290067 پست
@شیرین_آردا    سرگروه جون یه نگاهی ب سایزم مینداختی نظرتو میگفتیی😌❤💔 صبحانه:نیمرو.خیا ...

امروزت عالیه

سایزاتو هم دیدم یادم رفت بهت بگم عالی کم کرده بودی

چون وزنارو مینوشتم یادم رفت

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
شایدم از اینا باشه

گزارش#  

ص یک توه کیک تولد

ن عدس پلو ۱۰ قاشق +ماست و خیار ۵ قاشق

م و نان قاق یک تکه +۱ قاشق ماست موسیر

ش نصف نیمرو ۲ کف دست نان سنتی

م و یک تکه هندونه

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۰ تا جیزی نیس، نمیخاد کم کنی گلم منظورم این نبود که زیاد میخوری،، اینکه اگه میتونی، کلا تو عمرت نخ ...

واي نننننننه نگوووو من قبلا بيرون بجاي اب نوشابه ميخريدم

منتها چون دانشگاه ميرفتمو سركار لاغر ميموندم😂😂😂😂

اون موقع كه چاق بودم عكس لاغريمو هركي ميديد فحشم ميداد دعوام ميكرد سايزم ٣٨/٤٠ بود عين الانم بودم تقريبا يكم كمتر بود😀😅😅يهووو به خودم اومدم ديدم اوه چه گندي زدم ٩٧ كيلوام كناره شوهرم انگار مامانشم انقدر چاقم

كناره خودم به شوهرم پلنگا امار ميدادن😒

الان كه لاغر شدم درحده هم شديم خداروشكر😅😅

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

@هستی،بانو

عجقم شد 1300 تا، 1000 تا کمتر از کالری اصلی💃

ورزش نکردم

میترسم ی ماهه ورزش نکردم. دعا کنین ار فردا بتونم

چالش شکر رعایت شد

چالش آب ام ک دکی گفتن انجام ندم

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
نه هنوز دوکیلو دیگه داری تا گروه ابی

آخ جون😀

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡 گروه زرد خیلی منظم نیستینا🥴 الا چند نفر که وظیفه شناسن بقیه رو هی باید هر هفت ...

عزیزم😗😗😗

من دندون دردم کل سیستموبه هم زده امروزوقت داشتم واسه عصب کشی اونم زنگ زدگفت دکترنمیاد 😢

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

گزارش امروز ۱۱ خرداد مژگان

@سمیه1396    

صبحانه

نان لواش ۴۰ گرم.شیره ۱ ق و ارده نصف ق .   ۱۹۸ کالری.

میانوعده

هندوانه ۴۰۰ گرم . ۱۲۰ کالری

نهار 

نان ۷۰ گرم و ۱۳۰ گرم سیب زمینی پخته و ۲۴ گرم پنیر ورقه ای کاله. ۳۶۴ کالری

میانوعده

۸ عدد بادام زمینی و ۴۰۰ گرم هندوانه.۱۸۹ کالری.

شام

عدسی کم چرب ۹۰ گرم. گوجه یه عدد .۱۴۰ کالری.

اب ۱۲ لیوان

ورزش نشد انجام بدم روز اولمه خیلی درد دارم بعد از ظهر دندون درد دارم دندونپزشکی رفتم

اگه بتونم چالش چوب رو انجام میدم

ببخش هندونه و اب زیاد میخورم برای تب و کلیه ام خوبه .

ممنونم ازت

لطف داری عزیزم 😘💐 ولی هنوز اون چیزی که میخام نشده شکم وزیر شکم کار داره هنوز😅 خب من میزارم بخاطر ...

چه مبادله عکس با عکسی میکنی ها😂🤣

من نمیتونم عکس بذارم عزیزم فعلا🤪

ولی تو هر موقع دوست داشتی بذار❤️

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160

@سمیه1396

سلام عزیزم🌸

صبحانه 👈 نان خشک 10 گرم + پنیر 10 گرم + گردو یک عدد

میانوعده 👈 توت خشک 7 گرم + انجیر خشک 16 گرم

ناهار 👈 برنج 40 گرم + خورش قورمه سبزی 110 گرم + دوغ نصف لیوان

میانوعده 👈 گوجه سبز 5 عدد + انجیر خشک 3 عدد + سینه مرغ پخته حدود 30 گرم + چیپس 3 عدد

شام 👈 توت فرنگی حدود 80گرم + هندوانه 150 گرم + موز 130 گرم + سیب 150 گرم

میانوعده 👈 توت خشک 5 گرم

جمع کالری 👈 890 تا
آب +8 لیوان ✔️
روز اول چالش شکر✔️💪

ورزش هیچی 😥بعد ازظهر کار برام پیش اومد نتونستم برم پیاده روی الان هم هر کار میکنم حال ندارم حتی راه برم😔الان هم اومدم بخوابم 😐 با اینکه خوابم نمیاد
در این حد بی حال و بی انرژی 😥فک کنم ضعیف شدم😔

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160

گزارش#  

سلام پریناز جون.     @pari95  
ص:۳کف لواش+پنیر+۲خرما+۱قند۱۸۴
ن:۷ق برنج+۳ق قورمه سبزی+ نوشابه۴۲۱
ش:خورشت قورمه۱۱۸
م و:پفیلا+بادوم زمینی+بستنی +تخمه۷۲۰
آب میخورم
ورزش:۱۵مین قدرتی+پیاده روی + چرخونک
چالش ورزشی انجام شد
مجاز۱۷۰۰   مصرفی۱۴۴۵
انگیزشی#  
همینکه امروز کم کردم انگیزس برام

متاسفانه 👇😥😐 @فانتوم          اخطار💣  وزنتون رو اعل ...

سلام عزیزم نت نداشتم خب .۸۳.۸۵۰

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
@donyay_kochak     راستی نگین جون میگم بعد هرچند کیلو کاهش باید کالری جدید حساب کنیم ؟ ...

نه فعلا عزیزم هر ۵ تا کاهش باید حساب کنی گزارشتم خوب بود مرسی 🥰

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
🤣🤣🤣🤣پس سرتوو با باقالییگرم کردی

چیز اضافی خوردم هنوز ۵ کیلوش مونده 😭😭😭😭

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪