2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829303 بازدید | 290067 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام چرا وزن هفته قبلت با الانت مثل همه؟؟؟؟

نمیدونم عزیزم.سوخت و سازم خیلی کمه و متاسفانه فامیلی این طور هستیم،بعد ازدواجم بدترم شده.چند سال از وزن 80 نتونستم پایین بیام و همین باعث میشه بعد یه مدت استوپ رژیما بی خیال بشم،امیدوار بودم این سری پایین بیام

چرا عزیزم گزارش دادم.فست 700 هم بودم،برام استیکر دست فرستادین

اوکی عزیزم 💜😙😙

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

سمیه اینم جدول چالش های من💪 @سمیه1396  

فقط اونجاهایی که ستاره گذاشتم یعنی یک هفته شده که میخوام یک جایزه ای بذارم برام انگیزه شه😅

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
@دوباره_زندگی    

گزارش#

کالری مجاز 1360

کالری مصرفی 1208

صبحانه: 1 کف دست نون بربری+ 1 ق غ خامه شکلاتی(130 کالری) 

میان وعده کل روز: موز+  10گوجه سبز+ پرتقال+ 3خرما+ بادام زمینی+ نصف لیوان ماست(408 کالری) 

ناهار: 2 کف دست نون بربری+ 5گرم کره+ 2 ق غ عسل(301 کالری) 

شام: 3 ق غ الویه+ 1 برش نان تست جو(297.4 کالری) 

ورزش: 15 مین پیاده روی+ 5 دقیقه رقص+ 20 دقیقه حرکات شکم و ران+چالش ورزشی جدید

آب 8 لیوان

خودتو_دوست_داشته_باش#

خودمو دوست دارم دلیلشم به هیچ کس ربطی نداره🤣🤣🤣

انگیزه#

امروز دکتر زنانم گفت مشخصه وزنتم داری میاری پایین😋😋

اره 🥺 نوبت واسه ۴ماه دیگ‌داده😒

ای بابا 😥

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
سلام سلام عزیزای دلم 💋💋💋💋اینم بوسای خوشل واسه زیرگروهی های خوشلم 😍 اول اینکه روز یکشنبتون بخیر ...

خاک برسرم چرا تک نمیشم 🤕

ورن اول 66/50

وزن هفته گذشته 63/60

وزن این هفته 63/50+🎈🎈

وزن هدف 50

فکر میکنم ترازوم خرابه😬

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

خانمهایی که تنبلی_تخمدان#   دارن این پست من رو حتما بخونند اگر با وجود ورزش و رژیم اصولی خوب ...

علائم تنبلی تخمدان چیه مهربون؟😉 

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
@donyay_kochak     وزن اول ۷۳.۵۰۰ وزن هفته قبل ۷۰.۵۰۰ وزن الان ۶۹.۶۰۰ هدف ...

تبریک میگم عزیزم 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
نمیدونم عزیزم.سوخت و سازم خیلی کمه و متاسفانه فامیلی این طور هستیم،بعد ازدواجم بدترم شده.چند سال از ...

۱_ناشتا آب گرم+آب لیمو 

۲_میان وعده صبح چای سبز

اینارو مصرف کن قبل ورزش👆

۳_گرم کردن قبل از ورزش 

۴_بالابردن متابولیسم بدن 

۵_مصرف کربوهیدرات زیاد حتی اگر مواد غذایی طبیعی باشه❌

۶_عدم خواب کافی 

۷_استرس

۸_یبوست

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
سلام سمیه جون ببخشید دیروز من چند تا کار اداری داشتم تا رسیدم خونه دیگه دم غروب بود تند تند دیگه به ...

جووووونممممم مهسااااا بانووووو😍😍😍😘😘👏👏👏👏👏👏👏احسنت دوست جونممممم

کلییی ذوق کردم عزیزم ❤❤❤😍😍😍😍

تثبیتت مباااارررک 💜💜

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
خانمهایی که تنبلی_تخمدان#   دارن این پست من رو حتما بخونند اگر با وجود ورزش و رژیم اصولی خوب ...

یا ابرفض ترسوندی منو😬

فکر کنم پرولاکتینم بالا باشه چون همیشه ورم دارم و دمای بدنم بالاس

فردا میخوام برم آزمایش بدم

تیروئید هم دارم

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..