2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829296 بازدید | 290067 پست
اووه اوه خخخ ایشالله چیزی نمیشه. تو ورزش چیامیکنی؟ من همون رقص فقط پیاده روی نشدبرم چندروزه

من طناب میزنم 

از امروز دراز نشست رو دوباره شروع کردم 

منم نتونستم برم پیاده روی 

البته هرروز یه مسیری رو پیاده میرم تا کلاس اما خب آروم میزم😬

خیلی تنبل شدم جدیدا 

ورزش بی ورزش😞

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

ای به چشم. خخ این بدن تنبل من راه بیوفته حله. 😂😂 ازمیوه این ها استفاده میکنم وآلوچه خشک برای رفع ...

عالیه 🖒🖒👏👏

ایشالله به زودی گلم 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخیششش پیامارو خوندم 🐛🐛🐛 درونم خوابید 😅😅 خیییلی دلم تنگ شده بود خیلیییی دوستتون دارم خیلی ...

الهه جون عزیزممم کجایی؟؟؟؟

دقیقا کجایی ؟؟؟؟

چه کار میکنی ننه😕

آی ام کنجِکاو فقد😅

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
نه شکر زدن  جرقه خودمونا میگی😅

چطوری ننه😍

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

سلام عشقم بهتری تگم نمیشی احوالتو بپرسیم خونه مامانی هنوز ؟؟؟ ابجی هر وقت خواستی گزارش بده مگه وزن ک ...

نه هنوز وزن نکردم 

آره خونه مامانم 😂😂😂😂از دست تو نگین

عموی شوهرم دیشب فوت کرده درگیر اونیم

مانتو ها کلا گشاد شده شکمم آب شده خدا کنه هفته دیگه بتونم وزن کنم قراره یه وزنه بخرم تا ماه دیگه بخرم 

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
سلام عزیزم من تغییر گروه دادم و از گروه بنفش وارد گروه شما شدم ولی نه متاسفانه تگ میشم نه میتونم کس ...

سلام عزیزم

سپیده جون که رفته مسافرت ۱۰روز ونیستش

اگه اومدی به گروه ما

پس پروفایلتو وامضاتم زرد کن بی زحمت

خواستی منو تگ کنی اسممو نوشتی ۲۴رو بدون فاصله وبه انگلیسی بزن پروف قبلیم گل قرمز بوده اون میاد همونا بزن

اگه هم هنوز گروه بنفشی 

پری جون رو تگ کن

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

برید کنار اومدم طوفان به پا کنم💃💃💃💃💃💃جوجو کوچولو اومد 🐣🐣🐣🐣🐣🐤🐤🐤🐤🐤🐤

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
سلام بامداد جان خوبین من ۹۳کیلوام سایزم۴۶چون قدم بلنده سایزم کمه میخام سایزم بشه۳۸بدون ورزش ورژیم چو ...

خواهر من میخوای از سایز ۴۶ بشی ۳۸ بدون ورزش فقط با دارو

.

یه رژیم هست یه خرما برمیداری برا ناهار یه لیس بهش میزنی برا شامم فقط بهش نگاه میکنی بدون ورزش تضمینی

😂😂😂😂

.

شوخی کردم عزیزم به دل نگیری  حتی اگه با دارو و کم خوری وزنتو کم کنی بازم چون ورزش نداشته باشی سایزت خیلی کم نمیشه  فقط عضلاتت شل میشه بد فرم میشه

.

ایشالله با تلاش و کوشش شما خوش فرم تر از من میشی البته من هنوز تپلویم  به قول شوهری بره تپلیک😉

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
چطوری ننه😍

سلاااام چطوری عشقم دلم برات تنگ شده عادت کردم اعلاناتموکه باز میکنم اسمتو ببینم😅

تو مُرتَبِشونی

برید کنار اومدم طوفان به پا کنم💃💃💃💃💃💃جوجو کوچولو اومد 🐣🐣🐣🐣🐣🐤🐤🐤🐤🐤🐤

یا خود خدا

یا امامزاده بیژن 

لهمون نکنی خواهر😅😅😅

خوبی عزیزم بهتری ایشالله

ببینم خودتو وزن کردی ؟

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
خواهر من میخوای از سایز ۴۶ بشی ۳۸ بدون ورزش فقط با دارو . یه رژیم هست یه خرما برمیداری برا ناهار ی ...

بچه منم یه خرما برمیداره دوتا زبون میزنه پرت میکنه اونور😕

من همیشه خرما پیدا میکنم😒

نه هنوز وزن نکردم  آره خونه مامانم 😂😂😂😂از دست تو نگین عموی شوهرم دیشب فوت کرده درگیر اونی ...

خدا بیامرزتشون غم اخرتون باشه با شوهرت اوکی شدی ؟

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
یا خود خدا یا امامزاده بیژن  لهمون نکنی خواهر😅😅😅 خوبی عزیزم بهتری ایشالله ببینم خودتو وز ...

آره خدارو شکر خیلی بهترم دکترم گفته خوب میشی فقط ورزش رو یادت نره واییی خدایا خوب بشم خیلی دلم بچه میخواد 

نه هنوز وزن نکردم

بچه ها کدوماتون الان مادرید خوبه خوش میگذره؟

@سمیه1396     گزارش#   7.خرداد صبحانه:اشترودل وانیلی(نصفش)+1لیوان شیر پرچرب می ...

بیرون رفته بودی کلک😆

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸